- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
valla benimde aynı canım yani artık belim ağrıyo kopcak nerdeyse ayaklarım şiş allaha şükürler olsun bugün son gün iş yerindepazartesi diye mi kimse yok.. herkes izne ayrıldı evde ondan mı kimse gelmiyor..
pek sessiz
inşallah canım ya.. artık hakikaten zor sandalyede oturmak falan ayaklar şişiyo evde en azından ben daha çok hareket ediyorum şişme falan da olmuyor... işyerinde wc sorun.. yemek sorun... amaann hayırlısı işte az kaldı diye avutuyorum kendimi bende
demet daha yeni çıktın erken değilmi yaa ben hep o günü bekliyorum nedenseGünaydın kızlar artık evdeyim ama çok sıkıcı
evde olmak güzeldir cnm ya yok mu bebek için hazrlıklarn?Günaydın kızlar artık evdeyim ama çok sıkıcı
evet bide elimi ayağımı acayip hissediyorum gece uyutmadıDalgalanma gibi mi ?
Göbeğin ortasında toplanıp kaybolma gibi hani
pazartesi diye mi kimse yok.. herkes izne ayrıldı evde ondan mı kimse gelmiyor..
pek sessiz
inşallah canım ya.. artık hakikaten zor sandalyede oturmak falan ayaklar şişiyo evde en azından ben daha çok hareket ediyorum şişme falan da olmuyor... işyerinde wc sorun.. yemek sorun... amaann hayırlısı işte az kaldı diye avutuyorum kendimi bende
günaydın kızlar süt sağma mak alan varmı . alsammı bilemedim ya manuelmi elektriklimi alsamkı
bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum ama o da olmuyo ki ... bi anda başkan odadan çıkıyo toparlanmak uzun sürüyo yine de arada koymaya çalışıyorumayağını yüksek tutmak için altına bir şey koyma şansın varmı canım bir nebze rahatlatır aslında
evde olmak güzeldir cnm ya yok mu bebek için hazrlıklarn?
onlarla uğraşablrsn.. benm evde gün nasıl geçyr hiç anlamyrm bile..
bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum ama o da olmuyo ki ... bi anda başkan odadan çıkıyo toparlanmak uzun sürüyo yine de arada koymaya çalışıyorum
evet bide elimi ayağımı acayip hissediyorum gece uyutmadı
korkma canım bi şey olmaz artık sonuna geldikgünaydınn arkadaşlarr..
keyifler nasıl ?? benm azıcık keyfim yok gibi son 1 haftadr sanki bir anda şiştim kilolar aniden arttı..
hem kendm için endişelym neden böyle oldu bilmyrm hemde bebeğim çok kilo almş mıdır diye korku bastı bana..
yarın gitcem doktora bugün gün geçmez artık
selam kızlar. aynı hissiyat bende de var, bi anda çok feci şiştim gibi. parmaklarım ayaklarım.günaydınn arkadaşlarr..
keyifler nasıl ?? benm azıcık keyfim yok gibi son 1 haftadr sanki bir anda şiştim kilolar aniden arttı..
hem kendm için endişelym neden böyle oldu bilmyrm hemde bebeğim çok kilo almş mıdır diye korku bastı bana..
kolay gelsn cnm..keyif veriyor gerçekten bi hazırlık içinde olmak.. benmde daha yapacak çok uğraşılı işlerm var onları yetştireblr mym derdndeyim.. o yüzden zamn nasıl geçyr hiç anlamyrm..benimde geçen hafta öyle geçti anlamadım bile. halıları yıkamaya gönderdim geldi, perdeleri hallettik çikolatalarımızı kadehlerimizi süsledik. hafta sonu hastane odası için süslerimide aldım. sadece sosyete şekerlerin süslemesi kaldı :) iş halletmek iyi hissettiriyo haklısın :)
Aynen okul acildi ve bn evdeym garip bi duygu :)Günaydın
Biraz geç kalktim ben de bugün,tembellik yaptim..normalde esimle kalkıp kahvaltı ediyorum.
Okul da açıldı bugün kendimi evde olunca bir garip hissettim
Sabah uyandığında ellerimi yumruk yapamadim nasıl şişmisler ben de şaşırdımpazartesi diye mi kimse yok.. herkes izne ayrıldı evde ondan mı kimse gelmiyor..
pek sessiz
İlk iki gün ben de sıkıldı m yapacak bisi bulamadı m ama sonra iyi geliyorGünaydın kızlar artık evdeyim ama çok sıkıcı
Korkma şişmeler normal artik.bende de var.bebeğinde olduğunu sanmıyorum sen şiştiğin için öyle geliyordur.yarin güzel haberler alırsın inşallah.günaydınn arkadaşlarr..
korkma canım bi şey olmaz artık sonuna geldik
bende bi anda şiştiğim ve kilo aldğm için korkuyrm bende diyorum daha 5 hafta var nolcak halimselam kızlar. aynı hissiyat bende de var, bi anda çok feci şiştim gibi. parmaklarım ayaklarım.
sabah giydiğim ayakkabı akşam olmadı, acayip moralim bozuldudaha 5 hf var, şimdiden böyleyse sonunu hiç düşünmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?