2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla benimde aynı canım yani artık belim ağrıyo kopcak nerdeyse ayaklarım şiş allaha şükürler olsun bugün son gün iş yerinde

günaydınn arkadaşlarr..

keyifler nasıl ?? benm azıcık keyfim yok gibi son 1 haftadr sanki bir anda şiştim kilolar aniden arttı..
hem kendm için endişelym neden böyle oldu bilmyrm hemde bebeğim çok kilo almş mıdır diye korku bastı bana..
yarın gitcem doktora bugün gün geçmez artık

günaydın kızlar süt sağma mak alan varmı . alsammı bilemedim ya manuelmi elektriklimi alsamkı

ayağını yüksek tutmak için altına bir şey koyma şansın varmı canım bir nebze rahatlatır aslında

ayağını yüksek tutmak için altına bir şey koyma şansın varmı canım bir nebze rahatlatır aslında
bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum ama o da olmuyo ki ... bi anda başkan odadan çıkıyo toparlanmak uzun sürüyo yine de arada koymaya çalışıyorum

evde olmak güzeldir cnm ya yok mu bebek için hazrlıklarn?
onlarla uğraşablrsn.. benm evde gün nasıl geçyr hiç anlamyrm bile..

benimde geçen hafta öyle geçti anlamadım bile. halıları yıkamaya gönderdim geldi, perdeleri hallettik çikolatalarımızı kadehlerimizi süsledik. hafta sonu hastane odası için süslerimide aldım. sadece sosyete şekerlerin süslemesi kaldı :) iş halletmek iyi hissettiriyo haklısın :)

bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum ama o da olmuyo ki ... bi anda başkan odadan çıkıyo toparlanmak uzun sürüyo yine de arada koymaya çalışıyorum

a4 kutusunun içine boşalmış tonerleri doldurup küçük sandalye gibi yapmıştım bende kendime :)

korkma canım bi şey olmaz artık sonuna geldik

selam kızlar. aynı hissiyat bende de var, bi anda çok feci şiştim gibi. parmaklarım ayaklarım.
sabah giydiğim ayakkabı akşam olmadı, acayip moralim bozuldu daha 5 hf var, şimdiden böyleyse sonunu hiç düşünmek istemiyorum.

kolay gelsn cnm..keyif veriyor gerçekten bi hazırlık içinde olmak.. benmde daha yapacak çok uğraşılı işlerm var onları yetştireblr mym derdndeyim.. o yüzden zamn nasıl geçyr hiç anlamyrm..
bi yandan temzlik bi yandan süs püs işler.. ahh bi de ne zamn doğuracağımı bilsem elim ayağıma dolaşmazda

Sabah uyandığında ellerimi yumruk yapamadim nasıl şişmisler ben de şaşırdım
Günaydın kızlar artık evdeyim ama çok sıkıcı
İlk iki gün ben de sıkıldı m yapacak bisi bulamadı m ama sonra iyi geliyor

Korkma şişmeler normal artik.bende de var.bebeğinde olduğunu sanmıyorum sen şiştiğin için öyle geliyordur.yarin güzel haberler alırsın inşallah.

korkma canım bi şey olmaz artık sonuna geldik

bende bi anda şiştiğim ve kilo aldğm için korkuyrm bende diyorum daha 5 hafta var nolcak halim
zaten en son gittğmde bebeğe doktor kilolu ve önden gidiyor demişti yarın tekrar gidecem ve cidden korkuyrm
sanrm bu gidişle normal doğurmam mümkün olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…