2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma şişmeler normal artik.bende de var.bebeğinde olduğunu sanmıyorum sen şiştiğin için öyle geliyordur.yarin güzel haberler alırsın inşallah.
şişmem var bi de ani kilo artşm oldu ödem kilo yaparmıki acaba ?
halbuki yedğm içtğm aynı gibi geliyor bana..
ayy hadi inşş güzel haberler almak istyrmmm

ayyy evet asıl mesele o ne zaman doğuracağımı bilememek bazen sırf o yüzden sezeryan daha cazip geliyor eheheh :)

ayyy evet asıl mesele o ne zaman doğuracağımı bilememek bazen sırf o yüzden sezeryan daha cazip geliyor eheheh :)
evet gün belli oldğu için cazip gelse de sonrası için hiiiççç cazip gelmyr sezeryan
bende şimdi göğüs çatlağı oluşmasn diye napablrz diye araştryrdm bilinen uygulanan çok yöntem var ama iyileşeni pek duymadm.. etrafmda çok doğum yapan var denemedkleri kalmadı.. hata nerde bi bilsem doğru mu emzirilmiyorkii çözümü şimdiden bulsakta rahat bi süreç atlatsak diyordum..

Burcudan haber var mı kızlar ben pek takip edemiyorum sayfaları

Benimde sütyenime hafif hafif lekeler çıkmış dedim süt geliyor galiba :)) Ben duşta zeytinyağı sürüyorum yumuşacık oluyor çıkıncada nivea krem sürüyorum nemli nemli duruyor inşallah çatlamaz : (

Selam kızlar,hastane için neler yaptıracaksınız? Ben bi sabun düşünüyorum da başka orjinal fikri olan var mı?? Bir de sabun yaptıran varsa nerde yaptırdınız??

evicap e vitamni varmış ebede söylemşti şimdi nettede okudum eczaneden alıp kullansam diyorum şimdiden..
evde benm aynısefa bitksnn kremi var arada onu da sürüyorum umarm onun faydasıda olur..

Ogretmen annelerim calisamaz raporu alan var mi kacinci haftada aldiniz ilisik kestiniz mi okulla bizim idare bilgisiz olunca mecbur beb arqstirip ogreniyorum bunlari

Ödem kilo gibi duruyor üstümüzde ve tartiya da yansıyor bence.nerdeyse 70 kiloyum su an ama göstermiyorum sanki ablam da aynini dedi.
Oyy ne korkunç bir rakam benim için hic bu kdr kilo alacagimi dusunmemistim :)

Benim de eller ayaklar cok sis. Odem kesinlikle kilo yapar ben de avutuyorum kendimi dogurunca bebekten sudan pasentadan ayrica odemden kilolar gidecek diye

Uzun zamandan snra kayınvalidem gelicek oturmaya :) gel kadin kadına oturalim dedim kayinpederi getirme dedim :) hep dip dibeler de

Ödem kilo gibi duruyor üstümüzde ve tartiya da yansıyor bence.nerdeyse 70 kiloyum su an ama göstermiyorum sanki ablam da aynini dedi.
Oyy ne korkunç bir rakam benim için hic bu kdr kilo alacagimi dusunmemistim :)
bende 73 olmuşum şoklar içerisindeyim dğuma kadarda ne kadar artarm Allah bilir..
umrm ödem kiloya etken oluyordur.. ödem zaten doğumla atılıyrmş.. yağ depom çoksa vay halime şişko anniş olmak istemem

Benim de eller ayaklar cok sis. Odem kesinlikle kilo yapar ben de avutuyorum kendimi dogurunca bebekten sudan pasentadan ayrica odemden kilolar gidecek diye
bende hesaplar yapıyorum
ama versem versem 5-6 kilo gider doğumda diyorum yine çok kilolu olcam pufff

Uzun zamandan snra kayınvalidem gelicek oturmaya :) gel kadin kadına oturalim dedim kayinpederi getirme dedim :) hep dip dibeler de
bende kaynpederle konuşmayı çok severim
babamla bile öyle konuşamam kayınpederle alışveriş süs püs muhabbeti bile yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…