şişmem var bi de ani kilo artşm oldu ödem kilo yaparmıki acaba ?Korkma şişmeler normal artik.bende de var.bebeğinde olduğunu sanmıyorum sen şiştiğin için öyle geliyordur.yarin güzel haberler alırsın inşallah.
kolay gelsn cnm..keyif veriyor gerçekten bi hazırlık içinde olmak.. benmde daha yapacak çok uğraşılı işlerm var onları yetştireblr mym derdndeyim.. o yüzden zamn nasıl geçyr hiç anlamyrm..
bi yandan temzlik bi yandan süs püs işler.. ahh bi de ne zamn doğuracağımı bilsem elim ayağıma dolaşmazda
evet gün belli oldğu için cazip gelse de sonrası için hiiiççç cazip gelmyr sezeryanayyy evet asıl mesele o ne zaman doğuracağımı bilememek bazen sırf o yüzden sezeryan daha cazip geliyor eheheh :)
evet bide elimi ayağımı acayip hissediyorum gece uyutmadı
Bence süper bi duyguuuuuAynen okul acildi ve bn evdeym garip bi duygu :)
evet gün belli oldğu için cazip gelse de sonrası için hiiiççç cazip gelmyr sezeryan
bende şimdi göğüs çatlağı oluşmasn diye napablrz diye araştryrdm bilinen uygulanan çok yöntem var ama iyileşeni pek duymadm.. etrafmda çok doğum yapan var denemedkleri kalmadı.. hata nerde bi bilsem doğru mu emzirilmiyorkii çözümü şimdiden bulsakta rahat bi süreç atlatsak diyordum..
Bence süper bi duyguuuuu
evicap e vitamni varmış ebede söylemşti şimdi nettede okudum eczaneden alıp kullansam diyorum şimdiden..Benimde sütyenime hafif hafif lekeler çıkmış dedim süt geliyor galiba :)) Ben duşta zeytinyağı sürüyorum yumuşacık oluyor çıkıncada nivea krem sürüyorum nemli nemli duruyor inşallah çatlamaz : (
evet ya benmde aklıma geldi burcu nası doğum yaptı epidural normalmı acabaBurcudan haber var mı kızlar ben pek takip edemiyorum sayfaları
Ödem kilo gibi duruyor üstümüzde ve tartiya da yansıyor bence.nerdeyse 70 kiloyum su an ama göstermiyorum sanki ablam da aynini dedi.şişmem var bi de ani kilo artşm oldu ödem kilo yaparmıki acaba ?
halbuki yedğm içtğm aynı gibi geliyor bana..
ayy hadi inşş güzel haberler almak istyrmmm
Benim de eller ayaklar cok sis. Odem kesinlikle kilo yapar ben de avutuyorum kendimi dogurunca bebekten sudan pasentadan ayrica odemden kilolar gidecek diyeşişmem var bi de ani kilo artşm oldu ödem kilo yaparmıki acaba ?
halbuki yedğm içtğm aynı gibi geliyor bana..
ayy hadi inşş güzel haberler almak istyrmmm
bende 73 olmuşum şoklar içerisindeyim dğuma kadarda ne kadar artarm Allah bilir..Ödem kilo gibi duruyor üstümüzde ve tartiya da yansıyor bence.nerdeyse 70 kiloyum su an ama göstermiyorum sanki ablam da aynini dedi.
Oyy ne korkunç bir rakam benim için hic bu kdr kilo alacagimi dusunmemistim :)
bende hesaplar yapıyorumBenim de eller ayaklar cok sis. Odem kesinlikle kilo yapar ben de avutuyorum kendimi dogurunca bebekten sudan pasentadan ayrica odemden kilolar gidecek diye
oyy maşallah o kadar fark oluyormu ki o zamn sevineyimmi bilemedm şimdiOdem siskinlik cok etkiliyo tartiyi ben sabahlari 70 aksamlari 72cikiyorum:)
bende kaynpederle konuşmayı çok severimUzun zamandan snra kayınvalidem gelicek oturmaya :) gel kadin kadına oturalim dedim kayinpederi getirme dedim :) hep dip dibeler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?