anlattın canım bende de o durum sağ tarafta. oraya bir toplanıyor çok fena acıyor.ya kızlar bişi dicem.. benim bu bebiş en kolay nasıl anlatılır şöyle söyleyeyim sağ kolunuzu serbest bıraktığınızda dirseğinizin geldiği yer neresi oluyosa işte oraya biyeri geliyo sanırım bazen beni inletiyo hele ki yanımda biri varsa kaskatı kesiliyorum sizde de oluyor mu ? (anlatabilmişsem tabii neresi olduğunu)
bende ütü yapacağm şimdi ve kızımn maşallahı var harektli şuan ama oturarak yapıyrm artık sende öyle yap canm ayakta yapmak çok zorluyorbeni..merhaba heyecanlı anneler. Bugün oğlum çok hareketliydi canımı çok yaktı. şuan sesi çıkmıyor uyuyor galiba. ütü yapmam lazım korkuyom kalkmaya. Hareketlerinden dolayı bel,m ağrıyor.
benmde genelde o tarafmda oluyr sağ tarafım şişiyor kaskatı oluyor sanki ve sağ kaburgama da şiddetli vuruyor hoplatyr beni bazen istemsz bağryrm.. yarın doktora gtcem duruşunu sorcam çok merak edyrm..ya kızlar bişi dicem.. benim bu bebiş en kolay nasıl anlatılır şöyle söyleyeyim sağ kolunuzu serbest bıraktığınızda dirseğinizin geldiği yer neresi oluyosa işte oraya biyeri geliyo sanırım bazen beni inletiyo hele ki yanımda biri varsa kaskatı kesiliyorum sizde de oluyor mu ? (anlatabilmişsem tabii neresi olduğunu)
maşallah bebişine... ne güzel sende almışsın raporunu otur evde mis gibi bizim yerimize de...slm mart anneleri doğuran çok yok ama foruma gelenlerin sayısı azaldı gibi.
bugün bizde dr.a gittik bebişim gayet iyiydi yine nstye girdik.çalışamaz raporumuza aldık .
bebişim 3320 gr olmuş 36+3 deyiz.
haftaya p.tesi de hem anestezi dr.uyla görüşecegiz hemde gün belirleyeceğiz.dr.bu arada kanama agrı sancı olursa hemen geliyorsun dedi
bi sor bakalım ya benim sağ elim sürekli orada bastırıyorum yoksa çok canımı yakıyo sıpabenmde genelde o tarafmda oluyr sağ tarafım şişiyor kaskatı oluyor sanki ve sağ kaburgama da şiddetli vuruyor hoplatyr beni bazen istemsz bağryrm.. yarın doktora gtcem duruşunu sorcam çok merak edyrm..
aldım evet raporu gerçi 2 haftadır tatildeydik zaten ama bugün kızımda yok yanlızım evde o yüzden tatil olduğumu yeni farkkettimmaşallah bebişine... ne güzel sende almışsın raporunu otur evde mis gibi bizim yerimize de...
Benide bazi durumlar sogutmustu oyuzden erken ciktim 32. Haftamda , iyikide cikmisim gerci yine cikmak zorubda kalacakmisim erken dogum riskinden dolayi dr bol bol uzan dinlen diyor hicbana gore degil ama az kaldi ins hayirlisiyla hepimiz dogum yapalimdasaol canım bende izne cıkıyım diorum artık dayanabilirsem bu cumaya kadar dayanıcam dayanamazsam artık bu hafta bırakıcam. Bide bazı durumlar soğuttu beni burdan. İzne cıkıyorum diye zam yapmadılar bana :S
Ben seni cok iyi anlafim aybisini benim kizimda yapiyor surekli :) bazen sirtima kadar gidecek saniyorim hattaya kızlar bişi dicem.. benim bu bebiş en kolay nasıl anlatılır şöyle söyleyeyim sağ kolunuzu serbest bıraktığınızda dirseğinizin geldiği yer neresi oluyosa işte oraya biyeri geliyo sanırım bazen beni inletiyo hele ki yanımda biri varsa kaskatı kesiliyorum sizde de oluyor mu ? (anlatabilmişsem tabii neresi olduğunu)
ayaklarıdır sanırım orası dimi ?Ben seni cok iyi anlafim aybisini benim kizimda yapiyor surekli :) bazen sirtima kadar gidecek saniyorim hatta
bende hafif ittryrm ama korkuyormda ittrnce bişey olmasndan korkuyrm..bi sor bakalım ya benim sağ elim sürekli orada bastırıyorum yoksa çok canımı yakıyo sıpa
bende başladım. şimdilik ayakta başladım yorulunca otururum artık. bi öyle bi böyle yapıcaz artık napalım :)bende ütü yapacağm şimdi ve kızımn maşallahı var harektli şuan ama oturarak yapıyrm artık sende öyle yap canm ayakta yapmak çok zorluyorbeni..
Hep ayaklaridir diye dusunuyorum bide benim ikk hamileligim ben hic emin olamiyorum neresi tam olarak tajmin yurutuyorum sadeceayaklarıdır sanırım orası dimi ?
böyle bi acı yok yani
maşallah adaşımıza.slm mart anneleri doğuran çok yok ama foruma gelenlerin sayısı azaldı gibi.
bugün bizde dr.a gittik bebişim gayet iyiydi yine nstye girdik.çalışamaz raporumuza aldık .
bebişim 3320 gr olmuş 36+3 deyiz.
haftaya p.tesi de hem anestezi dr.uyla görüşecegiz hemde gün belirleyeceğiz.dr.bu arada kanama agrı sancı olursa hemen geliyorsun dedi
benim 2.hamileliğim olmasına rağmen ilk hamileliğimde acemiydim sanırım hiçbirşey bilmiyordum bu çocuk başka bişi çıktı yani ben bile anlamıyorum neresi neremde doktorda henüz dönmemiş dediği için direk aklıma ayakları geliyo hala yan yatıyosa diye düşünüyorumHep ayaklaridir diye dusunuyorum bide benim ikk hamileligim ben hic emin olamiyorum neresi tam olarak tajmin yurutuyorum sadece
benimki kafası galiba çünkü ne zaman usg ye girsem hep kafası sağda oluyor. kafa atıyorr bna demek :)Hep ayaklaridir diye dusunuyorum bide benim ikk hamileligim ben hic emin olamiyorum neresi tam olarak tajmin yurutuyorum sadece
Yok yok senin hesabin yanlis. Haftasina 10 kilo gitmis olarak hesapla bak daha iyi olacakbende hesaplar yapıyorum
ama versem versem 5-6 kilo gider doğumda diyorum yine çok kilolu olcam pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?