2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bişi dicem.. benim bu bebiş en kolay nasıl anlatılır şöyle söyleyeyim sağ kolunuzu serbest bıraktığınızda dirseğinizin geldiği yer neresi oluyosa işte oraya biyeri geliyo sanırım bazen beni inletiyo hele ki yanımda biri varsa kaskatı kesiliyorum sizde de oluyor mu ? (anlatabilmişsem tabii neresi olduğunu)

merhaba heyecanlı anneler. Bugün oğlum çok hareketliydi canımı çok yaktı. şuan sesi çıkmıyor uyuyor galiba. ütü yapmam lazım korkuyom kalkmaya. Hareketlerinden dolayı bel,m ağrıyor.

anlattın canım bende de o durum sağ tarafta. oraya bir toplanıyor çok fena acıyor.

merhaba heyecanlı anneler. Bugün oğlum çok hareketliydi canımı çok yaktı. şuan sesi çıkmıyor uyuyor galiba. ütü yapmam lazım korkuyom kalkmaya. Hareketlerinden dolayı bel,m ağrıyor.
bende ütü yapacağm şimdi ve kızımn maşallahı var harektli şuan ama oturarak yapıyrm artık sende öyle yap canm ayakta yapmak çok zorluyorbeni..

slm mart anneleri doğuran çok yok ama foruma gelenlerin sayısı azaldı gibi.

bugün bizde dr.a gittik bebişim gayet iyiydi yine nstye girdik.çalışamaz raporumuza aldık .
bebişim 3320 gr olmuş 36+3 deyiz.
haftaya p.tesi de hem anestezi dr.uyla görüşecegiz hemde gün belirleyeceğiz.dr.bu arada kanama agrı sancı olursa hemen geliyorsun dedi

benmde genelde o tarafmda oluyr sağ tarafım şişiyor kaskatı oluyor sanki ve sağ kaburgama da şiddetli vuruyor hoplatyr beni bazen istemsz bağryrm.. yarın doktora gtcem duruşunu sorcam çok merak edyrm..

maşallah bebişine... ne güzel sende almışsın raporunu otur evde mis gibi bizim yerimize de...

benmde genelde o tarafmda oluyr sağ tarafım şişiyor kaskatı oluyor sanki ve sağ kaburgama da şiddetli vuruyor hoplatyr beni bazen istemsz bağryrm.. yarın doktora gtcem duruşunu sorcam çok merak edyrm..
bi sor bakalım ya benim sağ elim sürekli orada bastırıyorum yoksa çok canımı yakıyo sıpa

saol canım bende izne cıkıyım diorum artık dayanabilirsem bu cumaya kadar dayanıcam dayanamazsam artık bu hafta bırakıcam. Bide bazı durumlar soğuttu beni burdan. İzne cıkıyorum diye zam yapmadılar bana :S
Benide bazi durumlar sogutmustu oyuzden erken ciktim 32. Haftamda , iyikide cikmisim gerci yine cikmak zorubda kalacakmisim erken dogum riskinden dolayi dr bol bol uzan dinlen diyor hicbana gore degil ama az kaldi ins hayirlisiyla hepimiz dogum yapalimda

Ben seni cok iyi anlafim aybisini benim kizimda yapiyor surekli :) bazen sirtima kadar gidecek saniyorim hatta

bende ütü yapacağm şimdi ve kızımn maşallahı var harektli şuan ama oturarak yapıyrm artık sende öyle yap canm ayakta yapmak çok zorluyorbeni..
bende başladım. şimdilik ayakta başladım yorulunca otururum artık. bi öyle bi böyle yapıcaz artık napalım :)

maşallah adaşımıza.

Hep ayaklaridir diye dusunuyorum bide benim ikk hamileligim ben hic emin olamiyorum neresi tam olarak tajmin yurutuyorum sadece
benim 2.hamileliğim olmasına rağmen ilk hamileliğimde acemiydim sanırım hiçbirşey bilmiyordum bu çocuk başka bişi çıktı yani ben bile anlamıyorum neresi neremde doktorda henüz dönmemiş dediği için direk aklıma ayakları geliyo hala yan yatıyosa diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…