Bana kadın doğumcumn kullanmalısın dediEvet benimde cok dusuktu ben ilaci kullanmiorum henuz cunku kadin dogumcuma sormadim ve ilaci kullanirsam bebek troid hastasi olabiliomus gecen bi ilacmis yani bide troidin dusuk cikmasi genelde ilk aylarda karsilasilan bi problemmis bi kac test yapti onlqrda ciksin daha cok netlesscek
rahat ol cnm her daim miden bulanıcak diye bişey yok, benimde sabahları bulanıyo hafif bazen çok halsiz oluyorum bi an geliyo hiç hamile değilmiş gibi enerji dolu oluyorum :) yağmur yağdığında serin havada daha iyi oluyorum mesela. gün içinde çok değişebiliyor benim hallerimKızlar ben 8 hafta 6 günlük hamileyim, dünden beri midem bulanmıyor, ama canım da bir şey istemiyor, adet ağrısı gibi olurdu ara ara, bugün ağtımadı, bir görüşünüz varsa eğer paylaşırsanız iyi olur, evham ediyorum çok
Kızlar ben 8 hafta 6 günlük hamileyim, dünden beri midem bulanmıyor, ama canım da bir şey istemiyor, adet ağrısı olurdu ara ara, bugün ağtımadı, bir görüşünüz varsa eğer paylaşırsanız iyi olur, evham ediyorum çok
rabbim inşallah bi evlat nasip eder size ve tüm isteyenlereKizlar moralim yerlerde sanki.kendimi yapayalnız hissediyorum..terkedilmiş biçare gibiyim...şu sıralar gamzedeyim deva bulmam tam benim...orda dediği gibi elem beni terketmiyo hiçte fasıla vermiyo..4 yılda 4 evlat acısı...rabbim bana dayanma gücü ve şifa mı versin yada canımı alsın...tükenmeye başladım yine dibi vurucam sanki...allahım aklıma mukayyit ol.
bende dün ilk defa duydum kalp atışlarını:)Bu arada dün pıt pıtları değil güm gümleri duyduk:). Çok şükür Allah'ıma. Rabbi'm hepimizi kavuştursun...
bende dün ilk defa duydum kalp atışlarını:)
dünyanın en güzel sesiydi dün duyduğum o ses..
inşallahh inşallahhhh cnmm :)Şimdilik en güzel sesiydi diyerek sakinleşmeye çalışıyorum.:) Marttan sonra daha güzel sesleri duyarız umarım...
Kızlar ben 8 hafta 6 günlük hamileyim, dünden beri midem bulanmıyor, ama canım da bir şey istemiyor, adet ağrısı gibi olurdu ara ara, bugün ağtımadı, bir görüşünüz varsa eğer paylaşırsanız iyi olur, evham ediyorum çok[/
benmde karnımda ağrı oluşuyordu ve adetimin 3.günü idrar testim silikti baya ertesi gün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. bi iki gün daha bekle kan testi yaptırırsın, antibiyotik konusunda bişey diyemicem etki eder mi diyemerhaba iyi günler kızlar geçen ay idrar testimde silik çizgi çıkmıştı iki ğün sonra kan testim negatif çıktı halbuki çok ümitlenmiştim heyecanlanmıştım en son 9 temmuzda regl oldum..adetim biter bitmez 1 hafta boyunca antibiyotik kullandım ve antbiyotk bitince dişimi çektirdim..yumurtlama dönemimdede ilişkiye girdk ..şu an 2 gün gecikti adetim karnımda arada bir agrı oluşuyor ..acaba antibiyotik kullandıgım içinmi yoksa gebelik oluştugu içinmi geçikti ve kaç gün daha beklemeliyim kan testi için ..antibiyotik kullanımı gebeliğe engel olurmu lütfen yardımcı olur musunz teşekkürler..
merhaba canım bnde silik çıktıgında araştırdım genelde siliklerin sonu gebelikle sonuçlanıyormuş o kadar çok umutluydum ki bir gün sonrada kan tesri yaptırdım negatif çıktı çok şaşırdım hayal kırıklıgına ugradım bu ayda 2 ğün oldu geçikeli yine gecen ayki gibi ümitlenmiim diyorum beklicem bi 5 gün daha bakalım inşallah antibiyorik geçiktirmemiştir sanki adet olcam gibi karnımın altında agrı oluşuyor arada ve sarı akıntılarım oluştu on günfür nerdeyse inşallah sizinki gibi gebelik olur tatlım :)benmde karnımda ağrı oluşuyordu ve adetimin 3.günü idrar testim silikti baya ertesi gün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. bi iki gün daha bekle kan testi yaptırırsın, antibiyotik konusunda bişey diyemicem etki eder mi diye
sarı akıntı var bende de cnm, istersen idrar testi yaptır yine bi kaç gün sonrada kan testi yaptırırsın duruma göre:) inşallahhh gebesindir cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinmerhaba canım bnde silik çıktıgında araştırdım genelde siliklerin sonu gebelikle sonuçlanıyormuş o kadar çok umutluydum ki bir gün sonrada kan tesri yaptırdım negatif çıktı çok şaşırdım hayal kırıklıgına ugradım bu ayda 2 ğün oldu geçikeli yine gecen ayki gibi ümitlenmiim diyorum beklicem bi 5 gün daha bakalım inşallah antibiyorik geçiktirmemiştir sanki adet olcam gibi karnımın altında agrı oluşuyor arada ve sarı akıntılarım oluştu on günfür nerdeyse inşallah sizinki gibi gebelik olur tatlım :)
bende iki haftadır senin gibiyim cnm iş yerindeki arkadaşımda hamile o kabızlıktan şikayet ediyor bende durum tam tersi bazen şiddetli bi karın ağrısıyla tuvalete zor yetişiyorum, bazen sabah kalktığımda açken bile öyle oluyorbenimde mide bulantim 2 gun kesildi sonra cok şiddetli geri geldi.ama soyle bisey farkettimki gece yatmadan once biseyler yeyip yatarsam sabah midem daha iyi kalkiyorum.ara ara yine bulaniyor.arkadaslar sormak istedigim bisey var.Afedersiniz bagirsak bozulmasi problemi yaşıyorum 4 gundur.karnim agriyor.boyle bisey basina geken varmi?
gerçektenmi sizdedemi var sarı akıntı..bende üşüttümmü acaba ondan mı akıntı geliyor karnım agrıyor diyorum ayy inşallah hamileyimdir canım evleneli bir sene oldu ama o kadar çok istiyoruz ki çoçuk birde etrafımda sürekli bebeklerle karşılaşıyorum insan daha çok hevesleniyor :9sarı akıntı var bende de cnm, istersen idrar testi yaptır yine bi kaç gün sonrada kan testi yaptırırsın duruma göre:) inşallahhh gebesindir cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?