2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende cok yaşadım dehşet bi ağrı yok öle bi agrı çığlık çığlığa kalkıodum ama çözüm yok sanırım kı magnorm ilaç alırum bana mısın demıyor..

Bnde de oluydu oyle magnorm ve soda ii gelio

Haftaya salı muayenem, konuşurum mutlaka. Acaba anesteziyi yapan kişi mi tecrübesizdi, neden herşeyi hissettim. Bayıltılmaktan da ayrı korkuyorum. Çok zor işler...
bayıltılmak korkacak bişey değilde sezeryan olunca çabuk uyanıyorsunya tabi kesi acısını daha çok hissediyorsun.ama epidural yada spinalde o bölge bir müddet uyuşuk kalıyor.bende epidural oldum hiç birşey hissetmedim

Bende de ayni dert var. ben ovamiyorum kipirdatamiyorum esim yanimda oluyor olmuyor ona bisey diyemiyorum. bekliyorum sadece gecsin diye... 20 sn kadar surdu sonuncusu.
Zaten halihazirda balikyagi, demir, multivitamin ve iyot aliyorum. bu yuzden ilave magnezyum destegi almayi dusunmedim. muz, mercimek ispanak, yesil fasulye zaten tuketiyorum cokca.
Su soda ayrandan baskabisey icmiyorum igumlerde. hareketsizlikten desem yogaya gittigim ya da cokca yurudugum gunun gecesi de oldu o da degil.
o yuzden biraktim ondan mi bundan mi demeyi... normal dogum istiyorum, dogum sancisi olsa cekecegim varsin bi derdim kramp olsun gelir gececektir diyorum caresiz.
ama cok sinir bozucu bir durum bu bir gercek...

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi bebegimiz 2600 gr. Nst'miz cekildi hersey yolunda.. Alttan muayene de oldum vajina bolgemde cok fazla odem sisme ve damar genisligi oldugu icin normal dogum pek mumkun olmicak gibi dedi doktor.. Dogumda kanamada sorun yaratirmis.. Benim de canima minnet ayiptir soylemesi cok korkuyodum normalden en azindan zorunlu olmus olucak:) bu arada burda ceyda hanim diye bi doktor gazi osman pasada bi hastaneye gitmis falan diye konusulmustu benim hastaneme gelmis gazi osman pasa hastanesi:) benim doktorumun yaninda sistemi ogreniyodu cok guleryuzlu bi bayan:) oglusumu gordum icim acildi:) kalbimizdeki tum dilekler yolumuza ciksin insallahhhh:))))))

Çok moralim bozuldu meb de özlük birimiyle konuştum 2 hafta tatili ne olursa olsun doğum sonrasına aktaramazsın diyor. Yani doğum sonuna 3 haftam eklenecek maalesef (

cesur ismini araştırırken mesajını gördüm :) Allah nasip ederse benim de oğlum olacak ve bu ismi çok beğeniyorum. Çevremdeki herkesden kötü yorum duydum ama senin mesajların beni cesaretlendirdi, bakalım hayırlısı :) Sağlıkla bebişlerine kavuşmanı dilerim, sevgiler :)

olmazmı yaa ama ben o can acısyla nerdeyse kocamı dövüyorum kalksn diye

Geçmiş olsun...

yasaklar her zamn caziptir ya o hesap olmuş :)
bende hamurişi yemeyim diyorum ama açlığımı hamurişiyle giderdim

Ogretmen annelerim calisamaz raporu alan var mi kacinci haftada aldiniz ilisik kestiniz mi okulla bizim idare bilgisiz olunca mecbur beb arqstirip ogreniyorum bunlari
Benim idare de aynı bugün aldım gönderdim çalışamazı işlicez diip almışlar. Ben arkadaşa sordum aktarmalar fln doğum belgesinde yazcakmış.

Çok moralim bozuldu meb de özlük birimiyle konuştum 2 hafta tatili ne olursa olsun doğum sonrasına aktaramazsın diyor. Yani doğum sonuna 3 haftam eklenecek maalesef (
Nasıl olur ya sen zorunlu olarak tatildesin keyfi değilki çalış deseler çalışacaktın bende 3 hafta çalışıcam 2 haftada tatilden var 5 haftamı doğum sonrama ekliycem az önce özlükle konuştum 8+5 olarak doğum sonrası izin yaparsınız diyor

oğlumun kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim en azından çantaya konulacaklar hazır . Dinlene dinlene yaptım ama yinede belim ağrıdı

Hanimlar merhaba,

Hacı şeriften alışveriş yapmıştım, bir tane 12şubata kadar geçerli %20 lik indirim çeki göndermişler. Hacı şeriften Alışveriş yapmayı düşünen varsa ve kod kişiye tanımlı değilse indirim kodunu verebilirim. Ben alisveris yapmayacağım.

İyi günler.

oğlumun kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim en azından çantaya konulacaklar hazır . Dinlene dinlene yaptım ama yinede belim ağrıdı
bende bu hafta sonu yapıcam o işlerimi... ütü yoruyor evet dün bikaç parça bişi ütüledim kah oturarak kah ayakta yaptım ama belim çok ağrıdı...

Millet nereye kayboldu yahu...
Topic ne kadar sessiz önceden böylemiydi
Herkes bi kenara çekildi sanki...
Önceden sayfaların hızına yetişilmezdi şimdi konuşan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…