kızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
bu durumu dr.unla konuş cnm belki anestezi yeterli gelmedi sana.
Bnde de oluydu oyle magnorm ve soda ii geliokızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
bayıltılmak korkacak bişey değilde sezeryan olunca çabuk uyanıyorsunya tabi kesi acısını daha çok hissediyorsun.ama epidural yada spinalde o bölge bir müddet uyuşuk kalıyor.bende epidural oldum hiç birşey hissetmedimHaftaya salı muayenem, konuşurum mutlaka. Acaba anesteziyi yapan kişi mi tecrübesizdi, neden herşeyi hissettim. Bayıltılmaktan da ayrı korkuyorum. Çok zor işler...
Bnmki de hic oyle biseydn bahsetmdi sadce basi asagda dioMaşallah paşayaBaşının kanala inip inmediğini ben hiç sormadım doktora o da bişey söylemedi merak ettim şimdi 18 de kontrolum var o zamana kadar doğurmazsam sorarım inş. :)))
kızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
cesur ismini araştırırken mesajını gördüm :) Allah nasip ederse benim de oğlum olacak ve bu ismi çok beğeniyorum. Çevremdeki herkesden kötü yorum duydum ama senin mesajların beni cesaretlendirdi, bakalım hayırlısı :) Sağlıkla bebişlerine kavuşmanı dilerim, sevgiler :)Biz Asil ve Cesur koyucaz oğullarımızın adını inşallah:)ama Asili duyunca anlamı daha güzel bi isim olsa daha ii olmaz mı diyen bile oldu:)ASİL yani daha ne anlamı olsun dimi.insanlar çok tuhaf.bide bu ara çok moda ya cennetteki bilmem ne falan anlamlarına gelen isimler konuyo çocuklara.
Herkesin yaptığını yapmak zorundayız sanki
olmazmı yaa ama ben o can acısyla nerdeyse kocamı dövüyorum kalksn diyekızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
Geçmiş olsun...Günaydın kızlar bu gece bende uykusuzum.Kızım sabah karnım ağrıyor diyordu.Gece de çiş yaptığım yer yanıyor diye ağlamaya başladı.Acile götürdük.Lökosit ve eritrosit 0-2 arası çıkmış çok önemli bir enfeksiyon gibi değil.İdrarda protein eser miktarda yazıyor.Acildeki doktor bir çocuk doktoru görsün dedi yolladı canım çok sıkıldı.Dua edinde kuzumda birşey çıkmasın.
yasaklar her zamn caziptir ya o hesap olmuş :)Ben hiç hamur işi ve tatlı yemezdim doktor yasak dediği andan itibaren bir canım çekmeye başladı anlatamam size özellikle çikolata ekmeğe sürüp sürüp yiyesim geliyorki hayatımda ekmek yemeyen bir insanım :)))
Benim idare de aynı bugün aldım gönderdim çalışamazı işlicez diip almışlar. Ben arkadaşa sordum aktarmalar fln doğum belgesinde yazcakmış.Ogretmen annelerim calisamaz raporu alan var mi kacinci haftada aldiniz ilisik kestiniz mi okulla bizim idare bilgisiz olunca mecbur beb arqstirip ogreniyorum bunlari
Bna da aktaramycgm soylendi cnm hayrlsi olsnÇok moralim bozuldu meb de özlük birimiyle konuştum 2 hafta tatili ne olursa olsun doğum sonrasına aktaramazsın diyor. Yani doğum sonuna 3 haftam eklenecek maalesef(
Nasıl olur ya sen zorunlu olarak tatildesin keyfi değilki çalış deseler çalışacaktın bende 3 hafta çalışıcam 2 haftada tatilden var 5 haftamı doğum sonrama ekliycem az önce özlükle konuştum 8+5 olarak doğum sonrası izin yaparsınız diyorÇok moralim bozuldu meb de özlük birimiyle konuştum 2 hafta tatili ne olursa olsun doğum sonrasına aktaramazsın diyor. Yani doğum sonuna 3 haftam eklenecek maalesef(
bende bu hafta sonu yapıcam o işlerimi... ütü yoruyor evet dün bikaç parça bişi ütüledim kah oturarak kah ayakta yaptım ama belim çok ağrıdı...oğlumun kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim en azından çantaya konulacaklar hazır . Dinlene dinlene yaptım ama yinede belim ağrıdı
aynen yoruyor her şekilde. bende bıraktım yarın devam edicem kalanlarınabende bu hafta sonu yapıcam o işlerimi... ütü yoruyor evet dün bikaç parça bişi ütüledim kah oturarak kah ayakta yaptım ama belim çok ağrıdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?