hadi sana eşlik edeyim bende şimdi başlıyorumbende başladım. şimdilik ayakta başladım yorulunca otururum artık. bi öyle bi böyle yapıcaz artık napalım :)
ben tahmini bi hesap yaptım ama tabiki fazla fazla gitsin inşşşşşşYok yok senin hesabin yanlis. Haftasina 10 kilo gitmis olarak hesapla bak daha iyi olacak
hadi kolay geleeehadi sana eşlik edeyim bende şimdi başlıyorum
nasıl hesaplıyorsunuzben tahmini bi hesap yaptım ama tabiki fazla fazla gitsin inşşşşşş
benimki kafası galiba çünkü ne zaman usg ye girsem hep kafası sağda oluyor. kafa atıyorr bna demek :)
3,5 kilo bebek+ 1 kilo su+ 1-1,5 kilo esi+ odem....sonrasina sut uretimine gidecek kilolar. Dogum yapmis arkadaslarim tez vakitte 10 kilo gider dedi. Kalanlar bizim ne kadar azimli oldugumuza bagliymis. Olumlu dusunelim moralimiz yuksek olsunnasıl hesaplıyorsunuz
benim 2.hamileliğim olmasına rağmen ilk hamileliğimde acemiydim sanırım hiçbirşey bilmiyordum bu çocuk başka bişi çıktı yani ben bile anlamıyorum neresi neremde doktorda henüz dönmemiş dediği için direk aklıma ayakları geliyo hala yan yatıyosa diye düşünüyorum
ilk doğumumda 70 ile hastaneye gitmiştim... ertesi gün eve çıkıp tartıldığımda 63 kilo idim... hemen hemen 10 kiloya yakın gidiyor işte3,5 kilo bebek+ 1 kilo su+ 1-1,5 kilo esi+ odem....sonrasina sut uretimine gidecek kilolar. Dogum yapmis arkadaslarim tez vakitte 10 kilo gider dedi. Kalanlar bizim ne kadar azimli oldugumuza bagliymis. Olumlu dusunelim moralimiz yuksek olsun
bende de oluyor o çıkıntı bide benim oülumun elleri hep başında oluyordu sanırım onlarda elleri. Hadi bakalım canım hayırlısı. Benim ne zaman olacak bakalım cuma günüde benim randevum var.İttiriyorya minik cikintilar oluyor ,oyuzden kafasi drgil sanirim benimki ,cumartesi kintrolum var bakalim nasil duruyor , sanirim tam tarihte verir dr artik
süpermiş yaaa. İnşallah öyledir bende şuan ödem yok sanırım yada bana öyle geliyor ama bu hesap iyimiş.3,5 kilo bebek+ 1 kilo su+ 1-1,5 kilo esi+ odem....sonrasina sut uretimine gidecek kilolar. Dogum yapmis arkadaslarim tez vakitte 10 kilo gider dedi. Kalanlar bizim ne kadar azimli oldugumuza bagliymis. Olumlu dusunelim moralimiz yuksek olsun
Eki Görüntüle 1406841 Eki Görüntüle 1406841 Aslinda yaninca daha tatli duruyor ama resimde cok isikli cikti.
Burcudan haber var mı kızlar ben pek takip edemiyorum sayfaları
Bir sure şişko annis olcaz veririz kısmetse.bende 73 olmuşum şoklar içerisindeyim dğuma kadarda ne kadar artarm Allah bilir..
umrm ödem kiloya etken oluyordur.. ödem zaten doğumla atılıyrmş.. yağ depom çoksa vay halime şişko anniş olmak istemem
Ben de sevsem kayınpeder bayila bayila eslik eder.ama yok ben hoslanmiyorum.bende kaynpederle konuşmayı çok severim
babamla bile öyle konuşamam kayınpederle alışveriş süs püs muhabbeti bile yaparım
Maşallah bebisine..ben de perşembe giricem kontrole,muhtemelen anestezici ile de görüşürüz.slm mart anneleri doğuran çok yok ama foruma gelenlerin sayısı azaldı gibi.
bugün bizde dr.a gittik bebişim gayet iyiydi yine nstye girdik.çalışamaz raporumuza aldık .
bebişim 3320 gr olmuş 36+3 deyiz.
haftaya p.tesi de hem anestezi dr.uyla görüşecegiz hemde gün belirleyeceğiz.dr.bu arada kanama agrı sancı olursa hemen geliyorsun dedi
hahahahhaBir sure şişko annis olcaz veririz kısmetse.
Esim simdiden soruyor doğumdan sonra kilo vermeyi dusunuyor musun diye saka gibi..sanki be tombul olmayı çok sevdim :)
cnm nette gördm tahmini bi hesap eğer 12 kilo aldıysan diye bi hesap gördm tabi benmki daha fazla olunca tahmini bi hesp yaptm..nasıl hesaplıyorsunuz
Kızlar ben genel anestezi ile doğumdan çekiniyorum. Epidural oldum ilkinde hiç memnun kalmadım. Nasıl olur genel anestezide insan? Nasıl kendine geliyorsun? Doğum stresi sardı beni çok fena.
bence gerek yok zaten benm gözlemlerime göre emzirmeyi tam beceremedğmzden göğüs sürekli dışarda ve dış müdahalelere maruz kalıyor hemşire anne vs yardmcı oluyr heleki sezeryan oluyrsan zaten emzirmek çok daha güçleşyr bence götrmene gerek yok kullanamayablrsn.herkese merhaba, yeni hafta hıphızlı geçer inşallah. Temizlik işini halettik çok şükür, dün eşim koltukları yıkayınca şurayıda silelim burayıda yapalım perdeler yıkansın derken çoğu iş bitti, tuvalet banyoyu da ben bugun yaptım iki buyuk camım kaldı onlarıda hafta sonu eşim silecek mis gibi oldu evtabi yığınla ütü var ama bir kaç gün elimi sürmem ne kadar kendimi tutsamda yorulmuşum,
Bugün çantamı hazırlıycam ama aklıma bişey takıldı emzirme önlüğünü hastaneye götürmeye gerek var mı benim hastaneye gelen çok olmaz götürmesem mi diye düşünüyorum
Bn cumrtsi aldm bugn de okula teslm ettmOgretmen annelerim calisamaz raporu alan var mi kacinci haftada aldiniz ilisik kestiniz mi okulla bizim idare bilgisiz olunca mecbur beb arqstirip ogreniyorum bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?