2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gece uyumayınca bu saatlerde şurda bi yastık olsa da yatsam moduna giriyosunuz çok fena çok gözlerimi açamıyorum

benimki kafası galiba çünkü ne zaman usg ye girsem hep kafası sağda oluyor. kafa atıyorr bna demek :)

İttiriyorya minik cikintilar oluyor ,oyuzden kafasi drgil sanirim benimki ,cumartesi kintrolum var bakalim nasil duruyor , sanirim tam tarihte verir dr artik

Ben bu cumartesi gidicem kontrole bakalim nasil duruyor bebis ,

3,5 kilo bebek+ 1 kilo su+ 1-1,5 kilo esi+ odem....sonrasina sut uretimine gidecek kilolar. Dogum yapmis arkadaslarim tez vakitte 10 kilo gider dedi. Kalanlar bizim ne kadar azimli oldugumuza bagliymis. Olumlu dusunelim moralimiz yuksek olsun
ilk doğumumda 70 ile hastaneye gitmiştim... ertesi gün eve çıkıp tartıldığımda 63 kilo idim... hemen hemen 10 kiloya yakın gidiyor işte

İttiriyorya minik cikintilar oluyor ,oyuzden kafasi drgil sanirim benimki ,cumartesi kintrolum var bakalim nasil duruyor , sanirim tam tarihte verir dr artik
bende de oluyor o çıkıntı bide benim oülumun elleri hep başında oluyordu sanırım onlarda elleri. Hadi bakalım canım hayırlısı. Benim ne zaman olacak bakalım cuma günüde benim randevum var.

3,5 kilo bebek+ 1 kilo su+ 1-1,5 kilo esi+ odem....sonrasina sut uretimine gidecek kilolar. Dogum yapmis arkadaslarim tez vakitte 10 kilo gider dedi. Kalanlar bizim ne kadar azimli oldugumuza bagliymis. Olumlu dusunelim moralimiz yuksek olsun
süpermiş yaaa. İnşallah öyledir bende şuan ödem yok sanırım yada bana öyle geliyor ama bu hesap iyimiş.

herkese merhaba, yeni hafta hıphızlı geçer inşallah. Temizlik işini halettik çok şükür, dün eşim koltukları yıkayınca şurayıda silelim burayıda yapalım perdeler yıkansın derken çoğu iş bitti, tuvalet banyoyu da ben bugun yaptım iki buyuk camım kaldı onlarıda hafta sonu eşim silecek mis gibi oldu ev tabi yığınla ütü var ama bir kaç gün elimi sürmem ne kadar kendimi tutsamda yorulmuşum,
Bugün çantamı hazırlıycam ama aklıma bişey takıldı emzirme önlüğünü hastaneye götürmeye gerek var mı benim hastaneye gelen çok olmaz götürmesem mi diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 1406841 Eki Görüntüle 1406841 Aslinda yaninca daha tatli duruyor ama resimde cok isikli cikti.

Güle güle kullan canım zevklerimiz aynıymış bende aynısından aldım

Burcudan haber var mı kızlar ben pek takip edemiyorum sayfaları

Bende onu soracaktım sen girip yazıyosun bize burcudan ses yok inşallah iyidir

bende 73 olmuşum şoklar içerisindeyim dğuma kadarda ne kadar artarm Allah bilir..
umrm ödem kiloya etken oluyordur.. ödem zaten doğumla atılıyrmş.. yağ depom çoksa vay halime şişko anniş olmak istemem
Bir sure şişko annis olcaz veririz kısmetse.
Esim simdiden soruyor doğumdan sonra kilo vermeyi dusunuyor musun diye saka gibi..sanki be tombul olmayı çok sevdim :)

bende kaynpederle konuşmayı çok severim
babamla bile öyle konuşamam kayınpederle alışveriş süs püs muhabbeti bile yaparım
Ben de sevsem kayınpeder bayila bayila eslik eder.ama yok ben hoslanmiyorum.
Gıcık oluyorum yanımızda olup bizim muhabbetlerimize eşlik etmesine.

Maşallah bebisine..ben de perşembe giricem kontrole,muhtemelen anestezici ile de görüşürüz.

Benim kizcede hep sagimda.sanırım ayakları ufacık hissediyorum onları. Ve sağ kalça kemiğimi de hep dokunuyor gibi.

Kızlar ben genel anestezi ile doğumdan çekiniyorum. Epidural oldum ilkinde hiç memnun kalmadım. Nasıl olur genel anestezide insan? Nasıl kendine geliyorsun? Doğum stresi sardı beni çok fena.

Bir sure şişko annis olcaz veririz kısmetse.
Esim simdiden soruyor doğumdan sonra kilo vermeyi dusunuyor musun diye saka gibi..sanki be tombul olmayı çok sevdim :)
hahahahha
yok düşünmüyorm deyip yüreğine indrseydn ya
aman aman Allah korusun hiç kilolu düşünemyrm kendimi eşim her ne kadar önemsemese de zayıf çıtır bi hatun görsem komaya girebilirim.. bi şeklde yardırıp o kiloları verelim inşş..

Kızlar ben genel anestezi ile doğumdan çekiniyorum. Epidural oldum ilkinde hiç memnun kalmadım. Nasıl olur genel anestezide insan? Nasıl kendine geliyorsun? Doğum stresi sardı beni çok fena.

Aynı şeyleri bende düşünüp duruyorum. Genelde uyanırken karnım karnım diye uyanıyormuşsun ve çok canın yanıyormuş öyle diyorlar hep

bence gerek yok zaten benm gözlemlerime göre emzirmeyi tam beceremedğmzden göğüs sürekli dışarda ve dış müdahalelere maruz kalıyor hemşire anne vs yardmcı oluyr heleki sezeryan oluyrsan zaten emzirmek çok daha güçleşyr bence götrmene gerek yok kullanamayablrsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…