2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallh tombise :) cnm senin takvmnde 38.hafta olrk gozukuo

Kızlar ben genel anestezi ile doğumdan çekiniyorum. Epidural oldum ilkinde hiç memnun kalmadım. Nasıl olur genel anestezide insan? Nasıl kendine geliyorsun? Doğum stresi sardı beni çok fena.
Epiduralden neden memnun kalmadin, genelden ben de cekiniyorum.

Ay inşallah veririz.boğazıma hakim olmam lazim ilk etapta.sadece sut yapıcı şeyleri araştırıp ona gore beslenmek lazim.

Ay inşallah veririz.boğazıma hakim olmam lazim ilk etapta.sadece sut yapıcı şeyleri araştırıp ona gore beslenmek lazim.
evet cnm aynen en başta hamurişi ve şekerden uzak durmak lazım.. hamurişi deyince bak şimdi çok acıktım ne yesemkiii

Acıyı çok hissettim çünkü doğum sırasında. Bazılarında oluyormuş. Benim dişim çekileceği zaman da 2 iğne vururlar, yine de hissederim.

Doğumdan hemen sonra verseler ya ağrı kesiciyi. Olmuyor mu öyle acaba? :)

Selam bayanlar...

Kontrole gitti , kızımı aldım yemeği ocağa koydum saat 4 oldu ne kadar hızlı geçiyor zaman evde...

Ali paşa iyi 2500 küsür 47cm boyu olmuş... Şişin ödemin yok ama Tuza şekere dikkat dedi... Hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi yine... Planladığımız günü bekleyecek sanırım dedi başı halen aşağıda ama oynatıyormuş , oturmamış kanala.

kızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?

evet cnm aynen en başta hamurişi ve şekerden uzak durmak lazım.. hamurişi deyince bak şimdi çok acıktım ne yesemkiii

Ben hiç hamur işi ve tatlı yemezdim doktor yasak dediği andan itibaren bir canım çekmeye başladı anlatamam size özellikle çikolata ekmeğe sürüp sürüp yiyesim geliyorki hayatımda ekmek yemeyen bir insanım :)))

Maşallah paşaya Başının kanala inip inmediğini ben hiç sormadım doktora o da bişey söylemedi merak ettim şimdi 18 de kontrolum var o zamana kadar doğurmazsam sorarım inş. :)))

Önceden oluyordu muz ve maden suyu içerek atlatmıştım ben doktor kramplar için magnezyum vermişti ama kullanmamıştım hiç. Şimdi rahim kasılması için magnezyumu hergün içiyorum faydası oluyor sanırım kramp olmuyor

Kızlar ben genel anestezi ile doğumdan çekiniyorum. Epidural oldum ilkinde hiç memnun kalmadım. Nasıl olur genel anestezide insan? Nasıl kendine geliyorsun? Doğum stresi sardı beni çok fena.
epiduralden niye memnun kamlmadın cnm.genel anestezide daha çok ağrı hissediliyormuş uyandıktan sonra

Maşallah paşaya Başının kanala inip inmediğini ben hiç sormadım doktora o da bişey söylemedi merak ettim şimdi 18 de kontrolum var o zamana kadar doğurmazsam sorarım inş. :)))

Bende sormadım sezeryan olacağı için ... sadece çok hareketli zamanını beklemeyecek sanırım dedim oda öyle söyledi... sonuçda nstdede sancı yok başınıda fıldır fıldır sağa sola döndürüyordu bende gördüm... onlara dayanarak bekleyecek dedi

bu durumu dr.unla konuş cnm belki anestezi yeterli gelmedi sana.

Banada çok olur ki bir gecede 3 kere girdiğini biliyorum... toz magnezyum dışında günde bir sade soda ve muz önerdi... ve ilacı sabah akşam iç dedi... bende öyleyim normalde ıkına sıkına kalkan ben krap girince fişek gibi fırlıyorum :)

bir ara bendede çok oluyordu bu ara azaldı niyeyse.bacaklarımı çok germemeye çalışıyorum o zaman kesin kramp giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…