- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Masallh tombise :) cnm senin takvmnde 38.hafta olrk gozukuoslm mart anneleri doğuran çok yok ama foruma gelenlerin sayısı azaldı gibi.
bugün bizde dr.a gittik bebişim gayet iyiydi yine nstye girdik.çalışamaz raporumuza aldık .
bebişim 3320 gr olmuş 36+3 deyiz.
haftaya p.tesi de hem anestezi dr.uyla görüşecegiz hemde gün belirleyeceğiz.dr.bu arada kanama agrı sancı olursa hemen geliyorsun dedi
Epiduralden neden memnun kalmadin, genelden ben de cekiniyorum.Kızlar ben genel anestezi ile doğumdan çekiniyorum. Epidural oldum ilkinde hiç memnun kalmadım. Nasıl olur genel anestezide insan? Nasıl kendine geliyorsun? Doğum stresi sardı beni çok fena.
Ay inşallah veririz.boğazıma hakim olmam lazim ilk etapta.sadece sut yapıcı şeyleri araştırıp ona gore beslenmek lazim.hahahahha
yok düşünmüyorm deyip yüreğine indrseydn ya
aman aman Allah korusun hiç kilolu düşünemyrm kendimi eşim her ne kadar önemsemese de zayıf çıtır bi hatun görsem komaya girebilirim.. bi şeklde yardırıp o kiloları verelim inşş..
Bnm de yanlrma ellerni mi getryo , ayaklrni mi oyntyo artk napiosa gidiklanyrmbende hafif ittryrm ama korkuyormda ittrnce bişey olmasndan korkuyrm..
Allh yardmcn olsngece uyumayınca bu saatlerde şurda bi yastık olsa da yatsam moduna giriyosunuz çok fena çok gözlerimi açamıyorum
evet cnm aynen en başta hamurişi ve şekerden uzak durmak lazım.. hamurişi deyince bak şimdi çok acıktım ne yesemkiiiEpiduralden neden memnun kalmadin, genelden ben de cekiniyorum.
Ay inşallah veririz.boğazıma hakim olmam lazim ilk etapta.sadece sut yapıcı şeyleri araştırıp ona gore beslenmek lazim.
benide arada gıdıklıyr bi de sanki parmaklarıyla yukarıdan aşağıya sürtyr gibi geliyor.. kızım yine tırmalıyr beni diyorumBnm de yanlrma ellerni mi getryo , ayaklrni mi oyntyo artk napiosa gidiklanyrm
Acıyı çok hissettim çünkü doğum sırasında. Bazılarında oluyormuş. Benim dişim çekileceği zaman da 2 iğne vururlar, yine de hissederim.Epiduralden neden memnun kalmadin, genelden ben de cekiniyorum.
Ay inşallah veririz.boğazıma hakim olmam lazim ilk etapta.sadece sut yapıcı şeyleri araştırıp ona gore beslenmek lazim.
cnm nette gördm tahmini bi hesap eğer 12 kilo aldıysan diye bi hesap gördm tabi benmki daha fazla olunca tahmini bi hesp yaptm..
evet cnm aynen en başta hamurişi ve şekerden uzak durmak lazım.. hamurişi deyince bak şimdi çok acıktım ne yesemkiii
Selam bayanlar...
Kontrole gitti , kızımı aldım yemeği ocağa koydum saat 4 oldu ne kadar hızlı geçiyor zaman evde...
Ali paşa iyi 2500 küsür 47cm boyu olmuş...Şişin ödemin yok ama Tuza şekere dikkat dedi... Hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi yine... Planladığımız günü bekleyecek sanırım dedi başı halen aşağıda ama oynatıyormuş , oturmamış kanala.
kızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
epiduralden niye memnun kamlmadın cnm.genel anestezide daha çok ağrı hissediliyormuş uyandıktan sonraKızlar ben genel anestezi ile doğumdan çekiniyorum. Epidural oldum ilkinde hiç memnun kalmadım. Nasıl olur genel anestezide insan? Nasıl kendine geliyorsun? Doğum stresi sardı beni çok fena.
benim sata göre 6 mart cnm ama hep başından beri önde olunca öyle ortalama bir tarih yazdımMasallh tombise :) cnm senin takvmnde 38.hafta olrk gozukuo
Maşallah paşayaBaşının kanala inip inmediğini ben hiç sormadım doktora o da bişey söylemedi merak ettim şimdi 18 de kontrolum var o zamana kadar doğurmazsam sorarım inş. :)))
bu durumu dr.unla konuş cnm belki anestezi yeterli gelmedi sana.Acıyı çok hissettim çünkü doğum sırasında. Bazılarında oluyormuş. Benim dişim çekileceği zaman da 2 iğne vururlar, yine de hissederim.
Doğumdan hemen sonra verseler ya ağrı kesiciyi. Olmuyor mu öyle acaba? :)
kızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
bir ara bendede çok oluyordu bu ara azaldı niyeyse.bacaklarımı çok germemeye çalışıyorum o zaman kesin kramp giriyorkızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?