2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Millet nereye kayboldu yahu...
Topic ne kadar sessiz önceden böylemiydi
Herkes bi kenara çekildi sanki...
Önceden sayfaların hızına yetişilmezdi şimdi konuşan yok
bugün midem bulanıyor ara ara ne istiyor kızım benden bir anlasam yardımcı olucam ama :S
dün benimde bulantım oldu ama geçti. inş seninkide çabuuk geçer

Millet nereye kayboldu yahu...
Topic ne kadar sessiz önceden böylemiydi
Herkes bi kenara çekildi sanki...
Önceden sayfaların hızına yetişilmezdi şimdi konuşan yok

izinler başlayınca burası sessizleşti, bende uzanıyorum temizliğin yorgunluğunu atma çalışıyorum yemeğimde yok ne yapacam bilmiyorum

neyse kızlar... bana müsade yavaş yavaş hazırlanayım artık evime gitmek istiyorum
yarın görüşmek üzere

Çok moralim bozuldu meb de özlük birimiyle konuştum 2 hafta tatili ne olursa olsun doğum sonrasına aktaramazsın diyor. Yani doğum sonuna 3 haftam eklenecek maalesef (
Canım bana da hep öyle söylediler.ama hastane aktarıyor ben de hiç sesimi çıkarmıcam şahsen.. Bi sorun olursa hamileydim onları hesaplayacak kafada diildim bana verilen rapor Gününe uydum Dicem napiyim yaaaaa

sen napıyosun şeker ? nasıl gidiyor evde olmak ?

Bende ufak tefek hazirliklar yapiyorum
Bebegin cantasini hazirladim
Kendi cantami hazirlayacagim yarinda ins.
Evde olmak bigun ne guxel diyorum bigun isimi ozluyorum hicbiyere sigamiyirum oyle geciyor benim :)

Bende ufak tefek hazirliklar yapiyorum
Bebegin cantasini hazirladim
Kendi cantami hazirlayacagim yarinda ins.
Evde olmak bigun ne guxel diyorum bigun isimi ozluyorum hicbiyere sigamiyirum oyle geciyor benim :)

Canım bebek için neler koydun yazsana ben daha hazırlamadım çantayı yarın falan hazırlamayı düşünüyorum

ah ne güzel, bende şimdi gidip dolaba baktım ve ne pişireceğime karar verdim çok şükür gerisi gelir artık
Kolay gelsin o halde.

Kizlar doğum 15tatil haftasını doğum sonrasına nasıl aktaramiyoruz ben anlamadim. şimdi ben bu haftada çalışıp tam 37 de ayrilmayi düşünüyordum. Şimdi aktaramicak miyim ben yani ? Huff yarın milli eğitimI arayip bi sorayim bende. Ben hatta bu hafta 1yada 2 gün çalışayım varsin bir hafta az aktarayim doğum sonrasina diye düşünmüştüm.

Valla ben bu hafta calisiyorum cuma ayrilcam 36 bitmis oluyor benim iznimi aktarcaklar diye biliyorum ve mantikli olan da o zaten ama hic baslamadan ayriliyorsaniz onu bilemicem

Bnm 37. Hafta bugn doldu. Teslim ettm rapormu da. Tatlden 3 hafta once de calisblr almstm. 2 haftsi tatile denk geldi yani.

Benim idare de aynı bugün aldım gönderdim çalışamazı işlicez diip almışlar. Ben arkadaşa sordum aktarmalar fln doğum belgesinde yazcakmış.
Evet dogum belgesinde ve dosyamizda onlar
olacak kendi isimizi halletmemiz gerrk hamile hamile gun bosaltacaklarina ikiser saat ders koymuslar illa kizip konusmak lazim yoksa surundururler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…