bu haftalarda neden olur ki mide bulantısıbugün midem bulanıyor ara ara ne istiyor kızım benden bir anlasam yardımcı olucam ama :S
Millet nereye kayboldu yahu...
Topic ne kadar sessiz önceden böylemiydi
Herkes bi kenara çekildi sanki...
Önceden sayfaların hızına yetişilmezdi şimdi konuşan yok
dün benimde bulantım oldu ama geçti. inş seninkide çabuuk geçerbugün midem bulanıyor ara ara ne istiyor kızım benden bir anlasam yardımcı olucam ama :S
bi bilsemmmbu haftalarda neden olur ki mide bulantısı
sen napıyosun şeker ? nasıl gidiyor evde olmak ?
ben buggün yemek düşünmüyorum rahatım. kv ye gidicez yemeğeizinler başlayınca burası sessizleşti, bende uzanıyorum temizliğin yorgunluğunu atma çalışıyorum yemeğimde yok ne yapacam bilmiyorum
Canım bana da hep öyle söylediler.ama hastane aktarıyor ben de hiç sesimi çıkarmıcam şahsen.. Bi sorun olursa hamileydim onları hesaplayacak kafada diildim bana verilen rapor Gününe uydum Dicem napiyim yaaaaaÇok moralim bozuldu meb de özlük birimiyle konuştum 2 hafta tatili ne olursa olsun doğum sonrasına aktaramazsın diyor. Yani doğum sonuna 3 haftam eklenecek maalesef(
sen napıyosun şeker ? nasıl gidiyor evde olmak ?
ben buggün yemek düşünmüyorum rahatım. kv ye gidicez yemeğe
Bende ufak tefek hazirliklar yapiyorum
Bebegin cantasini hazirladim
Kendi cantami hazirlayacagim yarinda ins.
Evde olmak bigun ne guxel diyorum bigun isimi ozluyorum hicbiyere sigamiyirum oyle geciyor benim :)
Kolay gelsin o halde.ah ne güzel, bende şimdi gidip dolaba baktım ve ne pişireceğime karar verdim çok şükür gerisi gelir artık
Orda yazicksa bizm mudurun dedignin bi onemi kalmz super olurBenim idare de aynı bugün aldım gönderdim çalışamazı işlicez diip almışlar. Ben arkadaşa sordum aktarmalar fln doğum belgesinde yazcakmış.
Bnm 37. Hafta bugn doldu. Teslim ettm rapormu da. Tatlden 3 hafta once de calisblr almstm. 2 haftsi tatile denk geldi yani.Nasıl aktarılamıyor ya anlamadım...
Siz izne ne zaman ayrılıyosunuz?
Mesela ben bu hafta da çalışıp tamamlıyorum 37. Haftayı...
Sizin tatil bitiminde mi tamamlandı 37. Hafta?
akrepyelkovan55 merveteacher
Evet dogum belgesinde ve dosyamizda onlarBenim idare de aynı bugün aldım gönderdim çalışamazı işlicez diip almışlar. Ben arkadaşa sordum aktarmalar fln doğum belgesinde yazcakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?