böbreğe yakın bir kısım değil mi?benim de o tarafta oluyor,onlar ayaklarıya kızlar bişi dicem.. benim bu bebiş en kolay nasıl anlatılır şöyle söyleyeyim sağ kolunuzu serbest bıraktığınızda dirseğinizin geldiği yer neresi oluyosa işte oraya biyeri geliyo sanırım bazen beni inletiyo hele ki yanımda biri varsa kaskatı kesiliyorum sizde de oluyor mu ? (anlatabilmişsem tabii neresi olduğunu)
Bn sordm cnm calissan da calismasan da aktramazsn dediler. Dogum raprnu vrnce ne dicklr cok merak ediyrmAnladım canım...
Hatta ben de hiç başlamasam mı diye düşünüyodum o 2 haftayı aktarmazlar diye bu hafta da çalışacam...
ya kızlar bişi dicem.. benim bu bebiş en kolay nasıl anlatılır şöyle söyleyeyim sağ kolunuzu serbest bıraktığınızda dirseğinizin geldiği yer neresi oluyosa işte oraya biyeri geliyo sanırım bazen beni inletiyo hele ki yanımda biri varsa kaskatı kesiliyorum sizde de oluyor mu ? (anlatabilmişsem tabii neresi olduğunu)
Aynen oyle bn yazmazsa soylcm ayrntli yazilmsni istcm. Esim idarenin bisey demesne gerek kalmck raporda yazck hepsi dio ama baklm yasayp gorczHiç mebi karıştırma cnm her kafadan ses çıkıyor aktaranda var aktaramayanda ortada bir açık var.dogumda dr.un ayrıntılı rapor yazsın şu haftaları dogum sonuna aktarılsın diye.
Valla ben cuma artık çalışamaz aldım daha 35. Haftada ,hastanede rapor işine bakan kız doğumdan sonra bir rapor daha vericez önceden çalıştığınız bu üç haftayı da eklicez dedi,bende tamam dedimmmmBn sordm cnm calissan da calismasan da aktramazsn dediler. Dogum raprnu vrnce ne dicklr cok merak ediyrm
Çok biliyo onlar...Bn sordm cnm calissan da calismasan da aktramazsn dediler. Dogum raprnu vrnce ne dicklr cok merak ediyrm
Burda da yagmur yagio ve hava buz gbiNasıl olalım evde pinekliyoruz işte :)
Kar geliyormus hava bayağı soğuk buralarda
Gozun aydın geçmiş olsun canim
Bnm mutfk dolplrnin da silinmsi lazm. Kiz kardesme ya da annme yaptrmyi dusunyrmÇayımızı içip esimle gardrobun,mutfak dolaplarinin üstünü falan silicez :) o silicek tabi,fikir ondan çıktı.
Evet öyle diyor herkes. Doktorumla konuşayım bakalım o ne önerecek. Sıkıntı yapamam lazım ama daha çok var doğuma.bayıltılmak korkacak bişey değilde sezeryan olunca çabuk uyanıyorsunya tabi kesi acısını daha çok hissediyorsun.ama epidural yada spinalde o bölge bir müddet uyuşuk kalıyor.bende epidural oldum hiç birşey hissetmedim
Insllh oyle olurÇok biliyo onlar...
Öyle bişey yok canım ya sonuçta raporda 5 hafta doğum sonrasına eklenecek yazıyo,kafalarına göre 2 haftasını kesemezler...
Amin cnm inşallah senınde bebişin cok sever kalıtesi cok ıyı :)Benimde aynısı :) ben çok beğendim inşallah bebişlerimizde sever :)
Sagol canımm :)çok güzelll güle güle kullan cnm
Sadece ustundeki tozu aldık biz,birkaç ıvır zıvır var üstlerinde onların da aldik.bu kadar yeter :)Bnm mutfk dolplrnin da silinmsi lazm. Kiz kardesme ya da annme yaptrmyi dusunyrm
İnşallah hayırlısı ile kavusursun yavrularina ne güzel bir kız bir erkekKizlar herkese iyi aksamlar ben bu topige ilk yazanlardandim ama daha sonra kismet olmadi Allahim herkesin bebisini hayirrlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Insallah benim bir kiz bir erkek ikizlerim olacak, gece nisanim geldi hemen doktora gittik. Acilma baslamis, carsambaya gun verdi doktor, insallah carsamba gunu kavusucam kuzularima dualarinizi bekliyorum. Rabbim hepimizi kolay kurtarsin
bitter, bebişin ne alemde :) doktor yanıldı dımı cınsıyet konusunda ? :)Sadece ustundeki tozu aldık biz,birkaç ıvır zıvır var üstlerinde onların da aldik.bu kadar yeter :)
İnşallah hayırlısı ile kavusursun yavrularina ne güzel bir kız bir erkek
19382015 diyor indirim kodu olarak, ins. İşinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?