2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

böbreğe yakın bir kısım değil mi?benim de o tarafta oluyor,onlar ayakları yan durduğu için ayakları oraya denk geliyor

Aynı benim daha önce burada bahsettiğim sağ kasık altında hissettiğim şeyi anlatmışsın :) Baya güçlü bi gerinme hareketi yapmıştı bebeğim ayakcıklarıyla, beni inletmiş ve bi seferinde elimden telefonu düşürdüm :)

Hiç mebi karıştırma cnm her kafadan ses çıkıyor aktaranda var aktaramayanda ortada bir açık var.dogumda dr.un ayrıntılı rapor yazsın şu haftaları dogum sonuna aktarılsın diye.
Aynen oyle bn yazmazsa soylcm ayrntli yazilmsni istcm. Esim idarenin bisey demesne gerek kalmck raporda yazck hepsi dio ama baklm yasayp gorcz

Bn sordm cnm calissan da calismasan da aktramazsn dediler. Dogum raprnu vrnce ne dicklr cok merak ediyrm
Valla ben cuma artık çalışamaz aldım daha 35. Haftada ,hastanede rapor işine bakan kız doğumdan sonra bir rapor daha vericez önceden çalıştığınız bu üç haftayı da eklicez dedi,bende tamam dedimmmm

iyi aksamlar herkese. bugün eminönüne gittim. havuzlu handan mevlit icin hediyelik cam kavanoz aldım. içine de zamanı gelince seker draje alıp doldurucam. seker hamurumu, lohusa serbet takimi islerimi hallettim. cok yoruldum ama kafamdaki islerimi de bitirmis oldum. cok guzel seyler vardi, insan hepsinden almak istiyor ama maliyeti de dusunduruyor :))

Bende ogretmenim.esim okul muduru. Arkadaslar yaz tatili ve 15 tatil ohretmenlerin yillik izni sayildigi icin, fiili calisma zorunlulugunuz var aktarma yapabilmeniz icin.fili olarak calismadigimiz icin asla ve asla fiili calismadiginiz icin aktaramiyoruz.benimde 2 haftam yandidbittu.doktor raporunda yazan gun onemli degil.sizin okulda calistiginizin fiili kaniti olmali aktarma icin.ins anlatabilmisimdir.33+5 teyim. Bende.hayitli dogumlar ins.

Evet öyle diyor herkes. Doktorumla konuşayım bakalım o ne önerecek. Sıkıntı yapamam lazım ama daha çok var doğuma.

Kizlar herkese iyi aksamlar ben bu topige ilk yazanlardandim ama daha sonra kismet olmadi Allahim herkesin bebisini hayirrlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Insallah benim bir kiz bir erkek ikizlerim olacak, gece nisanim geldi hemen doktora gittik. Acilma baslamis, carsambaya gun verdi doktor, insallah carsamba gunu kavusucam kuzularima dualarinizi bekliyorum. Rabbim hepimizi kolay kurtarsin

Bnm mutfk dolplrnin da silinmsi lazm. Kiz kardesme ya da annme yaptrmyi dusunyrm
Sadece ustundeki tozu aldık biz,birkaç ıvır zıvır var üstlerinde onların da aldik.bu kadar yeter :)

İnşallah hayırlısı ile kavusursun yavrularina ne güzel bir kız bir erkek

19382015 diyor indirim kodu olarak, ins. İşinize yarar.

merhaba. ındırım kuponunuzu kullandım. uye olarak da alış veriş yaptıgım için %10 ındrım yaptılar sıfrenız sayesınde. tesekkur edıyorum 10 tl lık hedıyenız oldu oğluşuma. benım sifrem gelırse bende burada paylasırım. ıns başkalrı da benım gibi fayda saglar.. hayırlı dogumlar dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…