Valla canım anlatmaya çalıştım. Burda sgk da çalışan arkadaşta tatilden sonra fiilen çalışırsan aktarabileceğimi söylemişti. 8+3 diyolarNasıl olur ya sen zorunlu olarak tatildesin keyfi değilki çalış deseler çalışacaktın bende 3 hafta çalışıcam 2 haftada tatilden var 5 haftamı doğum sonrama ekliycem az önce özlükle konuştum 8+5 olarak doğum sonrası izin yaparsınız diyor
Valla benimde tek umudum o kaldı.Canım bana da hep öyle söylediler.ama hastane aktarıyor ben de hiç sesimi çıkarmıcam şahsen.. Bi sorun olursa hamileydim onları hesaplayacak kafada diildim bana verilen rapor Gününe uydum Dicem napiyim yaaaaa
yönetmelikteki açıklıktan bizler zararlı çıkıyoz şu işe bak ya. Sgk aktarırsın diyo meb olmaz diyo şaka gibi. Bende drun ayrıntılı raporundan umutluyum.Hiç mebi karıştırma cnm her kafadan ses çıkıyor aktaranda var aktaramayanda ortada bir açık var.dogumda dr.un ayrıntılı rapor yazsın şu haftaları dogum sonuna aktarılsın diye.
Ikınma olayını doktor yönetiyormuş zaten 4 cm açılma olmadan da yapmıyorlarmış yani ozamana kadar ki tüm sancıyı çekiyormuşsun bana o yüzden biraz gereksiz gelmeye başladı hele de bu kadar riskli durumdan söz edilince iyice korktum benim ya genel aneztezi ya da tam normal olur herhalde bakalım hayırlısı olsun.
okullar açılınca fırsat olmadı. bir de 18.30a kadar toplantı sürdü. yazılanları bile okumayı bitiremedimMillet nereye kayboldu yahu...
Topic ne kadar sessiz önceden böylemiydi
Herkes bi kenara çekildi sanki...
Önceden sayfaların hızına yetişilmezdi şimdi konuşan yok
19382015 diyor indirim kodu olarak, ins. İşinize yarar.
Bende bugün verdim.Raporu teslim ettin başka bişi yaptın mı? Ya da idare ne yapıcak? Mebbise bakıp duruorm bişi işlememişler daha. Doğum olunca mı işlicekler acabaBnm 37. Hafta bugn doldu. Teslim ettm rapormu da. Tatlden 3 hafta once de calisblr almstm. 2 haftsi tatile denk geldi yani.
Çalışmazı verince mi mebbise işliolar doğum belg gidince mi? Ay bizmkiler bişi bilmio taporu verdim ama oh izne ayrıldım kafam rahat diemiyrm. Bir de diorum maaş yatmaz ya da bsşka şey çıkartırlarAynen öyle bizim bir suçumuz yok yani,hastane hangi güne kadar rapor verirse okonuşup da hastanenin de milletinde kafasını da,ortalığı da karıştırmıcammmm :)
hayırlısıyla kurtulursun inşallah. Allah bebeklerine ve sana sağlık versinKizlar herkese iyi aksamlar ben bu topige ilk yazanlardandim ama daha sonra kismet olmadi Allahim herkesin bebisini hayirrlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Insallah benim bir kiz bir erkek ikizlerim olacak, gece nisanim geldi hemen doktora gittik. Acilma baslamis, carsambaya gun verdi doktor, insallah carsamba gunu kavusucam kuzularima dualarinizi bekliyorum. Rabbim hepimizi kolay kurtarsin
Çalışmaz verince müdürün yapması bizim takip etmemiz gereken bir işlem var mı?Bende ogretmenim.esim okul muduru. Arkadaslar yaz tatili ve 15 tatil ohretmenlerin yillik izni sayildigi icin, fiili calisma zorunlulugunuz var aktarma yapabilmeniz icin.fili olarak calismadigimiz icin asla ve asla fiili calismadiginiz icin aktaramiyoruz.benimde 2 haftam yandidbittu.doktor raporunda yazan gun onemli degil.sizin okulda calistiginizin fiili kaniti olmali aktarma icin.ins anlatabilmisimdir.33+5 teyim. Bende.hayitli dogumlar ins.
Yok baska bisey yapmdm bide dogum olunca rapor gotrckmisz herhlde onu soyledi m.yardmcsiBende bugün verdim.Raporu teslim ettin başka bişi yaptın mı? Ya da idare ne yapıcak? Mebbise bakıp duruorm bişi işlememişler daha. Doğum olunca mı işlicekler acaba
Tamamdır ozmn ben şimdi işliceklrr sandım. Bizimkiler hep son dakika bişi çıkartıyorlar.. bünyem kaldırmaz vallaYok baska bisey yapmdm bide dogum olunca rapor gotrckmisz herhlde onu soyledi m.yardmcsi
Ikınma olayını doktor yönetiyormuş zaten 4 cm açılma olmadan da yapmıyorlarmış yani ozamana kadar ki tüm sancıyı çekiyormuşsun bana o yüzden biraz gereksiz gelmeye başladı hele de bu kadar riskli durumdan söz edilince iyice korktum benim ya genel aneztezi ya da tam normal olur herhalde bakalım hayırlısı olsun.
Ayy bana da herkes zayıf görünüyor şu aralar 44-46 lar bile oysa ben 36 idim :) hamile kotumda 40 ama bol bile :)evet ya bende merak ediyodum çok iyi oluyor @Cekirgee nin cevapları :))
alez dimi canım yatağa serilenden? bende bu kontrolde soracağım hastane veriyomu gereklimi diye vermiyosa bebek için bi tane almıştım onu koyarım
bende hacı şeriften aldım hem dökme çikolata hemde kutu çikolata aldım çok beğendim hatta fotosunu da ekliyim elitten daha güzel geldi bana @elifsudenur
e bebekte var canımda onlıne kalmamış mağazada vardı ama onda isim yazılmıyo sanırsam sadece pembe yada mavi gırl-boy yazıyo diye hatırlıyorum
oda zamanla azalıyodur , bide ilk adetten sonra ve ödem gidincede göbüş kalmışsa biraz azalıyomuş bu koca karından kurtulmak bile baya güzeldir şu halimle düşününce öyle geliyo banaeski halimi özledim valla
Canım önden diyemi bilemedim ama gayet iyisin bence.kızlar hacı şerif çikolatasını merak edenler için ekliyorum gelir gelmez kapı önünde size gösteririm diye çekmiştim :) üzerine ada nın ismini yazmalarını istedim yazmışlar...Yalnız kutuya da yazılsaymış iyiymiş isim kısmı boş geldi olsun yinede beğendim ben baya güzelmiş çikolatası ...
bide doğumdan önce before after yapayım dedim malum 2 hafta kaldı final pozumuz olsun
Eki Görüntüle 1406600
diğer çikolatayı da kahve yanına ikram ederiz diye aldım
Eki Görüntüle 1406602
buda d.öncesi 57 kg halim ile ada hanımla 9. ayımız ve fazlasıyla şişmiş halim
Eki Görüntüle 1406604
umarım silinebiliyodur bu resimler sonradan
Sıkıntı zaman zaman oluyor canım inşallah bebişler gelince geçecek.Bugun garip bi sıkıntı var icimde,,belkide sıkıldım bilmiyorum :sAllah hsyirlara gotursun.
Halbuki ruyamda bebisim dogmus kucagimdaydi beyaz teni siyah saclari vardi gozleri kapali uyuyordu heyecanla gozlerino avmasini bekliyorduk hafi uyan uyan diye , gozleri mavimi degilmi diye merakimizdan:)
Ben avent manuel aldım elektrikli çok pahalı geldi banagünaydın kızlar süt sağma mak alan varmı . alsammı bilemedim ya manuelmi elektriklimi alsamkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?