2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım. Çikolatalar nasıl memnun kaldın mi? Bide piyasaya göre fiyati uygun mu? Dışarıda hiç sormadım fiyatlari
Ben çikolata almadım, ama aldıklarından ve paketlemesen memnun kaldım, kapıda ödemesi var o yüzden güvenli bir alışveriş oldu. Fiyatlar hakkında yorum yapamayacağım piyasayı hiç bilmiyorum nerdeyse :)

merhaba heyecanlı anneler. Bugün oğlum çok hareketliydi canımı çok yaktı. şuan sesi çıkmıyor uyuyor galiba. ütü yapmam lazım korkuyom kalkmaya. Hareketlerinden dolayı bel,m ağrıyor.
Ben uzun süre ayaktaysam hiç oynamıyor ancak oturunca başlıyor.Bugün perde ütüledim 1-2 saat oynamadı hiç

Gözün aydın canım ama senin takvim 38 hafta görünüyor sat mı yanlış?

Hayırlı olsun, afiyetle yiyin inş. Hepimize hayırlı doğumlar :)

Yururken catim aciyo kizlr yaa. Bacaklrmi birlstrnce de aci cekiyrm. Aksamdn beri hep boyle ayaga kalkasm yok

Sin zamanlar her noktamiz agrimasi normal artik :) bacak agrisi kalsiyum eksikliginden de olur, agirlastik tabi oda var
olabılır evet ama benım bacagım benı mahvedıyo sızım sızım sızlıyo acaba sag bobregımdekı buyumedenmı kaynaklanıyo dıyorum

bizim Eminönü gezisi iptal oldu
ama yaptıklarımı inş fotoğraflarım
Bi kaç gündür foruma bakamadım cnm.Ben c.tesi günü bulunduğum bölgedeki çarşıya çıktım Eminönü de ki susler ne varsa anıları vardı. Yorma kendini bi şekilde halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…