Ben çikolata almadım, ama aldıklarından ve paketlemesen memnun kaldım, kapıda ödemesi var o yüzden güvenli bir alışveriş oldu. Fiyatlar hakkında yorum yapamayacağım piyasayı hiç bilmiyorum nerdeyse :)Saol canım. Çikolatalar nasıl memnun kaldın mi? Bide piyasaya göre fiyati uygun mu? Dışarıda hiç sormadım fiyatlari
Hala kız :) artik doğunca görürüz hahabitter, bebişin ne alemde :) doktor yanıldı dımı cınsıyet konusunda ? :)
Ben uzun süre ayaktaysam hiç oynamıyor ancak oturunca başlıyor.Bugün perde ütüledim 1-2 saat oynamadı hiçmerhaba heyecanlı anneler. Bugün oğlum çok hareketliydi canımı çok yaktı. şuan sesi çıkmıyor uyuyor galiba. ütü yapmam lazım korkuyom kalkmaya. Hareketlerinden dolayı bel,m ağrıyor.
Gözün aydın canım ama senin takvim 38 hafta görünüyor sat mı yanlış?slm mart anneleri doğuran çok yok ama foruma gelenlerin sayısı azaldı gibi.
bugün bizde dr.a gittik bebişim gayet iyiydi yine nstye girdik.çalışamaz raporumuza aldık .
bebişim 3320 gr olmuş 36+3 deyiz.
haftaya p.tesi de hem anestezi dr.uyla görüşecegiz hemde gün belirleyeceğiz.dr.bu arada kanama agrı sancı olursa hemen geliyorsun dedi
Hayırlı olsun, afiyetle yiyin inş. Hepimize hayırlı doğumlar :)merhaba. ındırım kuponunuzu kullandım. uye olarak da alış veriş yaptıgım için %10 ındrım yaptılar sıfrenız sayesınde. tesekkur edıyorum 10 tl lık hedıyenız oldu oğluşuma. benım sifrem gelırse bende burada paylasırım. ıns başkalrı da benım gibi fayda saglar.. hayırlı dogumlar dılerım
Her aksam strese giriyrm. Dogum ne zamn ve nasil olck, dogurablcm mi bilmem neSıkıntı zaman zaman oluyor canım inşallah bebişler gelince geçecek.
bazen öyle oluyor benimde ama bugün maşallahı vardıBen uzun süre ayaktaysam hiç oynamıyor ancak oturunca başlıyor.Bugün perde ütüledim 1-2 saat oynamadı hiç
Ayy bana da herkes zayıf görünüyor şu aralar 44-46 lar bile oysa ben 36 idim :) hamile kotumda 40 ama bol bile :)
Canım bebek için neler koydun yazsana ben daha hazırlamadım çantayı yarın falan hazırlamayı düşünüyorum
Annem hazirladi sayilir aslinda sayi olarak tam bilmiyorum ama tulum , ic zibin , eldiven,corap,2 penye battaniye 1 nohut battaniye ve kundak battaniyeden koyduk.
5-6 adet bez
Alt acma 2 adet
Agiz mendili
Biberon
Emzik
Suan aklima gelenler bunlar :s
bende cok yorulunca oluyo cnm ama dogum yaklastıgı ıcın heraldeYururken catim aciyo kizlr yaa. Bacaklrmi birlstrnce de aci cekiyrm. Aksamdn beri hep boyle ayaga kalkasm yok
kızlar sag bacaım cok agrıyo neden olabılırr
olabılır evet ama benım bacagım benı mahvedıyo sızım sızım sızlıyo acaba sag bobregımdekı buyumedenmı kaynaklanıyo dıyorumSin zamanlar her noktamiz agrimasi normal artik :) bacak agrisi kalsiyum eksikliginden de olur, agirlastik tabi oda var
Bi kaç gündür foruma bakamadım cnm.Ben c.tesi günü bulunduğum bölgedeki çarşıya çıktım Eminönü de ki susler ne varsa anıları vardı. Yorma kendini bi şekilde halledersin.bizim Eminönü gezisi iptal oldu
ama yaptıklarımı inş fotoğraflarım
Evet cnm almama gerek kalmadı.Acaba yan yatış yastığı alsam mı onu düşünüyorum bendeArkadaşın mı vermişti :)
Bn bisey de yapmdm. Son zamnlrda hep boyleyim nerdeyse. Orasi acilio sanrm ondn canim aciobende cok yorulunca oluyo cnm ama dogum yaklastıgı ıcın heralde
Benimde bugün acı oldu yoruldum birde zaman yaklaştığı için herhaldeBn bisey de yapmdm. Son zamnlrda hep boyleyim nerdeyse. Orasi acilio sanrm ondn canim acio
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Gule güle kullan.Kızlar loğusa tâcımı da yaptım bu akşam o da bitti az kaldı eksikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?