2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar nasılsınız bugun giremedim hiç sayfalarada biraz bakınabildim sıkıntısızdır umarım herkes

Arkadaşlar , çatı muayenesi yaptıran oldu mu aranızda? Dr elle mi yoksa bir aletle mi muayene yapıyor? Haftaya benim de yapılacak da ona göre normal doğum olup olmayacağı belli olacakmış.
El ile muayne ediyormis!!!

Banada dün ebe arkadaşım 37 de yaparız çatı muayeneni dedi bende sana açıyım dedim yok drda bakıcak dedi kızlar siz şanslısınız yine dr iş arkadaşınız olunca daha da bi zor oluyo

http://www.cocuklacocuk.com/seramik-hamurundan-el-izi

Kızlar bakın ne güzel olmuş bebeklerimize yapmaya ne dersiniz
ben buun hazır olanlarından almıştım gördüğümde bi bebiş daha olursa yaparım diye baya önceden :) şimdi doğduktan bi süre sonra yaparım diyorum el ve ayak heykelini çıkarıp boyuyosun ondada güzel bişy
Hayırlı olsun, afiyetle yiyin inş. Hepimize hayırlı doğumlar :)
kızlar hangi site indirim şifresi veriyo hacı şerifmi? yoksakonuyu bilmediğimden direk atladımda başka bi site mi

Bn bisey de yapmdm. Son zamnlrda hep boyleyim nerdeyse. Orasi acilio sanrm ondn canim acio

bende de var canım o bişy yapmasamda oluyo sabah kalktığımda o kısım değilde doğum kanalı acıyo adım attıkça doğum yaklaştıkça kaslar açılıyor yavaş yavaş vücut kendini doğuma hazırlıyor ondan sanırım

Merhabalar göğüs ucu kremi hangi marka kullanıyorsunuz?
ben lansınoh aldm büyük boy olandan ilk gebeliktede ondan kullanmıştım baya faydası olmuştu
Uykusuz bir geceeee

aynen bende her gecemiz böyle son haftalarda son 2 haftam diye sabrediyorum bende çok zorlanıyorum artık her konuda

olabılır evet ama benım bacagım benı mahvedıyo sızım sızım sızlıyo acaba sag bobregımdekı buyumedenmı kaynaklanıyo dıyorum

Bobrek ten bacagi vuracagini sanmamda belindeki yuk den dolayi bacaga kalcaya vurur bence,karnimiz buyudukce belimizdeki yuk artiyor cunku, benim fikrim yani :s bi dr aramakta fayda var gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…