- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
bıde bebışler baskı yapıyo o yuzdendırBn bisey de yapmdm. Son zamnlrda hep boyleyim nerdeyse. Orasi acilio sanrm ondn canim acio
Sata göre 6mart dogum tarihimiz cnm ama baştan beri önde olunca takvimi öyle yazmıştım degiştirmedim.hatta bugün usg de 14 şubat çıktı iyimiGözün aydın canım ama senin takvim 38 hafta görünüyor sat mı yanlış?
El ile muayne ediyormis!!!Arkadaşlar , çatı muayenesi yaptıran oldu mu aranızda? Dr elle mi yoksa bir aletle mi muayene yapıyor? Haftaya benim de yapılacak da ona göre normal doğum olup olmayacağı belli olacakmış.
Olablr cnmbıde bebışler baskı yapıyo o yuzdendır
ben buun hazır olanlarından almıştım gördüğümde bi bebiş daha olursa yaparım diye baya önceden :) şimdi doğduktan bi süre sonra yaparım diyorum el ve ayak heykelini çıkarıp boyuyosun ondada güzel bişyhttp://www.cocuklacocuk.com/seramik-hamurundan-el-izi
Kızlar bakın ne güzel olmuş bebeklerimize yapmaya ne dersiniz
kızlar hangi site indirim şifresi veriyo hacı şerifmi? yoksakonuyu bilmediğimden direk atladımda başka bi site miHayırlı olsun, afiyetle yiyin inş. Hepimize hayırlı doğumlar :)
Bn bisey de yapmdm. Son zamnlrda hep boyleyim nerdeyse. Orasi acilio sanrm ondn canim acio
ben lansınoh aldm büyük boy olandan ilk gebeliktede ondan kullanmıştım baya faydası olmuştuMerhabalar göğüs ucu kremi hangi marka kullanıyorsunuz?
Uykusuz bir geceeee
Süpermiş çok romantik bir bebiş olur :)Sata göre 6mart dogum tarihimiz cnm ama baştan beri önde olunca takvimi öyle yazmıştım degiştirmedim.hatta bugün usg de 14 şubat çıktı iyimi
Hamilelikten canım :) Az kaldı geçer benimde el bileklerim kopucak gibikızlar sag bacaım cok agrıyo neden olabılırr
Aynen :) Hele temizlik sonrası sıfır maalesefuyuyamıyorum her yanım ağrıyor
Ayyy tanıdık olması daha bir kötü gerçektenBanada dün ebe arkadaşım 37 de yaparız çatı muayeneni dedi bende sana açıyım dedim yok drda bakıcak dedi kızlar siz şanslısınız yine dr iş arkadaşınız olunca daha da bi zor oluyo
her tarafım ağrıyooo bacım bu saatte ne yemeği :)Aynen :) Hele temizlik sonrası sıfır maalesefSen napıyorsun peki sende yemek yap bari sabah uyursun :)
Dedim ya delilik zaten :) Bende sırf kafam rahat uyuyabileyim diye giriştim :)her tarafım ağrıyooo bacım bu saatte ne yemeği :)
son günler hiç geçmiyor yaDedim ya delilik zaten :) Bende sırf kafam rahat uyuyabileyim diye giriştim :)
olabılır evet ama benım bacagım benı mahvedıyo sızım sızım sızlıyo acaba sag bobregımdekı buyumedenmı kaynaklanıyo dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?