Günaydın kızlar..
gece boyu uyuyamadım.. grip oldum.. çok kötüyüm..
raporda alamıyorum
o zamanda sürekli izin alıyosun gibi oluyor canım ya ama gerçekten şurda oturmaya mecalim yok başımda ağrımaya başladı offsen kendin rhatsızlandım gidebilir miyim de
hiçbirşey senden önemli değil ki canım rahatsızsın sonucta bence izin al git dinleno zamanda sürekli izin alıyosun gibi oluyor canım ya ama gerçekten şurda oturmaya mecalim yok başımda ağrımaya başladı off
reflüden mi canımkızlarrr midem felaket oturamıyorum yatamıyorum sürekli ayakta dolaşmalıyım ama gezmekten yoruldum ve o kadar çok uykum var kiii((
Kizlar belimde ve kasiklarimda adet ağrısı gibi şiddetli ağrı basladi ama kesik kesik degil nne yapayim
tükürüğünü yutarsa bebiş napılır bilmiyorum ama sezeryanda 2 gün yatyrsn en az..
Tskler kızlar.Günaydın Kızlar
İlk sorunun cevabını bende bilmiyorum.
İkincisi de anne ve bebek iyi olur ise ve anne büyük wc sine çıkarsa 1 gece kalınıyor.
valla bende çözemedim reflüden mi çok net hissediyorum hareketleri nefes bile almak çok zor kaburgalarıma tekme atıyo sıpareflüden mi canım
aynı yerde benim de ağrı oluyor ultrasonda gittiğimizde ayaklarının geldiğini farkettik oraya :) minnak ayakları senin kaslarını gerdiriyor o yüzden ağrı oluyor :)ya kızlar bişi dicem.. benim bu bebiş en kolay nasıl anlatılır şöyle söyleyeyim sağ kolunuzu serbest bıraktığınızda dirseğinizin geldiği yer neresi oluyosa işte oraya biyeri geliyo sanırım bazen beni inletiyo hele ki yanımda biri varsa kaskatı kesiliyorum sizde de oluyor mu ? (anlatabilmişsem tabii neresi olduğunu)
ben kürtaj olduğumda genel anestezi olmuştum gayet güzel oluyor hiç bir şeyi hissetmiyorsun muhteşem bir uykuya dalıyorsun :) kalktığında sanki saatlerce uyumuşsun da kalkmışsın gibi oluyor hatta kafan da güzel oluyor azıcık :) ama tabi benimki ufak bir operasyondu doğum için nasıl olur bilememKızlar ben genel anestezi ile doğumdan çekiniyorum. Epidural oldum ilkinde hiç memnun kalmadım. Nasıl olur genel anestezide insan? Nasıl kendine geliyorsun? Doğum stresi sardı beni çok fena.
evet canım aynısı bende de oluyor ama çok sık olmuyor allahtankızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
Günaydın canım seninle doğum tarihGunaydinnnnnnnnnn
Eveeet iznime 3 hafta kala tatilde olur hem :))))Günaydın arkadaşlarım
Nasılsınız? Ankara'da ufak ufak kar yağıyor,çok soğuk ama güzel bir hava, tam istediğim kış havası..
Çünkü kış günlerinde yaz mevsimini yaşamak ürkütücü.Her mevsim kendince yaşanmalı bence...Keşke lapa lapa kar yağsa...
Kızlar selammmm biz hastaneden geldik,26 Şubat doğum tarihimizzzz çatı muayenesi yapıldı ve sezeryana karar verildi,39 haftalık doğurmuş olcam
hayırlı olsun canımKızlar selammmm biz hastaneden geldik,26 Şubat doğum tarihimizzzz çatı muayenesi yapıldı ve sezeryana karar verildi,39 haftalık doğurmuş olcam
kızlar kaç gecedir geceleri bacağıma giren krampla uyanıyorum.Hemen eşimi uyandırıyorum zaten çığlığımla uyanıyor sanki hazır kıta bekliyor muş gibi bacağımı havaya kaldırp ovunca geçiyor toplamda 20 sn felan süyo sizlerdede oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?