2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın mart anneleri

İstanbul kara teslim , okullarla ilgili haber okuyan varmı?

Uykusuzluktan ölücem ama uyuyamıyorum saat 4 kalkıp benim gibi yemek yapan başka bir deli var mı acaba :)
yemek yapmadım ama bende 5 ten beri evde iş bırakmadım
çokta açım azıcık atıştrdm eşim bugn izinli onun uyanmasını bekleyeceğm sonra da doktora gtcez inşş :)

yemek yapmadım ama bende 5 ten beri evde iş bırakmadım
çokta açım azıcık atıştrdm eşim bugn izinli onun uyanmasını bekleyeceğm sonra da doktora gtcez inşş :)

Ay bende kalkmisken yapayim is guc dedim bi odayi topladim utu yaptim belim kopuyor kasikta sanci basladi hemen bende diyorum yemegimide yaoarim banyoyu da silerim bise kalmaz bugune , kahvaltiyada misafirim var :/

Ay bende kalkmisken yapayim is guc dedim bi odayi topladim utu yaptim belim kopuyor kasikta sanci basladi hemen bende diyorum yemegimide yaoarim banyoyu da silerim bise kalmaz bugune , kahvaltiyada misafirim var :/
ohh miss.. sabahtan işlern bitmesi güzel oluyor heleki gün içinde başka planlar varsa..
kahvaltıya kim var hazrlıkta kasacak biri mi?

Kizlar belimde ve kasiklarimda adet ağrısı gibi şiddetli ağrı basladi ama kesik kesik degil nne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…