2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTEost: 39342363, member: 455106"]bende de hafif ağrılar var bu sabah.. ama yalancı sancımı gaz ağrısımı anlayamyrmkii.. [/QUOTE]
Bende anlayamıyorum gidim dus falan alim bari belki sicak su iyi gelir

gunaydın arkadslar
Alinti yaomistim ama telden girdigum icun sorun oldu silindi.

Meme ucu kremi soran arkadaslar olmus.ben ikinci coguma kavusacagim ins.ilk kizimda 2 bucuk ay kan emzirdim ben.bepanten madecassol, lansinoh, ayva çekirdeği, havuc suyu,soğan kuru ,sıcak hamurr ooo daha neler neler kullandımda geçiremedim. resmen ıkıye ayrılmıştı uçları. Enson GARMASTAN POMAD bana care olmuştu. medela nın süt sağma makınasını aldım. bir hafta boyunca göpsumun bırını kızıma emzırdım diğerıni makınayla sağıp kremleyıp yıkayıp kapattım. o iyileşince diğerine aynı işlemi uyguladım ve bu sekılde kurtuldum. garmastanı tavsıye ederım. emzırme boyuncada kullandım.şimdi doğum oncesi bakıma baslayacagım. e vitamını kapsulleri alacagım. ıkı gıne bır e vıtamını ıle gogus ucuna masaj yapıp hergun garmastan süreceğim.ne sezeryan ne uykusuz geceler benı korkutan tek sey emzırmeeee....

çat agrısından bahsedenler olmuş. ben 22. haftadan berı çekıyorum bu agrıyı. yapacak hıc bır sey yok. bol bol kalsıyumlu yıyecekler tuketın.Anaokulu öğretmenıyım. mecburen sureklı ayaktayım. akşam geldiğimde resmen felç olmus gıbı oluyorum. sagımdan soluma donemıyorum. ıkı saatte zor ayağa kalkıyorum.

doğum oncesi ızınler ıle ılgılıde eger çalışamaz raporu almışşsanız ıdarecınız mebbısınıze mazeret ıznı bolumune doğumoncesi analık ıznı kullanımı olarak işlemek zorunda. Eğer çalışabılır raporu almışşsanız onu dosyanıza koyar ve doğum ıznıne ayrıldıgınızda yıne doğum oncesi analık izni olarak kaç gunuz kalmışşa onu mebbıse işler. Eğer erken doğum yapmıssanız 2-3 gun bıle olsa bunu doğum raporunuzda yazdırın kı onları da doğum sonrasına ekletebılın...8 hafta 56 gün eder. ve 1 gün bıle olsa ızınlerınızın heba olmasına ızın vermeyın. gun gun hesaplatın.

herkese hayırlı doğumlar dılerım

Geçen gün eşim sordu.bebek tükürüğünü yutarsa ne yapıyorduk diye :) bir arkadaşta duymuştuk unutmamış onu.fikri olan var mı?

bir de sezeryan doğumda 1 gece mı kalınır hastanede?

Günaydın mart anneleri

İstanbul kara teslim , okullarla ilgili haber okuyan varmı?
Okullar tatil deil malesef çıktım geldim bide gelirken kar bastırdı iyice geçenki kar tatilinde bi damla kar yokken bugün tatil olmadığı açıklandı umudumuz yarına
bende kontrole gitcektim yarın umarım tatil olsa da yollar kapanmaz bebisimi ozledim

Geçen gün eşim sordu.bebek tükürüğünü yutarsa ne yapıyorduk diye :) bir arkadaşta duymuştuk unutmamış onu.fikri olan var mı?

tükürüğünü yutarsa bebiş napılır bilmiyorum ama sezeryanda 2 gün yatyrsn en az..

Günaydın Kızlar

İlk sorunun cevabını bende bilmiyorum.

İkincisi de anne ve bebek iyi olur ise ve anne büyük wc sine çıkarsa 1 gece kalınıyor.

Nst de agri cikinca magvital adli magnezyum verdi doktorum hergun birtane ic dedi ama bdn gun aşırı ictigim halde gaz yapiyor ictikten sonra rahatsiz oluyorum ishal olmuşum gibi oluyor boyle bişey yaşayan vaer mi kizlar kullanmasam ne olur acaba doktoruda ara ara bikti benden adamcagiz

günaydin güzel anneler
herkes iyidir umarim.. benim yarin hem son is günüm hemde randevum var yine simdiden heyecanliyim insallah kizim bu sefer yüzünü gösterir pek inatci cikti ayni babasi gibi

Bugün 35. hafta kontrolümüz var, çok heyecanlıyım. Bebişimin kilosunu ve yüzünü çok merak ediyorum :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…