Okullar tatil deil malesef çıktım geldim bide gelirken kar bastırdı iyice geçenki kar tatilinde bi damla kar yokken bugün tatil olmadığı açıklandı umudumuz yarınaGünaydın mart anneleri
İstanbul kara teslim , okullarla ilgili haber okuyan varmı?
Kizlar belimde ve kasiklarimda adet ağrısı gibi şiddetli ağrı basladi ama kesik kesik degil nne yapayim
tükürüğünü yutarsa bebiş napılır bilmiyorum ama sezeryanda 2 gün yatyrsn en az..Geçen gün eşim sordu.bebek tükürüğünü yutarsa ne yapıyorduk diye :) bir arkadaşta duymuştuk unutmamış onu.fikri olan var mı?
bir de sezeryan doğumda 1 gece mı kalınır hastanede?
Geçen gün eşim sordu.bebek tükürüğünü yutarsa ne yapıyorduk diye :) bir arkadaşta duymuştuk unutmamış onu.fikri olan var mı?
bir de sezeryan doğumda 1 gece mı kalınır hastanede?
Bana her gün oluyor.. uzun sürüyor..
yalancı doğum sancısıymis..
off cok gecmis olsun canim grip hamilelikte zaten cok zor birde simdi son haftalarda dahada zor olur..Günaydın kızlar..
gece boyu uyuyamadım.. grip oldum.. çok kötüyüm..
raporda alamıyorum
sorma ya şu sandalyede oturmaktan nefret ediyorum hele ki şu halde...off cok gecmis olsun canim grip hamilelikte zaten cok zor birde simdi son haftalarda dahada zor olur..bir an önce iyilesirsin insallah..
sen kendin rhatsızlandım gidebilir miyim desorma ya şu sandalyede oturmaktan nefret ediyorum hele ki şu halde...
git dinlen diyende yok napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?