Millet nereye kayboldu yahu...
Topic ne kadar sessiz önceden böylemiydi
Herkes bi kenara çekildi sanki...
Önceden sayfaların hızına yetişilmezdi şimdi konuşan yok
napıyosun canım.. İkra nasıl... ne mutlu sana.. darısı bizim başımıza inşallahDoğum öncesi ( fırtına ) sessizlik : D
masa başında bitkin bir şekilde oturuyorum...sessiz kızlarrr napıyorsunuzzzz
napıyosun canım.. İkra nasıl... ne mutlu sana.. darısı bizim başımıza inşallah
40 ı çıkana kadar huyu sürekli değişirmiş öylede oluyor gerçekten... düzelir zamanla... iyi olmanıza da sevindimŞükür daha da azalıyo dikiş ağrılarım
Gülmek, hapşırmak, öksürmek dışında fena değil..
Dün anneannesi geldi kızımı bıcı bıcı yaptık
Ama gazdan mı neden gece çok huzurdu
40 çıkana kadar normal diyolar bu durum
Eşim de uyandı arada, işe de gidiyo garibim
Hava felaket
Annemi aradım dedim bugün gelme
Dün her işi yaptın zaten bu soğukta çıkma
Allah olmayana yardım etsin, doğalgaz da pahalı hem soba gibi ısıtmıyo
daha erken dur canım yaYine belimden kasıklarıma doğru ağrı geldi doğuruyormuyum acaba kızlar Sabahtan beri üçüncü oldu.. Yalancı ağrılarmıdır acaba yoksa gerçek ağrımıD ayy nasıl doğrulduğunuda bilmiyorum offffff
Yine belimden kasıklarıma doğru ağrı geldi doğuruyormuyum acaba kızlar Sabahtan beri üçüncü oldu.. Yalancı ağrılarmıdır acaba yoksa gerçek ağrımıD ayy nasıl doğrulduğunuda bilmiyorum offffff
Göbeği düsene kadar bebek yıkanmaz ama benim bildiğim.sadece silinir.verniks yapı bebeğe çok faydalıymis koruyormusŞükür daha da azalıyo dikiş ağrılarım
Gülmek, hapşırmak, öksürmek dışında fena değil..
Dün anneannesi geldi kızımı bıcı bıcı yaptık
Ama gazdan mı neden gece çok huzurdu
40 çıkana kadar normal diyolar bu durum
Eşim de uyandı arada, işe de gidiyo garibim
Hava felaket
Annemi aradım dedim bugün gelme
Dün her işi yaptın zaten bu soğukta çıkma
Allah olmayana yardım etsin, doğalgaz da pahalı hem soba gibi ısıtmıyo
40 ı çıkana kadar huyu sürekli değişirmiş öylede oluyor gerçekten... düzelir zamanla... iyi olmanıza da sevindim
Göbeği desene kadar bebek yıkanması ama benim bildiğim
ayyy sorma Çekirgee wallahi gün sayıyorum artık.. birde grip oldum raporda alamıyorum izinden düşecek diye... cuma günü izin aldım diye izin alıp eve de gidemiyorum kaldım burdaSenin de son 1 hafta izine
Diren Pıtırcık
Göbeğinde toplanıp gidiyo mu, dalgalanma halinde
Bleine giren ağrı kasıklara vuruyo mu
Dakika tut, artıyo mu bunlar
Bende bi de nişan olmuştu bunların dışında, hop gittiğim gibi doğuma alındım
Neden ki başka doktordan alınabilir rapor diye biliyordum.al bencemasa başında bitkin bir şekilde oturuyorum...
şimdi şube müdürümle konuştum.. doktora gidip 2 gün rapor alsam nolur dedim.. doğum izninden düşer kaç gün rapor alırsan dedi... o yüzden raporda alamıyorum offf
ayyy sorma Çekirgee wallahi gün sayıyorum artık.. birde grip oldum raporda alamıyorum izinden düşecek diye... cuma günü izin aldım diye izin alıp eve de gidemiyorum kaldım burda
oda arkadaşım var şu anda yanımda ama o da gidecek sonra kimi bulurlar bilmiyorumÖyle oluyo son günler
Benim bi de yerime bakıcak kişi gelmişti onla uğraşıyodum
Şimdi haberini aldım bocalıyomuş baya işleri karıştırmış
Böyle giderse uzatmaları oynatmazlar bana , 4.ayımın bittiği gün çağırırlar püff
Senin yerine bakıcak kimse var mı
walla müdürüm olmaz dedi izinden düşer dedi yaaNeden ki başka doktordan alınabilir rapor diye biliyordum.al bence
Benim hep çocuk solumda zaten o yuzden çok anlamıyorum toplanma gibi olup olmadığını normaldede öyle olurdu dakikalara bakayım birdekaç dakikada bir olması gerekir
Neden ki başka doktordan alınabilir rapor diye biliyordum.al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?