2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısıyla bu ayı bıtırsem ya yoksa erken cıkcam bende doğum iznine bazen dayanamıorum

merhaba kizlar umarim herkes iyidir .. cunku benim belim ve kaburgalarim agriyo uykusuz bi gece gecerdim diyebilirim sabahta uyumak bi isgence oldu artik cunku kaburgalarima baski yapiyo benim oglan sonrada kaburgalarimin agrisi belime vuruyo .... dun aksam zaten bi acaiptim aglamak istiyodum dolmustum boyle ve agladimda hamilelikten midir nedir agladim oyle ama rahatladim tabi aglarken yataktayim esimede soyledim aglamak istiyorum diye niye dedi aglamak istiyorum dedim bostan bosa aglama dedi :) sonra beyfendi optu operkende isirdi ben o zaman koptum iste aglamaya basladim sonrada esim oyy kurban olurum acittim mi diye goz yaslarimi siliyoo.. canim benim ya .. cok seviyorum kocami .... kizlar inanin simdi oturmusum burda takiliyorum evi supurmem lazim ama o kadar halsizim ki hic bisey umrumda deill.. bebekler bi gelse Allahin izniyle insallah rahatlasak ...

bende aynı moddayım bianönce doğsun istiyorum ama doğumdanda korkuyorum. doğumdan sonra nası bi ruh halinde olucam onuda merak ediyorum

günaydin güzel anneler
herkes iyidir umarim.. benim yarin hem son is günüm hemde randevum var yine simdiden heyecanliyim insallah kizim bu sefer yüzünü gösterir pek inatci cikti ayni babasi gibi
Gözün aydın zorlu çalışma hayatına ara veriyorsun bolca dinlen gerçi dinlen diyorum ama evde oluncada eve takıyor insan orayı mı silsem burayı mı diye Bu ararda bebiş baş aşağı pozisyondaysa yüzünü pek göstermiyormuş

bende aynı moddayım bianönce doğsun istiyorum ama doğumdanda korkuyorum. doğumdan sonra nası bi ruh halinde olucam onuda merak ediyorum
Benim dun sezeryan olacagi kesinlesti normal yapmayi cok isterdim ama ne yalan soyliyim sezeryan olusu biraz 'yirttim' hissi yaratti :) sonraki agrilari sizilari hic dusunmuyorum gecicek bi sekilde.. Sadece cok sevdigim su hamilelik artik sıkmaya basladi bitsin istiyorum

Haci şerif ürünlerle birlikte yüzde 20 indirim kuponu yollamıştı.

Merhaba kızlar ben 32 haftadan itibaren calisabilir raporu almıştım şimdi de çok kar yagdigini için 2 gün rapor almak istiyorum sizce verilir mi yoksa direk doğum iznine mi ayirirlar.

Benimdr hamileliğin başlangıcında olmuştu. Çoook sinir bozucu birşey.

Merhaba kızlar ben 32 haftadan itibaren calisabilir raporu almıştım şimdi de çok kar yagdigini için 2 gün rapor almak istiyorum sizce verilir mi yoksa direk doğum iznine mi ayirirlar.

doğum izninden kesiyolar bilgin olsun..

Herkese tünaydın benim gibi geç kalkan yoktur herhalde, kaç gündür öyle uyku bastırıyor ki akşam 11 gibi yatıyorum sabah 8de eşimi işe gönderip tekrar yatıyorum acıktığım içinde 12 de kalkıyorum yoksa yataktan çıkmıycam, yazık kızım acıktı deyip kalkıyorum

Göbeği düsene kadar bebek yıkanmaz ama benim bildiğim.sadece silinir.verniks yapı bebeğe çok faydalıymis koruyormus

Gittiğim kursta bebek bakımı dersinde doğumdan iki gün sonra bebeğin yıkanabileceğini söylediler, göbeğinin düşmesini beklemeye gerek yokmuş, yıkadıktan sonra kuru gazlı gezle göbeği kurulayıp yine üstüne gazlı bez koyup çocuğu giydirebilirmişiz

Merhaba arkadaşlar sitenizi çok beğeniyorum uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve sezeryan doğum yapacağım sezeryan gününüz kaçıncı haftanızda belirlendi

Merhaba arkadaşlar sitenizi çok beğeniyorum uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve sezeryan doğum yapacağım sezeryan gününüz kaçıncı haftanızda belirlendi

Dün okula gittim. Müdür 15 tatilin hiçbir şekilde doğum sonrasına eklenmeyeceğini söyledi. Rapor mu alayım nasıl bir şey yapayım diye sordum devam edemeyeceğim için. ''Gel seni doğum iznine ayıralım,izin bitimi 1 Haziran'a denk geliyor. Zaten 13ünde okul kapanıyor,seminere hiç gelmesen de olur idare ederiz'' dedi. ''Aradaki 12 günü de bir şekilde hallederiz,en kötü ihtimalle sana o zaman rapor aldırırız'' dedi.2 kağıt imzalattı iznimin 9 Şubat'ta başladığını gösteren. İlçe mem.den giden evrak no.su istedi o kadar. Ne rapor ne dilekçe istedi. Doğum yapınca da eşim doğum kağıdını götürecek, sisteme girecekler ve kalan günlerimi doğum sonrasına aktaracaklarmış.

Hoşgeldin canım.Benim sağlık sıkıntım olduğu için baştan belliydi 38. hafta dolunca sezaryen olacağım.Bilgisi olanlar yazacaktır ancak sanırım 37. haftada bebek hala ters mi,kilosu çok fazla mı veya çatı genişliği uygun mu gibi soruların cevaplarına göre belirleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…