ben de oyleyım rahatsız olmuyordur ınsallahhhgünaydın kızlar nasılsınız . ben gece sağa sola cok dönüyorum bebek rahatsız oluyomudur yaa
ben göbegimi tutmadan dönemiyorum artık zaten çok ağırlık yapıyor ve acıyorbende aynı şekilde sabaha kadar uyuyamayınca bir o tarafa bir o tarafa ama yavaş hareket ederek dön çok hızlı dönme sakın
bende aynı moddayım bianönce doğsun istiyorum ama doğumdanda korkuyorum. doğumdan sonra nası bi ruh halinde olucam onuda merak ediyorumBir de ben artik cok biktim yaa bebisimi almak istiyorum kucagima.. O kadar hareketli bi kizdim ki zip zip..Simdi devamli bacaklarim agriyo heryerim agriyo halsizim bu aralar istahsizim ustume yapisicak diye korkuyorum bu hal gecicek di mi hepimiz eski hallerimize donucez di mi Allahin izniyle......
sen gıdıyormusun canım okula...ben göbegimi tutmadan dönemiyorum artık zaten çok ağırlık yapıyor ve acıyor
bende aynı şekilde yapıyorum yoksa hangi tarafa yatıyorsam dier taraf geriliyor gibi oluyor canım yanıyo o yüzden tutarak dönüyorumben göbegimi tutmadan dönemiyorum artık zaten çok ağırlık yapıyor ve acıyor
Gözün aydın zorlu çalışma hayatına ara veriyorsun bolca dinlen gerçi dinlen diyorum ama evde oluncada eve takıyor insan orayı mı silsem burayı mı diyegünaydin güzel anneler
herkes iyidir umarim.. benim yarin hem son is günüm hemde randevum var yine simdiden heyecanliyim insallah kizim bu sefer yüzünü gösterirpek inatci cikti ayni babasi gibi
Günaydın kızlar..
gece boyu uyuyamadım.. grip oldum.. çok kötüyüm..
raporda alamıyorum
Benim dun sezeryan olacagi kesinlesti normal yapmayi cok isterdim ama ne yalan soyliyim sezeryan olusu biraz 'yirttim' hissi yaratti :) sonraki agrilari sizilari hic dusunmuyorum gecicek bi sekilde.. Sadece cok sevdigim su hamilelik artik sıkmaya basladi bitsin istiyorumbende aynı moddayım bianönce doğsun istiyorum ama doğumdanda korkuyorum. doğumdan sonra nası bi ruh halinde olucam onuda merak ediyorum
Haci şerif ürünlerle birlikte yüzde 20 indirim kuponu yollamıştı.ben buun hazır olanlarından almıştım gördüğümde bi bebiş daha olursa yaparım diye baya önceden :) şimdi doğduktan bi süre sonra yaparım diyorum el ve ayak heykelini çıkarıp boyuyosun ondada güzel bişy
kızlar hangi site indirim şifresi veriyo hacı şerifmi? yoksakonuyu bilmediğimden direk atladımda başka bi site mi
bende de var canım o bişy yapmasamda oluyo sabah kalktığımda o kısım değilde doğum kanalı acıyo adım attıkça doğum yaklaştıkça kaslar açılıyor yavaş yavaş vücut kendini doğuma hazırlıyor ondan sanırım
ben lansınoh aldm büyük boy olandan ilk gebeliktede ondan kullanmıştım baya faydası olmuştu
aynen bende her gecemiz böyle son haftalardason 2 haftam diye sabrediyorum bende çok zorlanıyorum artık her konuda
Benimdr hamileliğin başlangıcında olmuştu. Çoook sinir bozucu birşey.Gunaydin kizlar..
Yahu dizilerde filmlerde gorurdum absurd komedi diye gulup gecerdim.. Ruyamda esimi devamli baska kadinlarla goruyorumbirinde is arkadasiyla sevgiliydi, digerinde arkadasimla 2 yildir berabermis bu gecekinde de yine yanimda kiz arkadasimi opuyodu.. Kaldi ki guvenimi sarsicak hicbisey yapmiyo her tatil gunumuzde birlikteyiz hamilelikte oldu bu anlamadim gitti.. Pufffff
Merhaba kızlar ben 32 haftadan itibaren calisabilir raporu almıştım şimdi de çok kar yagdigini için 2 gün rapor almak istiyorum sizce verilir mi yoksa direk doğum iznine mi ayirirlar.
Göbeği düsene kadar bebek yıkanmaz ama benim bildiğim.sadece silinir.verniks yapı bebeğe çok faydalıymis koruyormus
Hoşgeldin canım.Benim sağlık sıkıntım olduğu için baştan belliydi 38. hafta dolunca sezaryen olacağım.Bilgisi olanlar yazacaktır ancak sanırım 37. haftada bebek hala ters mi,kilosu çok fazla mı veya çatı genişliği uygun mu gibi soruların cevaplarına göre belirleniyor.Merhaba arkadaşlar sitenizi çok beğeniyorum uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve sezeryan doğum yapacağım sezeryan gününüz kaçıncı haftanızda belirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?