Amin cnm hepimizinAllah hayırlısıyla kucağına almayı nsip etsin inşallah
Büyük ihtimal yapar cnmBenim de cuma günü randevum var 36+4 oluyor acaba çatı muayenesi yapar mı ? Birde bebiş dönmemişse sezaryen tarihi verir mi ? Ayyy çok heyecanlıyım
Bana göre sancı falan çıkmazsa çatı muayenesi yapmaz diğer hafta çağırıp o zaman yapar.Sadece NST'ye bağlar seni.Çatı muayenesi genelde 37 hafta bittiğinde yapılıyor.Benim de cuma günü randevum var 36+4 oluyor acaba çatı muayenesi yapar mı ? Birde bebiş dönmemişse sezaryen tarihi verir mi ? Ayyy çok heyecanlıyım
Bende çok dönüyorum dün nst ye bağlandım orda bile 20 dk bana bi saat gibi geldi düz yatamadığımdan biraz yana döndümya duramıyorum sabit bi şekilde. sürekli rahatsızım dönesm geliyo.
Gitmiyorum cnm dün verdim raporumusen gıdıyormusun canım okula...
17 gun kalmıs yazıyor ayrılmıssındır degıl mı ızne??
Bna da yapilmdi cati muayensi. Dr hic acmdi bile o konuyu norml istedgmi bilio halbki.kızlar merhabalar:)
uzun zamandır kk dan yazamıyordum. genelde face den takip ediyorum gelişmeleri. doğum yapanlara hayırlı olsun. sütleri bol, bebeleri sağlıklı olsun. tabi darısı da başımıza olsun
ben size şey sorcam kızlar. benim bebeğim 35+0 da 2825gr 50cm'di. doktor 2 hafta önden gidiyor dedi. 38den sonra gelebilir hazırlıklı olalım, haftaya geldiğinde çatı muayeneni yapayım dedi. ama bana erken gibi geliyo 36+0 . 37.haftada yapılmıyo mu çatı muayenesi???
Selam canım.Hoşgeldin bu aradaSezeryanı doktorlar genel olarak sancı vs. gibi bir sıkıntı yoksa 39.haftada yapıyorlar ve 37.haftanda randevunu veriyorlar.Benim bebeğin hem gelişimi 2 hafta önde olduğu içi hem de suyu fazla olduğu için 37+1 günlük olduğumuzda sezeryan yapacaklar.Sana da bir sıkıntı olmazsa 37.haftada randevunu verir canım.Rabbim kolay kurtarsın hepimizi
ohh mis afiyet olsun.Kızlaar hepiniz yoksa siesta mı yapıyorsunuz :) Valla bu havada yorganına sarılıp sıcacık yerde ne güzel uyunur ama biz çalışıyoruz ve ancak hayal kurabiliyoruz :) Bu uyku mahmurluğundan kurtulmanın tek yolu güzel bir Türk kahvesi içmek galiba..Arkadaşlarla biz yapıyoruz,gelin beraber içelim :) Uyanınıııııın
bi kac hafta once benımde sag kolum benı mahvedıyordu sureklı uyusuyorduHamilelikten canım :) Az kaldı geçer benimde el bileklerim kopucak gibi
valla canım ben evde doğum moduna girdim dün ev temzliği bugun kendi temzliğim derken baya yoruldum . bebek durmuyo sancımd A oluyo aklımda 40 şey geziyo. işte olsam duramazdım heralde izne erken cıktım böyleyim çalışsam heralde erkenden doğururdum .Kızlaar hepiniz yoksa siesta mı yapıyorsunuz :) Valla bu havada yorganına sarılıp sıcacık yerde ne güzel uyunur ama biz çalışıyoruz ve ancak hayal kurabiliyoruz :) Bu uyku mahmurluğundan kurtulmanın tek yolu güzel bir Türk kahvesi içmek galiba..Arkadaşlarla biz yapıyoruz,gelin beraber içelim :) Uyanınıııııın
bende 4 tane ıslak mendıl aldım ama kalmamıstır burdakı markette persembe gıttım daha o gun 2 tane 2 lı kalmıstıGeçenlerde A101 markette Uni Baby bebek şampuanı vardı 2 tane 500 grlık şişelerde.Eşim ondan almış sonuçta 4 tane çocuk için baya bir lazım olacak,şampuan stoku yapıyoruz :) 9 TL falandı fiyatı haftasonu onla çocukları banyo yaptırdım mis gibiydi kokusu kullanımı falan.Tavsiye ederim kızlar ama kalmış mıdır bilemem Perşembe günü satışa başlamıştı.
benimde bugece cok uyuştu ellerim üstüne yatmadan bile uyuşuyo .yarın doktora gidince soylicem. enson magnorm vermişti ara ara geçiyodu ama gene başladı.doğumda falan biş iş cıkarmasa baribi kac hafta once benımde sag kolum benı mahvedıyordu sureklı uyusuyordu
Senin bebiş de uzun olacak sanırım :) Boyunu doktor mu söyledi canım, sen mi hesapladın? Bana da geçen hafta gittiğimde 50 cm, dün gittiğimde 51 cm dedi doktor.Ben hesapladım,küsürlü bir rakam çıoktı.O yüzden sordum canım.
Canim dr Şubat'ın kacina gun verdi sana. Bana 23 subat dedi
Kızlaar hepiniz yoksa siesta mı yapıyorsunuz :) Valla bu havada yorganına sarılıp sıcacık yerde ne güzel uyunur ama biz çalışıyoruz ve ancak hayal kurabiliyoruz :) Bu uyku mahmurluğundan kurtulmanın tek yolu güzel bir Türk kahvesi içmek galiba..Arkadaşlarla biz yapıyoruz,gelin beraber içelim :) Uyanınıııııın
cnm bebişler bı damara baskı yapıyormus o yuzden oluyormus bu uyusma. magnezyumu bende alıyorum bı fatdası yok sanlkı bacagımda kı kramplardan ustune basamıyorum..benimde bugece cok uyuştu ellerim üstüne yatmadan bile uyuşuyo .yarın doktora gidince soylicem. enson magnorm vermişti ara ara geçiyodu ama gene başladı.doğumda falan biş iş cıkarmasa bari
Ben çarşıya gittim geldim,buz gibi rüzgarı yiyince su an mayistim TV karşısındaKızlaar hepiniz yoksa siesta mı yapıyorsunuz :) Valla bu havada yorganına sarılıp sıcacık yerde ne güzel uyunur ama biz çalışıyoruz ve ancak hayal kurabiliyoruz :) Bu uyku mahmurluğundan kurtulmanın tek yolu güzel bir Türk kahvesi içmek galiba..Arkadaşlarla biz yapıyoruz,gelin beraber içelim :) Uyanınıııııın
Bizim satlarimiz ayni gorunuyor.banada 1 mart yada 2 mart dedi.sizin bebek ondenmi gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?