2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de cuma günü randevum var 36+4 oluyor acaba çatı muayenesi yapar mı ? Birde bebiş dönmemişse sezaryen tarihi verir mi ? Ayyy çok heyecanlıyım
Bana göre sancı falan çıkmazsa çatı muayenesi yapmaz diğer hafta çağırıp o zaman yapar.Sadece NST'ye bağlar seni.Çatı muayenesi genelde 37 hafta bittiğinde yapılıyor.

Geçenlerde A101 markette Uni Baby bebek şampuanı vardı 2 tane 500 grlık şişelerde.Eşim ondan almış sonuçta 4 tane çocuk için baya bir lazım olacak,şampuan stoku yapıyoruz :) 9 TL falandı fiyatı haftasonu onla çocukları banyo yaptırdım mis gibiydi kokusu kullanımı falan.Tavsiye ederim kızlar ama kalmış mıdır bilemem Perşembe günü satışa başlamıştı.

Kızlaar hepiniz yoksa siesta mı yapıyorsunuz :) Valla bu havada yorganına sarılıp sıcacık yerde ne güzel uyunur ama biz çalışıyoruz ve ancak hayal kurabiliyoruz :) Bu uyku mahmurluğundan kurtulmanın tek yolu güzel bir Türk kahvesi içmek galiba..Arkadaşlarla biz yapıyoruz,gelin beraber içelim :) Uyanınıııııın

Bna da yapilmdi cati muayensi. Dr hic acmdi bile o konuyu norml istedgmi bilio halbki.

Canim dr Şubat'ın kacina gun verdi sana. Bana 23 subat dedi

ohh mis afiyet olsun.

valla canım ben evde doğum moduna girdim dün ev temzliği bugun kendi temzliğim derken baya yoruldum . bebek durmuyo sancımd A oluyo aklımda 40 şey geziyo. işte olsam duramazdım heralde izne erken cıktım böyleyim çalışsam heralde erkenden doğururdum .

bende 4 tane ıslak mendıl aldım ama kalmamıstır burdakı markette persembe gıttım daha o gun 2 tane 2 lı kalmıstı

Ay geç kalktım ama hala kendime gelemedim battaniyenin altına girdim tv izliyom tabi ağzımda boş durmuyor habire olmuycak şeylerden yiyorum mutfağa gidip gelirken tartıya bir çıkayım dedim çıkmaz olaydım
Çalışanlara Allah kolaylık versin
Kahve saatim daha gelmedi onunda sırası var sana afiyet olsun

benimde bugece cok uyuştu ellerim üstüne yatmadan bile uyuşuyo .yarın doktora gidince soylicem. enson magnorm vermişti ara ara geçiyodu ama gene başladı.doğumda falan biş iş cıkarmasa bari
cnm bebişler bı damara baskı yapıyormus o yuzden oluyormus bu uyusma. magnezyumu bende alıyorum bı fatdası yok sanlkı bacagımda kı kramplardan ustune basamıyorum..

Ben çarşıya gittim geldim,buz gibi rüzgarı yiyince su an mayistim TV karşısında

Bizim satlarimiz ayni gorunuyor.banada 1 mart yada 2 mart dedi.sizin bebek ondenmi gidiyor?​

Canim USG de doğum 22 Şubat görünüyor. Dr um 38 haftadan önce doğuma almam dedi. Sat a göre hesaplayarak 23 Şubat dedi. Mart geç değilmi Sezeryan için. Yani sana da geç vermiş tarihi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…