Kamu kurumunda çalışıyorsan başka doktordan alırsam doğum izninden düşülmüyor diye biliyorum ama farklı farklı yorumlar oluyor.. araştır canım...Merhaba kızlar ben 32 haftadan itibaren calisabilir raporu almıştım şimdi de çok kar yagdigini için 2 gün rapor almak istiyorum sizce verilir mi yoksa direk doğum iznine mi ayirirlar.
Cevabın için teşekkürler canım26mayte: 39348597 .!.:Hoşgeldin canım.Benim sağlık sıkıntım olduğu için baştan belliydi 38. hafta dolunca sezaryen olacağım.Bilgisi olanlar yazacaktır ancak sanırım 37. haftada bebek hala ters mi,kilosu çok fazla mı veya çatı genişliği uygun mu gibi soruların cevaplarına göre belirleniyor.
Canım benimde hep bi dönesim var ama tutuyorum kendimi bi de Kalkıp oturup öyle dönüyorum,kordon bağı dolanmasın diye..günaydın kızlar nasılsınız . ben gece sağa sola cok dönüyorum bebek rahatsız oluyomudur yaa
hayırlısı olsun. Artık hareketlerimiz iyice kısıtlanmaya başladı o yüzden zorlanıyoruz artıkBenim dun sezeryan olacagi kesinlesti normal yapmayi cok isterdim ama ne yalan soyliyim sezeryan olusu biraz 'yirttim' hissi yaratti :) sonraki agrilari sizilari hic dusunmuyorum gecicek bi sekilde.. Sadece cok sevdigim su hamilelik artik sıkmaya basladi bitsin istiyorum
baya bonkörmüş hacı şerif.Haci şerif ürünlerle birlikte yüzde 20 indirim kuponu yollamıştı.
Senin bebiş de uzun olacak sanırım :) Boyunu doktor mu söyledi canım, sen mi hesapladın? Bana da geçen hafta gittiğimde 50 cm, dün gittiğimde 51 cm dedi doktor.Ben hesapladım,küsürlü bir rakam çıoktı.O yüzden sordum canım.merhabalar....
kontrolumuz vardi. 35+2 2835 gram 52 cm.
nst girdk ilk defa sanci çıkmadı. bakalim nelrr olacak...
bu arada 10 gun sonra cati muayenesi yapacakmisssss....
Merhaba canım.32.haftadan sonra aldığın ''Çalışabilir Raporu'' alındıktan sonra 5 hafta fiilen çalışma şartı vardır.Bu kamuda da özelde de aynıdır.Rapor ve yıllık izin de dahil olmak üzere bir izin kullanıldığında ise doğum sonrası izninden düşülür.Yapman gereken tek şey idari izin alabilirsen onu alabilirsin.Yani kayıt falan olmadan şefinden ya da müdür yardımcısından izin alabilirsin.Benim 5 haftam dolmaya 3 günüm kaldı.Sana da kolaylıklar diliyorum.Merhaba kızlar ben 32 haftadan itibaren calisabilir raporu almıştım şimdi de çok kar yagdigini için 2 gün rapor almak istiyorum sizce verilir mi yoksa direk doğum iznine mi ayirirlar.
Selam canım.Hoşgeldin bu aradaMerhaba arkadaşlar sitenizi çok beğeniyorum uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üye oldum sizlere bi sorum olacak ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve sezeryan doğum yapacağım sezeryan gününüz kaçıncı haftanızda belirlendi
İlk doğumunda kızım 1 hafta özel bakım ünitesinde yatmıştı ve orda her sabah yıkıyorlardı göbeği biz onu eve getirdikten sonra düşmüştü[/QUOTE]Ilk OTE="caglayn, post: 39345862, member: 622207"]Göbeği düsene kadar bebek yıkanmaz ama benim bildiğim.sadece silinir.verniks yapı bebeğe çok faydalıymis koruyormus
Hadi hayırlısı inşallah sabırsız davranmaz bebiş.Kızlar selammmm biz hastaneden geldik,26 Şubat doğum tarihimizzzz çatı muayenesi yapıldı ve sezeryana karar verildi,39 haftalık doğurmuş olcam
Ben de bunu NST çeken hemşireye sormuştum birşey olmaz dedi ama bana da oluyor gibi geliyor , başkada çare yok maalesefgünaydın kızlar nasılsınız . ben gece sağa sola cok dönüyorum bebek rahatsız oluyomudur yaa
İnşallah canımmmmHadi hayırlısı inşallah sabırsız davranmaz bebiş.
5 marttıNormalde son dogun tarihin neydi?
ya duramıyorum sabit bi şekilde. sürekli rahatsızım dönesm geliyo.Canım benimde hep bi dönesim var ama tutuyorum kendimi bi de Kalkıp oturup öyle dönüyorum,kordon bağı dolanmasın diye..
Sağol cnmhayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?