Canim USG de doğum 22 Şubat görünüyor. Dr um 38 haftadan önce doğuma almam dedi. Sat a göre hesaplayarak 23 Şubat dedi. Mart geç değilmi Sezeryan için. Yani sana da geç vermiş tarihi diye dusunuyorum
Doktorum bana da 23 subat verdi tarihi.. Yarından sonra tekrar gidicem.konusucaz tekrarCanim USG de doğum 22 Şubat görünüyor. Dr um 38 haftadan önce doğuma almam dedi. Sat a göre hesaplayarak 23 Şubat dedi. Mart geç değilmi Sezeryan için. Yani sana da geç vermiş tarihi diye dusunuyorum
Hamilelik rehberinde dogumunuz 08 mart gozukuyor ondan sordum .brnim usg de dogum 3 mart ama sat a gore 8 mart.doktorda 1 yada 2 mart dedi.tabi bebekler beklersee...gerci sure kisaldikca cok strese girdim.korku heyecan...
Canim Sezeryan olacaksa Dr niye Mart a kadar bekliyor anlamadım. Bende çok korkuyorum
Canım senin ilk doğumun olduğu için o kadar geç tarihe vermiştir benceVallahii bende anlamadimsizi duyunca merak ettim.yarin sorucam tekrar...bide ilk doğum.bebegi saglıklimi tipini elini yuzunu kokusunu cok merak ediyorim.kavusmakta cok istiyorum.karnimdaki halinide seviyorumm.ama bu ameliyat yani o anda bi guc geliodur degilmi
Doktorum bana da 23 subat verdi tarihi.. Yarından sonra tekrar gidicem.konusucaz tekrar
Vallahii bende anlamadimsizi duyunca merak ettim.yarin sorucam tekrar...bide ilk doğum.bebegi saglıklimi tipini elini yuzunu kokusunu cok merak ediyorim.kavusmakta cok istiyorum.karnimdaki halinide seviyorumm.ama bu ameliyat yani o anda bi guc geliodur degilmi
Teşekkürler canımsın.Valla kahve zararlı ama ne yapayım yoksa zaman geçmiyor :) Kahveydi,faldı derken 1 saat geçti bile :)ohh mis afiyet olsun.
Bu günler çok güzel günler.Hem meşakatli,bir o kadar da unutulmayacak istisna günlerden olacak.İzne çıkma canım benim ben de dayandım valla penguen gibi gide gele son 3 günüm kaldı bile :) Cuma iş sonu ctesi bebişim doğuyor Allahın izniyle.Dayan Himmet abiiiiiiiiiiiiiiii :)valla canım ben evde doğum moduna girdim dün ev temzliği bugun kendi temzliğim derken baya yoruldum . bebek durmuyo sancımd A oluyo aklımda 40 şey geziyo. işte olsam duramazdım heralde izne erken cıktım böyleyim çalışsam heralde erkenden doğururdum .
Islak mendil hangisi vardı canım ben onu görmedim.Zaten civilden Uni Wipes diye bir ıslak mendil vardı kremli olanından almıştım 3lü paketlerden 3 paket almıştım.Kızıma da kullanıyorum o yüzden çok aldım.Mendil ne kadardı canım,markası neydi?bende 4 tane ıslak mendıl aldım ama kalmamıstır burdakı markette persembe gıttım daha o gun 2 tane 2 lı kalmıstı
O kiloları görmezden gel canım ben artık tartıya çıkmıyorum moralim bozulmasın diye :) Zaten fazla bir şeyde yemiyorum ama çocuğumun suyu fazla benim kilo almıyorum beeen :) Hem eşiydi,kanıydı bebiş 3 kiloyu aştı üstümüz de kalın,suyu çok içiyoruz falan bahanelerimiz çok şekerim :))))))Ay geç kalktım ama hala kendime gelemedim battaniyenin altına girdim tv izliyom tabi ağzımda boş durmuyor habire olmuycak şeylerden yiyorum mutfağa gidip gelirken tartıya bir çıkayım dedim çıkmaz olaydım
Çalışanlara Allah kolaylık versin
Kahve saatim daha gelmedi onunda sırası var sana afiyet olsun
hiç dinlenemiceksin deseneTeşekkürler canımsın.Valla kahve zararlı ama ne yapayım yoksa zaman geçmiyor :) Kahveydi,faldı derken 1 saat geçti bile :)
Bu günler çok güzel günler.Hem meşakatli,bir o kadar da unutulmayacak istisna günlerden olacak.İzne çıkma canım benim ben de dayandım valla penguen gibi gide gele son 3 günüm kaldı bile :) Cuma iş sonu ctesi bebişim doğuyor Allahın izniyle.Dayan Himmet abiiiiiiiiiiiiiiii :)
Benim de tepemde klima çalışıyor,beynim pişmek üzere :) TV izleyemiyoruz maalesef zaten kanallarda da bir şey bulamıyordum izleyecek.TVyi açsam ancak haber izliyorum,moralim bozuluyor.Yok kadın çocuğunu tuvalette boğmuş,yok boşanmak isteyen eşini eşi bıçaklamış,yok Anayasa Mahkemesine şu seçilmiş :) Hem bugün Kaderimin Yazıldığı Gün dizim var.Salı günlerini çok seviyorum.Yarın da Yılanların Öcü filmi Pazar günü Gönül İşleri dizim var.Ama 3 çocukla ne kadar izliyorsun dersen yarısını bile izleyemiyorum :) Kızımla oğlum tutturuyor tenis oynayalım diye :) Koca göbekle masa tenisi oynuyoruz salonda :)Ben çarşıya gittim geldim,buz gibi rüzgarı yiyince su an mayistim TV karşısında
Maalesef evet.Aslında arada 1 gün falan olsa iyi olurdu da o zaman da 14 Şubatı geçeriz :) Eşime 14 Şubat için en güzel hediyeyi vermekten mahrum olmayayım dimi :) Bir de akşam bana eşim diyor ki o hediyeyi ben sana verdim 9 ay önce deyip beni sinirlendiriyor.Ben de yaaaa öyle mi? Ameliyata kim yatacak ben değil mi diyorum,gülüyor :)hiç dinlenemiceksin desene
Canım 14 şubata gün verdi doktorum ama benim 2 hafta önce gidiyormuş gelişimi bir de suyu fazlaymış.Riske girmek istemedi.Ve de bu 4.sezeryanım olacak hayırlısıyla.
Canim dr Şubat'ın kacina gun verdi sana. Bana 23 subat dedi
Canım senin 4. doğumun muMaalesef evet.Aslında arada 1 gün falan olsa iyi olurdu da o zaman da 14 Şubatı geçeriz :) Eşime 14 Şubat için en güzel hediyeyi vermekten mahrum olmayayım dimi :) Bir de akşam bana eşim diyor ki o hediyeyi ben sana verdim 9 ay önce deyip beni sinirlendiriyor.Ben de yaaaa öyle mi? Ameliyata kim yatacak ben değil mi diyorum,gülüyor :)
aynen bana da birebir öyle dedi, sola yat, 3lt su iç vs. İnşallah âmin....Ikimizdede ayni problem var sanirim.banada doktor sol tarafa yaticaksin ve proteinli yeyip bolsu dedi.sizinde damarlarda çentik mi var.renkli ultrasonlami bakti doktor.INsallah bu gittigimizde almislardir kilo
Inşallah canım. Evet 34. Haftaya gelen bebek artık küvöze girmez dedi Dr. Ama içerde beslenmiyorsa dışarı çıkarıp memeden beslenip kilo alması daha iyi dedi.anladım inşallah birşey yoktur çok görülen bir durummuş bu ama hep sağlıklı küveze bile girmeyen bebekler olarak doğuyorlarmış.doktoorlar bize en kötü ihtimalleri söylüyorlar sanırım.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi...
işte damarlarda sorun olup bebeğe az besin gitme durumu olabilirmiş bunu anlamak için de 2 hafta takibe aldık.Kilosu az die nie alıyor ki damarladan mı beslenmiyormuş
az besin gidiyorsa zayıf bir bebekse 40-41e kadar beklemenin bi anlamı yok dediCanım hergün yumurta muz cevi fln ye ben çok dikkat ediyorum buna Allaha şükür kilosu da gayet iyi. Ama sırf kilo için niye erken alıyor ki bizim bile suyumuz az sınırın altında sıkı takipteyiz olabildipince içerde kalsın diyor
Evet canım.Kısmetse 4.çocuğum olacak :)Canım senin 4. doğumun mu
Büyük cesaretCanım 14 şubata gün verdi doktorum ama benim 2 hafta önce gidiyormuş gelişimi bir de suyu fazlaymış.Riske girmek istemedi.Ve de bu 4.sezeryanım olacak hayırlısıyla.
Rabbim yardımcı olsun inş.sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş.minişiniBüyük cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?