çok aşırı bi akıntı değil ama benimki çamaşırımı sarartıyor sadece, ilk içime o his gelmişti daha adetime 1 hafta varken eşime ben hamileyim bak gör demiştim karnımda kasığımda hafif sancı gibi ağrılar oluyodu zaman zaman, 2 tane test yaptım ben birine güvenemedim hatta 2. test diğerine göre daha silik çıkmıştı belli belirsizdi diyebilirim.. inşallah senden de kısa zamanda güzel bi haber duyarız burdan "bende hamileyimmm" diye :)gerçektenmi sizdedemi var sarı akıntı..bende üşüttümmü acaba ondan mı akıntı geliyor karnım agrıyor diyorum ayy inşallah hamileyimdir canım evleneli bir sene oldu ama o kadar çok istiyoruz ki çoçuk birde etrafımda sürekli bebeklerle karşılaşıyorum insan daha çok hevesleniyor :9
ayy inşallah canım yaa çok güzel dileklerde bulunuyorsun çok teşekkür ederim :) benimde öyle çamaşırı sarartacak şekilde aşırı degil..aslında net bir düşüncen varmış ve dogru çıkmış ben hamileyim diye ya hiç adet belirtisi olabilirmi diye düşündünmü tatlım çünkü adet belirtisi ile gebelik belirtisinin bir kısmı aynı :) bu arada hayırlı olsun rabbim saglıklı sıhhatli kucagına bebegini almak nasip etsin kaç haftalık :)çok aşırı bi akıntı değil ama benimki çamaşırımı sarartıyor sadece, ilk içime o his gelmişti daha adetime 1 hafta varken eşime ben hamileyim bak gör demiştim karnımda kasığımda hafif sancı gibi ağrılar oluyodu zaman zaman, 2 tane test yaptım ben birine güvenemedim hatta 2. test diğerine göre daha silik çıkmıştı belli belirsizdi diyebilirim.. inşallah senden de kısa zamanda güzel bi haber duyarız burdan "bende hamileyimmm" diye :)
adet sancısı çok çekmem normalde olduğum gün yanlarımda ağrı olurdu benim belki ondan karıştırmadım ama bi çok kişinin adet sancısı gibi oluyormuş 8haftalk cnm dün kalp atışlarını duydum ve bugüne kadarki halsizlikleri, mide bulantısı vs. herşeyi çektiğine nasılda değiyor.. Dünyanın en güzel sesini duydum o an ve kulaklarımdan gitmiyor o ses pıt pıt pıt diye içimde atan bi kalp... Rabbimin mucizesi bin şükür ki beni analık gibi kutsal bi görevle ödüllendiricek inşallahh... şuan böyleyim inşallah kucağıma aldığım gün neler hissedicem tahmin bile edemiyorum...ayy inşallah canım yaa çok güzel dileklerde bulunuyorsun çok teşekkür ederim :) benimde öyle çamaşırı sarartacak şekilde aşırı degil..aslında net bir düşüncen varmış ve dogru çıkmış ben hamileyim diye ya hiç adet belirtisi olabilirmi diye düşündünmü tatlım çünkü adet belirtisi ile gebelik belirtisinin bir kısmı aynı :) bu arada hayırlı olsun rabbim saglıklı sıhhatli kucagına bebegini almak nasip etsin kaç haftalık :)
salatalık iyi geliyor bana cnm ama bi süre içinKizlar Su mide yanmam çok felaket yaaa.buna çözüm bulan varmi
amiiiin inşallah rabbim bütün evlat hasreti çekenn herkese nasip etsin içindede bana inşallah :) ya ne güzel duygu ya sizden duyması bile duygulandıyor insanı içi kıpır kıpır oluyor acaba bizde yaşayacakmıyız bu duyguyu diye :) genelde derlerki dogduktan sonra kucagına aldıgın ki duygu gebelikten herşeyden farklı derler..inşallah allahım sizede saglıcakla bu duyguyu yaşatsın :) temennin inşallah bu ay banada bu duyguyu yaşatsın amiiiinnn :)adet sancısı çok çekmem normalde olduğum gün yanlarımda ağrı olurdu benim belki ondan karıştırmadım ama bi çok kişinin adet sancısı gibi oluyormuş 8haftalk cnm dün kalp atışlarını duydum ve bugüne kadarki halsizlikleri, mide bulantısı vs. herşeyi çektiğine nasılda değiyor.. Dünyanın en güzel sesini duydum o an ve kulaklarımdan gitmiyor o ses pıt pıt pıt diye içimde atan bi kalp... Rabbimin mucizesi bin şükür ki beni analık gibi kutsal bi görevle ödüllendiricek inşallahh... şuan böyleyim inşallah kucağıma aldığım gün neler hissedicem tahmin bile edemiyorum...
Rabbim inşallah sanada nasip eder cnm dua edicem sanada
aminn cnm aminnn inşallahhhhh, dualarımız kabul olur inşallahhamiiiin inşallah rabbim bütün evlat hasreti çekenn herkese nasip etsin içindede bana inşallah :) ya ne güzel duygu ya sizden duyması bile duygulandıyor insanı içi kıpır kıpır oluyor acaba bizde yaşayacakmıyız bu duyguyu diye :) genelde derlerki dogduktan sonra kucagına aldıgın ki duygu gebelikten herşeyden farklı derler..inşallah allahım sizede saglıcakla bu duyguyu yaşatsın :) temennin inşallah bu ay banada bu duyguyu yaşatsın amiiiinnn :)
Gaviscon surup bana cok iyi geliyor cnmKizlar Su mide yanmam çok felaket yaaa.buna çözüm bulan varmi
bende iki haftadır senin gibiyim bulantısırindeki arkadaşımda hamile o kabızlıktan şikayet ediyor bende durum tam tersi bazen şiddetli bi karın ağrısıyla tuvalete zorbilemedimrum, bazen sabah kalktığımda açken bile öyle oluyor
Kizlar moralim yerlerde sanki.kendimi yapayalnız hissediyorum..terkedilmiş biçare gibiyim...şu sıralar gamzedeyim deva bulmam tam benim...orda dediği gibi elem beni terketmiyo hiçte fasıla vermiyo..4 yılda 4 evlat acısı...rabbim bana dayanma gücü ve şifa mı versin yada canımı alsın...tükenmeye başladım yine dibi vurucam sanki...allahım aklıma mukayyit ol.
Bana ılık ballı süt iyi geliyor ama bir sureligineKizlar Su mide yanmam çok felaket yaaa.buna çözüm bulan varmi
Leblebi tafsiye ederim sari yada beyaz cantada dolastirilmasi gereken birseyKizlar Su mide yanmam çok felaket yaaa.buna çözüm bulan varmi
Çok geçmiş olsun.İnşallah bebeğine bir zararı olmadan en kısa zamanda kurtulursun hastalığından
Kızlar yarın Dr kontrolüm var saat 12 de..bana göre 7+3 ama Dr göre bi hafta geri demişti umarım bir sorun yoktur..hayırlı haberlerle dönerimm...kötü bişi duyucam diye endişelerim varr bu düşünceyi kafamdan atamıyorum bir türlü
Kızlar yarın Dr kontrolüm var saat 12 de..bana göre 7+3 ama Dr göre bi hafta geri demişti umarım bir sorun yoktur..hayırlı haberlerle dönerimm...kötü bişi duyucam diye endişelerim varr bu düşünceyi kafamdan atamıyorum bir türlü
merhaba iyi günler kızlar geçen ay idrar testimde silik çizgi çıkmıştı iki ğün sonra kan testim negatif çıktı halbuki çok ümitlenmiştim heyecanlanmıştım en son 9 temmuzda regl oldum..adetim biter bitmez 1 hafta boyunca antibiyotik kullandım ve antbiyotk bitince dişimi çektirdim..yumurtlama dönemimdede ilişkiye girdk ..şu an 2 gün gecikti adetim karnımda arada bir agrı oluşuyor ..acaba antibiyotik kullandıgım içinmi yoksa gebelik oluştugu içinmi geçikti ve kaç gün daha beklemeliyim kan testi için ..antibiyotik kullanımı gebeliğe engel olurmu lütfen yardımcı olur musunz teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?