2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok aşırı bi akıntı değil ama benimki çamaşırımı sarartıyor sadece, ilk içime o his gelmişti daha adetime 1 hafta varken eşime ben hamileyim bak gör demiştim karnımda kasığımda hafif sancı gibi ağrılar oluyodu zaman zaman, 2 tane test yaptım ben birine güvenemedim hatta 2. test diğerine göre daha silik çıkmıştı belli belirsizdi diyebilirim.. inşallah senden de kısa zamanda güzel bi haber duyarız burdan "bende hamileyimmm" diye :)

ayy inşallah canım yaa çok güzel dileklerde bulunuyorsun çok teşekkür ederim :) benimde öyle çamaşırı sarartacak şekilde aşırı degil..aslında net bir düşüncen varmış ve dogru çıkmış ben hamileyim diye ya hiç adet belirtisi olabilirmi diye düşündünmü tatlım çünkü adet belirtisi ile gebelik belirtisinin bir kısmı aynı :) bu arada hayırlı olsun rabbim saglıklı sıhhatli kucagına bebegini almak nasip etsin kaç haftalık :)

adet sancısı çok çekmem normalde olduğum gün yanlarımda ağrı olurdu benim belki ondan karıştırmadım ama bi çok kişinin adet sancısı gibi oluyormuş 8haftalk cnm dün kalp atışlarını duydum ve bugüne kadarki halsizlikleri, mide bulantısı vs. herşeyi çektiğine nasılda değiyor.. Dünyanın en güzel sesini duydum o an ve kulaklarımdan gitmiyor o ses pıt pıt pıt diye içimde atan bi kalp... Rabbimin mucizesi bin şükür ki beni analık gibi kutsal bi görevle ödüllendiricek inşallahh... şuan böyleyim inşallah kucağıma aldığım gün neler hissedicem tahmin bile edemiyorum...
Rabbim inşallah sanada nasip eder cnm dua edicem sanada

amiiiin inşallah rabbim bütün evlat hasreti çekenn herkese nasip etsin içindede bana inşallah :) ya ne güzel duygu ya sizden duyması bile duygulandıyor insanı içi kıpır kıpır oluyor acaba bizde yaşayacakmıyız bu duyguyu diye :) genelde derlerki dogduktan sonra kucagına aldıgın ki duygu gebelikten herşeyden farklı derler..inşallah allahım sizede saglıcakla bu duyguyu yaşatsın :) temennin inşallah bu ay banada bu duyguyu yaşatsın amiiiinnn :)

aminn cnm aminnn inşallahhhhh, dualarımız kabul olur inşallahh

leblebi kola dediler ictim yedim fayda etmedi.yarin is var zor olacak.sabah mide bulantisi sonra bu durum.ama her ne olursa olsun Allaha şükür..doktora sordum reflor icebilirsin dedi ama ilac icme taraftari degilim.bulrmrdim

Durumun kolay olmadığının farkındayım.Ama eğer 4 tane düşük yaşandıysa mutlaka bir nedene bağlıdır o nedeni bulmak lazım.Canım isyan etme Allah büyük canımı alsın felan deme.Sonucta sende bir annenin evladısın,bir adamın karısının.Elbetteki cocuk sahibi olmak bir bayan için çok önemli.Ama alternatif birçok yöntem var.Onlarda çözüm aranabilir.Derdi veren dermanını da verir inşallah.Allah yardımcın olsun

Dusuk yasayan arkadasla lutfen umudunuzu kesmeyin rabbim ol der ve olur belliki zamana ihtiyac var olum istemek kotu bir durumdur metanetinizi koruyun allah yar ve yardimciniz olsun

Kızlar yarın Dr kontrolüm var saat 12 de..bana göre 7+3 ama Dr göre bi hafta geri demişti umarım bir sorun yoktur..hayırlı haberlerle dönerimm...kötü bişi duyucam diye endişelerim varr bu düşünceyi kafamdan atamıyorum bir türlü

İnşallah eksiğini tamamlamıştır annesi günden güne çok şey değişebiliyor.

günaydın mart anneleri...
kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelirler inşalllah.bizde çarşamba gideceğiz dr.umuza

Eğer baştan beri bir hafta geriyse yani geç döllenmeden dolayı öyleyse hiiç kafana takma... benim de 5 gün geç döllenmeydi ben sat tarihini sildim gitti, doktorun dediği tarihi baz alıyorum sadece

şu an kan testi yaptırsan direrkt çıkar reglin geçmiş zaten...
Herkeste başka belirtiler oalbilir ama bende regl öncesinden başlayan kasık ağrıları batmalar vardı, reglden 4 gün test yaptım pozitifti. eğer çalışmıyorsan yakın bi hastaneye gidip yaptırabilirsin 2 saatte çıkıyo zaten, içinrahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…