17 mart 2015 hayırlısıylatahmini doğum tarihin ne cnm ...
benimde aynı şekilde kızım olduğu için erkek ols ya da olacak gibi deniyor etraftan, öyle istendiği için sanırım hissetmekten değildi. bakalım hayırlısı büyüsün gelişsin sağ salim doğsunda o kız olsa kızımın kız kardeşi olmuş olur güzel bişey onun için, erkek olsa değişiklik olur bize.İnşallah sağlıgına kavuşup evine döner.
bende hep hayırlısını diliyorum.benimde bir kızım var ben ve eşim hariç herkes erkek umud ediyor ....bize kız gibi geliyor...sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
Evet bugün yine bulantım oldu:) ara ara olck demek kikasık ağrıları belli bir zamandan sonra geçiyor... Mide bulantsı da bi azalıyor aa bitiyo artık herhalde diyosun ki ertesi gün ya da akşamında hatırlatıyo kendini tekrar:)
17 mart 2015 hayırlısıylatahmini doğum tarihin ne cnm ...
kime gidiyordunki cnm neden değiştiriyorsun ....cankus du sanırım o gidiyor olabilir ama son günlerde pek girmiyor istersen özel msj atkızlar bursada medicabil zühal hanıma giden varmı? ben doktorumu değiştiricemde fikirlerinizi bekliyorum
ben çarşamba gideceğim cnm dr. söyler heralde 2 li testle ilgili birşey kızımda yaptırmamıştım dr. çok ısrar ederse yaptırıcağım sadece 2 li testi ama .bu gidişimde 10+5 olcak erken olur 2 li için benim için önemli olan ayrıntılı usgbenimde aynı şekilde kızım olduğu için erkek ols ya da olacak gibi deniyor etraftan, öyle istendiği için sanırım hissetmekten değildi. bakalım hayırlısı büyüsün gelişsin sağ salim doğsunda o kız olsa kızımın kız kardeşi olmuş olur güzel bişey onun için, erkek olsa değişiklik olur bize.
bu arada fatma ikili test vakti de geliyo, haftaya mı gidecektin sen dr.a yaptıracakmısın ikili testi? aslında testler gereksiz ve doğruluğu tartışılır, endişeyle test sonucu beklemek istemiyorum boş yere. ama hamileliğin ilerleyen ayları için o değerler gerekirmi bilemedim. 12. haftada dr.a gidip sadece normal muayene istiyorum diycem ama dr. ikili teste bakalım dermi ısrarla bilemedim. kararsızım.
Benimde ilk bebegim kizbenimde aynı şekilde kızım olduğu için erkek ols ya da olacak gibi deniyor etraftan, öyle istendiği için sanırım hissetmekten değildi. bakalım hayırlısı büyüsün gelişsin sağ salim doğsunda o kız olsa kızımın kız kardeşi olmuş olur güzel bişey onun için, erkek olsa değişiklik olur bize.
bu arada fatma ikili test vakti de geliyo, haftaya mı gidecektin sen dr.a yaptıracakmısın ikili testi? aslında testler gereksiz ve doğruluğu tartışılır, endişeyle test sonucu beklemek istemiyorum boş yere. ama hamileliğin ilerleyen ayları için o değerler gerekirmi bilemedim. 12. haftada dr.a gidip sadece normal muayene istiyorum diycem ama dr. ikili teste bakalım dermi ısrarla bilemedim. kararsızım.
benim kızımda hep kız istiyordu bende niye diye sorunca erkekler yaramaz oluyor dedi.bende dedim ama kızlarda yazramaz olabilir dedim şimdi cinsiyet ayrımı yapmıyor hayırlısı diyorBenimde ilk bebegim kiz
Herkes erkek diyor bunun icin ama esim kizim ve ben kiz diyoruz sadece
Hatta kizim o kadar kaptirdiki kiza kendini ben kizim kiz olucak erkek olursa geri yollariz diyor :) bakalim hayirlisi
Haha iyiymis benim kizima laf anlatamiyoruz allah bilir annem erkekte olabilir diyorum ama yok nuh diyor peygamber demiyor insallah erkek olursa cok uzulmezbenim kızımda hep kız istiyordu bende niye diye sorunca erkekler yaramaz oluyor dedi.bende dedim ama kızlarda yazramaz olabilir dedim şimdi cinsiyet ayrımı yapmıyor hayırlısı diyor
nasıl yani canım benim kac haftalıktıkı neden durdu cok gecmiş olsun cok üzüldüm allah sabır versinbebegımın kalbı durmus yarın kurtaj olucagım.cok uzgunum lısteden benı de kaldırabılırsınız.
bebegımın kalbı durmus yarın kurtaj olucagım.cok uzgunum lısteden benı de kaldırabılırsınız.
merhaba canım bnde aşırı bir gebelik belirtisi olmayınca cesarette edemiyorum sadece aşırı bir gaz hali kabızlık ve sarı akıntım var birde sanki adet olacakmışım gibi karnımın altında agrı oluyor buğün idrar testi alıp yarın sabah yapiim diyorum idrar testi için erkenmi sizceşu an kan testi yaptırsan direrkt çıkar reglin geçmiş zaten...
Herkeste başka belirtiler oalbilir ama bende regl öncesinden başlayan kasık ağrıları batmalar vardı, reglden 4 gün test yaptım pozitifti. eğer çalışmıyorsan yakın bi hastaneye gidip yaptırabilirsin 2 saatte çıkıyo zaten, içinrahat eder
yedı de dıyen oldu sekızbucuk da ..doktorlar kendı aralarında mutabık deıllerdı.Son adet tarihime göre 8 haftalıktı ıkı hafta evvel kalb atıslarını bıle duydum 6,5 haftalık oldugunu soledıklerınde yani..bugun sabah gıttım kalbı durmus dedıler yarın kurtajdayım maalesef..cok uzgunum..bu ıkıncı basıma gelısı..nasıl bır yol ızleyecegım hakkında bır fıkrın var mı?doktorlar hıc de oralı dgıller bunu sordugumda..nerdeyse bı daha kal bı daha düşür diyecekler hatta bır tanesı 7 tane dusuk yapan var dur daha yenısın bu ıkı olmus dedı..sınırlerım cok bozulduGeçmiş olsun canımİnşallah beklemeden en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
Kaçıncı haftandaydın?
nedenını soyleyecek bır doktor olsa bende bılebılsem..ılkını 1 sene evel kaybettım 7 haftaya gırmıstık ıkı hafta da ölü gezdirmişim 10.haftaya yakın kurtaj oldum hıc kalpatısı bısıyı olusmamıstınasıl yani canım benim kac haftalıktıkı neden durdu cok gecmiş olsun cok üzüldüm allah sabır versin
Evet cnm muhtemelen geç döllenme...bu arada Dr geldim şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip olduEğer baştan beri bir hafta geriyse yani geç döllenmeden dolayı öyleyse hiiç kafana takma... benim de 5 gün geç döllenmeydi ben sat tarihini sildim gitti, doktorun dediği tarihi baz alıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?