2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aynı şekilde kızım olduğu için erkek ols ya da olacak gibi deniyor etraftan, öyle istendiği için sanırım hissetmekten değildi. bakalım hayırlısı büyüsün gelişsin sağ salim doğsunda o kız olsa kızımın kız kardeşi olmuş olur güzel bişey onun için, erkek olsa değişiklik olur bize.
bu arada fatma ikili test vakti de geliyo, haftaya mı gidecektin sen dr.a yaptıracakmısın ikili testi? aslında testler gereksiz ve doğruluğu tartışılır, endişeyle test sonucu beklemek istemiyorum boş yere. ama hamileliğin ilerleyen ayları için o değerler gerekirmi bilemedim. 12. haftada dr.a gidip sadece normal muayene istiyorum diycem ama dr. ikili teste bakalım dermi ısrarla bilemedim. kararsızım.

kızlar bursada medicabil zühal hanıma giden varmı? ben doktorumu değiştiricemde fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bursada medicabil zühal hanıma giden varmı? ben doktorumu değiştiricemde fikirlerinizi bekliyorum
kime gidiyordunki cnm neden değiştiriyorsun ....cankus du sanırım o gidiyor olabilir ama son günlerde pek girmiyor istersen özel msj at

ben çarşamba gideceğim cnm dr. söyler heralde 2 li testle ilgili birşey kızımda yaptırmamıştım dr. çok ısrar ederse yaptırıcağım sadece 2 li testi ama .bu gidişimde 10+5 olcak erken olur 2 li için benim için önemli olan ayrıntılı usg

Benimde ilk bebegim kiz
Herkes erkek diyor bunun icin ama esim kizim ve ben kiz diyoruz sadece
Hatta kizim o kadar kaptirdiki kiza kendini ben kizim kiz olucak erkek olursa geri yollariz diyor :) bakalim hayirlisi

Benimde ilk bebegim kiz
Herkes erkek diyor bunun icin ama esim kizim ve ben kiz diyoruz sadece
Hatta kizim o kadar kaptirdiki kiza kendini ben kizim kiz olucak erkek olursa geri yollariz diyor :) bakalim hayirlisi
benim kızımda hep kız istiyordu bende niye diye sorunca erkekler yaramaz oluyor dedi.bende dedim ama kızlarda yazramaz olabilir dedim şimdi cinsiyet ayrımı yapmıyor hayırlısı diyor

benim kızımda hep kız istiyordu bende niye diye sorunca erkekler yaramaz oluyor dedi.bende dedim ama kızlarda yazramaz olabilir dedim şimdi cinsiyet ayrımı yapmıyor hayırlısı diyor
Haha iyiymis benim kizima laf anlatamiyoruz allah bilir annem erkekte olabilir diyorum ama yok nuh diyor peygamber demiyor insallah erkek olursa cok uzulmez
2li testi ben kizimda yaptirmistim bunda da yaptircam ama snrasi 3lu 4lu gerek yok demisti drum 2lide her sey belli oluyor zaten onemli plan ayrintili ultrason demisti

Bu arada fatmaipek ccanım ben sana msj ataması özelden. Neden olmuyor anlamadım. Beni de listeye eklemenizi isteyecektim

merhaba canım bnde aşırı bir gebelik belirtisi olmayınca cesarette edemiyorum sadece aşırı bir gaz hali kabızlık ve sarı akıntım var birde sanki adet olacakmışım gibi karnımın altında agrı oluyor buğün idrar testi alıp yarın sabah yapiim diyorum idrar testi için erkenmi sizce

Geçmiş olsun canım İnşallah beklemeden en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.
Kaçıncı haftandaydın?
yedı de dıyen oldu sekızbucuk da ..doktorlar kendı aralarında mutabık deıllerdı.Son adet tarihime göre 8 haftalıktı ıkı hafta evvel kalb atıslarını bıle duydum 6,5 haftalık oldugunu soledıklerınde yani..bugun sabah gıttım kalbı durmus dedıler yarın kurtajdayım maalesef..cok uzgunum..bu ıkıncı basıma gelısı..nasıl bır yol ızleyecegım hakkında bır fıkrın var mı?doktorlar hıc de oralı dgıller bunu sordugumda..nerdeyse bı daha kal bı daha düşür diyecekler hatta bır tanesı 7 tane dusuk yapan var dur daha yenısın bu ıkı olmus dedı..sınırlerım cok bozuldu

nasıl yani canım benim kac haftalıktıkı neden durdu cok gecmiş olsun cok üzüldüm allah sabır versin
nedenını soyleyecek bır doktor olsa bende bılebılsem..ılkını 1 sene evel kaybettım 7 haftaya gırmıstık ıkı hafta da ölü gezdirmişim 10.haftaya yakın kurtaj oldum hıc kalpatısı bısıyı olusmamıstı

bunu da gecen hafta kalp atıslarını duyduk bugun sabah doktor kontrolumde doktor kalbı atmıyor dedı.yarın kurtaj var

Herkese merhabalar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda devam eden kanamam da iceride kalanmia oda bitecek kisa zamanda ins.sizler nasilsiniz?

Eğer baştan beri bir hafta geriyse yani geç döllenmeden dolayı öyleyse hiiç kafana takma... benim de 5 gün geç döllenmeydi ben sat tarihini sildim gitti, doktorun dediği tarihi baz alıyorum sadece
Evet cnm muhtemelen geç döllenme...bu arada Dr geldim şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…