2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kime gidiyordunki cnm neden değiştiriyorsun ....cankus du sanırım o gidiyor olabilir ama son günlerde pek girmiyor istersen özel msj at
melike yıldırıma gidiyordum fakat muayene ücreti fazla geldi bana zühal hanm daha uygunmuş ve iyi diye duymuştum emin olmak istedim

Pıhtılaşma testi yaptır cnm mutlaka araştırma hastanelerinde ücretsiz yaparlar inşallah bu son olur

Herkese merhabalar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda devam eden kanamam da iceride kalanmia oda bitecek kisa zamanda ins.sizler nasilsiniz?
Canim 5. Haftada bende de kanama oldu. Resmen adet kanaması gibi. Kanamayi Dr progestan vererek durdurdu. Ancak içeride oluşan bir kan kesesi var o hala duruyor. Sanırım sende benimle aynı durumdasin. Allah yardımcımız olsun ben çok korkuyorum umarım Bir sorun olusturmaz

canım benim kanaman varmıydı birdenmi ögrendin kalbinin durdugunu
evet gecen hafta atıodu bu hafta durmus ayrıca benım basından berı lekelenmem ve arada ıkı kez uc kez farklı zamanlarda kanamam olmsutu ve kanama kese etrafında gozukuyordıu. embrıyoyu gosterdı bana ama kalbı atmıyor yarın maalesef alıcaklar

Herkese merhabalar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda devam eden kanamam da iceride kalanmia oda bitecek kisa zamanda ins.sizler nasilsiniz?
cnmm bılıomusun benımkının kalbı durmus yarın alıcaklar..lısteden cıktım senın adına da cok sevındım ınsallah yolunda gıder hersey

dr lar be yazikki 3 ten sonra arastiriyormus ama sen ısrar ci ol canim Rabbim sana saglikli evlat nasip etsin en kiskisa zamanda cok uzuldum AAllah im sabir versin sana. Kan pıhtılaşmapıhtılaşmana baktirdinmi hic ayni seyi arkadasim yasadi ikinci bebeginide kaybedince kan pihtilasma testi yapildi ve sebep oymus sende bi baktirsana ne ise hamile kalip tedavili ilerler canim

amin ins camim de bugun riski atlattin dusuk riskini ama dikat edeceksin yavas hareket Et yorma kendini fln dedi .iins kanamamizda gecee hemen sanada gecmis olsun canim peki kanama yerini biliyormuydun

cnmm bılıomusun benımkının kalbı durmus yarın alıcaklar..lısteden cıktım senın adına da cok sevındım ınsallah yolunda gıder hersey

Çok uzuldum vallahi ya ve cok sasirsim Allah im sabir versin sana canim (diger yazimdada yazdım mutlaka kan pihtulasma testi yaptir canimm

E="senben60, post: 36465981, member: 532341"]amin ins camim de bugun riski atlattin dusuk riskini ama dikat edeceksin yavas hareket Et yorma kendini fln dedi .iins kanamamizda gecee hemen sanada gecmis olsun canim peki kanama yerini biliyormuydun[/QUOTE]
Canim bebis in hemen yanında bir kan kesesi oluşmuş 1.5 cm dedi dr kan kesesi. Ancak kan artışı yok önceki kanama orda birikmiş. Ileri dönemde bebek büyüdükçe o kan kesesiyle birlesip bebeği düşürme ihtimali olabilir dedi. Sonrada ben böyle olur demiyrm ama böyle bir tehlikede var dedi. Bilmiyorum eşimde Dr oda korkma filan diyor. Bilmiyorum işte

evet cnm özelde gittim 2 kere ama beni aşıyor ücreti sen hangi doktora gidiyorsn cnm
Ben şimdiye kadar tüp dr.una gittim bir kerede esentepede ibrahim avcıya gittim çarşamba yine esentepeye gidecegim .bir sorun olmazsa orda devam edicem.tüp dr.um önerdi ibrahim beyide

cok gecmiş olsun canım allah sabır versin bende cok korkuyorum bişey olacak diye

E="senben60, post: 36465981, member: 532341"]amin ins camim de bugun riski atlattin dusuk riskini ama dikat edeceksin yavas hareket Et yorma kendini fln dedi .iins kanamamizda gecee hemen sanada gecmis olsun canim peki kanama yerini biliyormuydun
Canim bebis in hemen yanında bir kan kesesi oluşmuş 1.5 cm dedi dr kan kesesi. Ancak kan artışı yok önceki kanama orda birikmiş. Ileri dönemde bebek büyüdükçe o kan kesesiyle birlesip bebeği düşürme ihtimali olabilir dedi. Sonrada ben böyle olur demiyrm ama böyle bir tehlikede var dedi. Bilmiyorum eşimde Dr oda korkma filan diyor. Bilmiyorum işte[/QUOTE]

Rabbime emanetler canim ins olmaz ole bisey sen bol bol dinlenmeye bak yat ,aaklina koty seyler getirme sakın,bbenimde kanama rahim agzindaymis biriken kan cikiomus iste herseyin hayirlisi

merhabalar arkadaşlar ben de 10 haftalık hamileyim bu gün tsh değerim 0.00 çıktı bununla ilgili bilgisi olan var mı? moralim çok kötü yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…