melike yıldırıma gidiyordum fakat muayene ücreti fazla geldi bana zühal hanm daha uygunmuş ve iyi diye duymuştum emin olmak istedimkime gidiyordunki cnm neden değiştiriyorsun ....cankus du sanırım o gidiyor olabilir ama son günlerde pek girmiyor istersen özel msj at
Pıhtılaşma testi yaptır cnm mutlaka araştırma hastanelerinde ücretsiz yaparlar inşallah bu son olurnedenını soyleyecek bır doktor olsa bende bılebılsem..ılkını 1 sene evel kaybettım 7 haftaya gırmıstık ıkı hafta da ölü gezdirmişim 10.haftaya yakın kurtaj oldum hıc kalpatısı bısıyı olusmamıstı
bunu da gecen hafta kalp atıslarını duyduk bugun sabah doktor kontrolumde doktor kalbı atmıyor dedı.yarın kurtaj var
Gözün aydın cnm pıtpıtları duymuşsunEvet cnm muhtemelen geç döllenme...bu arada Dr geldim şükürler olsunki pıt pıtlarını duymak nasip oldu
canım benim kanaman varmıydı birdenmi ögrendin kalbinin durdugunubebegımın kalbı durmus yarın kurtaj olucagım.cok uzgunum lısteden benı de kaldırabılırsınız.
Melike yıldırım önceden çekirge dorukta çalışıyordu şimdi özelmi açtı yerinimelike yıldırıma gidiyordum fakat muayene ücreti fazla geldi bana zühal hanm daha uygunmuş ve iyi diye duymuştum emin olmak istedim
Canim 5. Haftada bende de kanama oldu. Resmen adet kanaması gibi. Kanamayi Dr progestan vererek durdurdu. Ancak içeride oluşan bir kan kesesi var o hala duruyor. Sanırım sende benimle aynı durumdasin. Allah yardımcımız olsun ben çok korkuyorum umarım Bir sorun olusturmazHerkese merhabalar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda devam eden kanamam da iceride kalanmia oda bitecek kisa zamanda ins.sizler nasilsiniz?
evet gecen hafta atıodu bu hafta durmus ayrıca benım basından berı lekelenmem ve arada ıkı kez uc kez farklı zamanlarda kanamam olmsutu ve kanama kese etrafında gozukuyordıu. embrıyoyu gosterdı bana ama kalbı atmıyor yarın maalesef alıcaklarcanım benim kanaman varmıydı birdenmi ögrendin kalbinin durdugunu
Çok Saol cnm yaa şükürler olsunki duydum..allahım her seferinde duymayı nasip etsin inş cümlemizeGözün aydın cnm pıtpıtları duymuşsun
evet cnm özelde gittim 2 kere ama beni aşıyor ücreti sen hangi doktora gidiyorsn cnmMelike yıldırım önceden çekirge dorukta çalışıyordu şimdi özelmi açtı yerini
cnmm bılıomusun benımkının kalbı durmus yarın alıcaklar..lısteden cıktım senın adına da cok sevındım ınsallah yolunda gıder herseyHerkese merhabalar bugun kontrolum vardi cok sukur hersey yolunda devam eden kanamam da iceride kalanmia oda bitecek kisa zamanda ins.sizler nasilsiniz?
yedı de dıyen oldu sekızbucuk da ..doktorlar kendı aralarında mutabık deıllerdı.Son adet tarihime göre 8 haftalıktı ıkı hafta evvel kalb atıslarını bıle duydum 6,5 haftalık oldugunu soledıklerınde yani..bugun sabah gıttım kalbı durmus dedıler yarın kurtajdayım maalesef..cok uzgunum..bu ıkıncı basıma gelısı..nasıl bır yol ızleyecegım hakkında bır fıkrın var mı?doktorlar hıc de oralı dgıller bunu sordugumda..nerdeyse bı daha kal bı daha düşür diyecekler hatta bır tanesı 7 tane dusuk yapan var dur daha yenısın bu ıkı olmus dedı..sınırlerım cok bozuldu
Canim 5. Haftada bende de kanama oldu. Resmen adet kanaması gibi. Kanamayi Dr progestan vererek durdurdu. Ancak içeride oluşan bir kan kesesi var o hala duruyor. Sanırım sende benimle aynı durumdasin. Allah yardımcımız olsun ben çok korkuyorum umarım Bir sorun olusturmaz
cnmm bılıomusun benımkının kalbı durmus yarın alıcaklar..lısteden cıktım senın adına da cok sevındım ınsallah yolunda gıder hersey
canim şimdiden geçmiş olsun.Allah'im sabir ve en kisa zamanda hayirli sağlikli bebe versin. Çok üzüldüm...bebegımın kalbı durmus yarın kurtaj olucagım.cok uzgunum lısteden benı de kaldırabılırsınız.
Ben şimdiye kadar tüp dr.una gittim bir kerede esentepede ibrahim avcıya gittim çarşamba yine esentepeye gidecegim .bir sorun olmazsa orda devam edicem.tüp dr.um önerdi ibrahim beyideevet cnm özelde gittim 2 kere ama beni aşıyor ücreti sen hangi doktora gidiyorsn cnm
cok gecmiş olsun canım allah sabır versin bende cok korkuyorum bişey olacak diyenedenını soyleyecek bır doktor olsa bende bılebılsem..ılkını 1 sene evel kaybettım 7 haftaya gırmıstık ıkı hafta da ölü gezdirmişim 10.haftaya yakın kurtaj oldum hıc kalpatısı bısıyı olusmamıstı
bunu da gecen hafta kalp atıslarını duyduk bugun sabah doktor kontrolumde doktor kalbı atmıyor dedı.yarın kurtaj var
Canim bebis in hemen yanında bir kan kesesi oluşmuş 1.5 cm dedi dr kan kesesi. Ancak kan artışı yok önceki kanama orda birikmiş. Ileri dönemde bebek büyüdükçe o kan kesesiyle birlesip bebeği düşürme ihtimali olabilir dedi. Sonrada ben böyle olur demiyrm ama böyle bir tehlikede var dedi. Bilmiyorum eşimde Dr oda korkma filan diyor. Bilmiyorum işte[/QUOTE]E="senben60, post: 36465981, member: 532341"]amin ins camim de bugun riski atlattin dusuk riskini ama dikat edeceksin yavas hareket Et yorma kendini fln dedi .iins kanamamizda gecee hemen sanada gecmis olsun canim peki kanama yerini biliyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?