Canım yaa kıyamam arkadaşım gönlünü ferah eyle üzülme bizimde yolumuzun sonunda bir ışık bir özlenene kavuşma vardır inşallah allahın izniyle..bebegımın kalbı durmus yarın kurtaj olucagım.cok uzgunum lısteden benı de kaldırabılırsınız.
hmm anladım cnm bende zühal hnmdan randevu aldım bi denicem memnun kalırsam devam ederim artık, teşekkür ederim cvpladığın içinBen şimdiye kadar tüp dr.una gittim bir kerede esentepede ibrahim avcıya gittim çarşamba yine esentepeye gidecegim .bir sorun olmazsa orda devam edicem.tüp dr.um önerdi ibrahim beyide
merhabalar arkadaşlar ben de 10 haftalık hamileyim bu gün tsh değerim 0.00 çıktı bununla ilgili bilgisi olan var mı? moralim çok kötü yardım lütfen
Merhaba herkese ben de 7 haftalik hamilelik. Tatile denk geldiği için farklı bir Dr a gitmek zorunda kaldım. 2 hafta sora ist. Dönünce ve ise başlayınca geç olmaz umarım Dr arayışı için. Birkaç kez gittiğim ve program teşhisinden sonra bana tedavi uygulamaya başlayan Dr dan çok memnundum. Nasıl olsa zor gebe kalırım die korunması bıraktığımız ay hamile kaldım ve tatil için bursaya geldiğimizde gittiğim Dr kistlerime bakarak bunlar çok önemsiz bişi ne gerek varmış tedaviye dedi. Gebeliğim şimdilik güzel bitmek bilmeyen mide bulantısı dışında. İstanbul avrupada yaşayıp Dr karar veren var mi
9 hafta çokda geç degil cnm tam zamanı hatta inşallah iyi anlaşabilecegin bir dr.la karşılaşırsın istanbuldan baya kişi var ama herkes tatil modunda şuanda yinede yardımcı olacak vardırMerhaba herkese ben de 7 haftalik hamilelik. Tatile denk geldiği için farklı bir Dr a gitmek zorunda kaldım. 2 hafta sora ist. Dönünce ve ise başlayınca geç olmaz umarım Dr arayışı için. Birkaç kez gittiğim ve program teşhisinden sonra bana tedavi uygulamaya başlayan Dr dan çok memnundum. Nasıl olsa zor gebe kalırım die korunması bıraktığımız ay hamile kaldım ve tatil için bursaya geldiğimizde gittiğim Dr kistlerime bakarak bunlar çok önemsiz bişi ne gerek varmış tedaviye dedi. Gebeliğim şimdilik güzel bitmek bilmeyen mide bulantısı dışında. İstanbul avrupada yaşayıp Dr karar veren var mi
Gözün aydın cnm allah kucagına almayıda nasip etsinarkadaşlar herkese sorunsuz sıkıntısız hamilelikler diliyorum...bebeğini kaybeden arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum.tez zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah..burda sözde herşey sanal gibi fakat şunu anladımki herkes birbirinin derdiyle dertleniyo,sevincini paylaşıyor...topikteki herkesten allah razı olsun..benim bhcg 14000 iken kese yooktu o kadar üzgündümki burdaki arkadaşlar çok çok sağolsun beni teselli ettiler...korkudan doktora gidemiyordum boş gebelik vs. çıkacak diye...bugün gittim.hem keseyi hem kalp atışını gördüm.o kadar mutlu oldumki ne bulantı kaldı ne baş dönmesi:) hepiniz sağolun..topiği sürekli okuyorum ama yazmıyorum genelde izleyici olarak kalıyorum ben
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız.Yavrularını kaybeden annelerimize de en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum.Rabbim hasretinizi en kısa sürede sonlandırır yüzünüzü güldürür inşallaharkadaşlar herkese sorunsuz sıkıntısız hamilelikler diliyorum...bebeğini kaybeden arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum.tez zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah..burda sözde herşey sanal gibi fakat şunu anladımki herkes birbirinin derdiyle dertleniyo,sevincini paylaşıyor...topikteki herkesten allah razı olsun..benim bhcg 14000 iken kese yooktu o kadar üzgündümki burdaki arkadaşlar çok çok sağolsun beni teselli ettiler...korkudan doktora gidemiyordum boş gebelik vs. çıkacak diye...bugün gittim.hem keseyi hem kalp atışını gördüm.o kadar mutlu oldumki ne bulantı kaldı ne baş dönmesi:) hepiniz sağolun..topiği sürekli okuyorum ama yazmıyorum genelde izleyici olarak kalıyorum ben
arkadaşlar herkese sorunsuz sıkıntısız hamilelikler diliyorum...bebeğini kaybeden arkadaşlara rabbimden sabır diliyorum.tez zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah..burda sözde herşey sanal gibi fakat şunu anladımki herkes birbirinin derdiyle dertleniyo,sevincini paylaşıyor...topikteki herkesten allah razı olsun..benim bhcg 14000 iken kese yooktu o kadar üzgündümki burdaki arkadaşlar çok çok sağolsun beni teselli ettiler...korkudan doktora gidemiyordum boş gebelik vs. çıkacak diye...bugün gittim.hem keseyi hem kalp atışını gördüm.o kadar mutlu oldumki ne bulantı kaldı ne baş dönmesi:) hepiniz sağolun..topiği sürekli okuyorum ama yazmıyorum genelde izleyici olarak kalıyorum ben
iyi akşamlar cnmIyi aksamlar
herkesde şişme olmayabilir bende 8 haftadan sonra biraz oldu sabahları özelliklekızlar merhaba adetim 3 gün ğeçikti henüz test yaptırmadım akşamdan beri gögüslerim sızlamaya başladı yanlardan bastırında ama şişme felan yok gebelik belirtisinde illaki şişme hemen oluşuyormu
ishalin sana zararı olur cnm dr.una danış mutlaka halsiz ve susuz bırakır senikızlar merhaba kusura bakmayın sorduğum sorudan bir haftayı geçti ishalim ben bu normal birşey mi
gerçektenmii bnde hep okuyorum herkesin gögüsleri çok şişmiş sızlamış belirti olarak bnde akşam adet olcakmışım gibi sızı girdi bastırınca agrıyor ama aşırı rahatzıs edecek bir agrı degilherkesde şişme olmayabilir bende 8 haftadan sonra biraz oldu sabahları özellikle
şişme hemen olmuyor cnm ama sızı bazılarında erken olabiliyormuş, bence yarında olmazsan en azından bi idrar testi yaptır duruma göre koş kan testine :)))kızlar merhaba adetim 3 gün ğeçikti henüz test yaptırmadım akşamdan beri gögüslerim sızlamaya başladı yanlardan bastırında ama şişme felan yok gebelik belirtisinde illaki şişme hemen oluşuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?