Yarin galibacesuarya ne zmn doğuruyor?
offf hadi Allah kurtarsınYarin galiba
ben normal istediğimden beklicem mecbur bugun bi arkadaşım doğum yaptı aynı haftadaydık . ben iyice telaş oldum bana sıra geldi diyee :)Bende artik dogum tariHi almak istiyorum benim dr bi problem olmadigi surece bwkletme taraftari bende diyorum 3000 kg olsun alin diyorum kiziyor ama vala artik dogsun istiyorum hic Zaman gecmio kiz kardesimde kizdi
Dogsun dogsun Dersen erken dogar bebek annem beni bekliyor der durmaz yerinde dedi onada cok guldum
Ay subat ayi dogum ayi gibi oldu kizlar biz subatta dogurcazda mart ta kim doguracqk ya
Evet çok sağol :)Pazartesi büyük buluşma Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım :)
Kotu düşünme zumrem..kontrol ne zmnBugn bebegm cok az harekt etti sanki ins hersey yolundadr
Niye sezaryen oluysn cnmKızlar bizim de netleşti pazartesi günü yavruma kavusuyorum inşallah :)
Genel anestezi olucam.korkmuyor değilim Allah sağ salim kurtarsın ins hepimizi.
ay hadi allahım sağ sağlim almayı nasip etsin benimde 26 şubatkızlarrrrrrrrrrrrr
20 subat cuma gunune karar verdı doktor.haftya cuma kavusuyoruz oglusumla..
sabah 9 da alacak bakalım.allahım hakkımızda hayırlısını versın.annemı aradım pers.den gelcek.temızlıgımı de yaptırmam lazım.boyle bızden haberler
Benim sezeryan birde normal dogurup gun beklesem catlarim galiba arada bir cegirge nin dedigi gibi karnimda dalgalanma oluyo o an bende telas yapiyorum ama is guc temizlik yapamaz hale geldigim icin artik dogurmak istiyorum kizim okuluma gelmiosun die agliyor yuruyemiyoeum artik o anlarda da bir an once dogsun istiyorumben normal istediğimden beklicem mecbur bugun bi arkadaşım doğum yaptı aynı haftadaydık . ben iyice telaş oldum bana sıra geldi diyee :)
hareketler kısıtlanınca zor oluyo. doğsa en azından herşey yapabilirz hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar yeterBenim sezeryan birde normal dogurup gun beklesem catlarim galiba arada bir cegirge nin dedigi gibi karnimda dalgalanma oluyo o an bende telas yapiyorum ama is guc temizlik yapamaz hale geldigim icin artik dogurmak istiyorum kizim okuluma gelmiosun die agliyor yuruyemiyoeum artik o anlarda da bir an once dogsun istiyorum
kızlar gittiğiniz hastanelerde normal ve sezaryen fiyatlarını paylaşır mısınız, kendi hastanem çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum da.
23 şubatada benle F firuze112 doğuruyoruz :)Maşallah kızlar.. sıraya girdiniz... hadi bakalım... ilk Cesurarya doğuracak bakalım ondan sonra kimler gelecek
aynı gün doğurcaz :)Bende 23 Şubat da doguracagim
Çek nasılsın
Bak ben de doguruyorum pazartesi kismetse kurbanlık koyun olcam Ben de
hayırlısıyla o günlerde gelecek çoğu gitti azı kaldıhareketler kısıtlanınca zor oluyo. doğsa en azından herşey yapabilirz hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar yeter
Amin ins canimhareketler kısıtlanınca zor oluyo. doğsa en azından herşey yapabilirz hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar yeter
Minisler geliyorlar teker teker
Bakalım tecrübe etcez biz de :)doğum yapan arkadaşlar hiç girmiyolar acaba doğumdan sonra cokmu yoğun oluyolarki gözüm korktu
sagol canim esinde girmismiydi doguma? ya evet zaten sizlerden okudukca sasiriyorum hem okadar para iste hemde hasta bezini bile ücret karsiliginda ver.. hic normal degil malesef.. burda bebegin tulumundan bezine kadar, anneler icinde pedinden havlusuna kadar herseyi hastane veriyor.. refakatci olayida yok hemsireler ilgileniyor seninle ve bebeginle..Ah canım Türkiyede cimrilik var
Hasta bezi zor veriyolar 1 tane onu da fatura detayı istersen görürsün, sana kakalıyolar ücretini
Ben zaten süreyi bil istedim
Benim eşimin gözleri dolmuştu ağlamaya fırsat kalmadna ben çıktımzıbın istemişler onu zor yetiştirdim dedi
Biz sorduğumuzda sezaryen 800 ,normal 700 idi epidural farkıda 300 ama 2015 de değiştimi bilmiyorum yarın sorcam bende.kızlar gittiğiniz hastanelerde normal ve sezaryen fiyatlarını paylaşır mısınız, kendi hastanem çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum da.
Ben weewell ısı ve nem ölçerini almıştımkızlar bebeğin odası için ısı ölçer aldınızmı. ben alıcam ama karar veremiyorum nası bişe almak lazım nem oranınıda göstersin istiyorum
Ayy ne guzel gunun belli olmus ben daha bekliyorum sıkıldim
Minisler geliyorlar teker teker
Kolay atlatiriz inşallah
Bakalım tecrübe etcez biz de :)
Çekirge kolay adapte oldu maşallah
Benim normal dogum tarihi 18 mart mart basi falan gun ver diyorum daha erken dio ya sinir oldumay evet ya bide evde kaldıkça zaman geçmiyor her gün bi iş buluyorum kendime 1hafta kaldı sayıyorum 1 hafta sonra da artık sıkılmaya vaktim olmaz sanırsamseninde yakındır bu ay sonu gibi gün verir sanada dimi
inş. canım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?