2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende artik dogum tariHi almak istiyorum benim dr bi problem olmadigi surece bwkletme taraftari bende diyorum 3000 kg olsun alin diyorum kiziyor ama vala artik dogsun istiyorum hic Zaman gecmio kiz kardesimde kizdi
Dogsun dogsun Dersen erken dogar bebek annem beni bekliyor der durmaz yerinde dedi onada cok guldum
Ay subat ayi dogum ayi gibi oldu kizlar biz subatta dogurcazda mart ta kim doguracqk ya

ben normal istediğimden beklicem mecbur bugun bi arkadaşım doğum yaptı aynı haftadaydık . ben iyice telaş oldum bana sıra geldi diyee :)

ay hadi allahım sağ sağlim almayı nasip etsin benimde 26 şubat

ben normal istediğimden beklicem mecbur bugun bi arkadaşım doğum yaptı aynı haftadaydık . ben iyice telaş oldum bana sıra geldi diyee :)
Benim sezeryan birde normal dogurup gun beklesem catlarim galiba arada bir cegirge nin dedigi gibi karnimda dalgalanma oluyo o an bende telas yapiyorum ama is guc temizlik yapamaz hale geldigim icin artik dogurmak istiyorum kizim okuluma gelmiosun die agliyor yuruyemiyoeum artik o anlarda da bir an once dogsun istiyorum

hareketler kısıtlanınca zor oluyo. doğsa en azından herşey yapabilirz hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar yeter

kızlar gittiğiniz hastanelerde normal ve sezaryen fiyatlarını paylaşır mısınız, kendi hastanem çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum da.

benim hastanede normal 550 sezeryan 600 dü

Maşallah kızlar.. sıraya girdiniz... hadi bakalım... ilk Cesurarya doğuracak bakalım ondan sonra kimler gelecek
23 şubatada benle F firuze112 doğuruyoruz :)
Bende 23 Şubat da doguracagim
aynı gün doğurcaz :)

Çek nasılsın
Bak ben de doguruyorum pazartesi kismetse kurbanlık koyun olcam Ben de

diğer pazarteside kurbanlık sırası benim

sagol canim esinde girmismiydi doguma? ya evet zaten sizlerden okudukca sasiriyorum hem okadar para iste hemde hasta bezini bile ücret karsiliginda ver.. hic normal degil malesef.. burda bebegin tulumundan bezine kadar, anneler icinde pedinden havlusuna kadar herseyi hastane veriyor.. refakatci olayida yok hemsireler ilgileniyor seninle ve bebeginle..

Ayy ne guzel gunun belli olmus ben daha bekliyorum sıkıldim

ay evet ya bide evde kaldıkça zaman geçmiyor her gün bi iş buluyorum kendime 1hafta kaldı sayıyorum 1 hafta sonra da artık sıkılmaya vaktim olmaz sanırsam seninde yakındır bu ay sonu gibi gün verir sanada dimi

Minisler geliyorlar teker teker
Kolay atlatiriz inşallah

Bakalım tecrübe etcez biz de :)
Çekirge kolay adapte oldu maşallah

inş. canım amin

Benim normal dogum tarihi 18 mart mart basi falan gun ver diyorum daha erken dio ya sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…