- 14 Ocak 2015
- 111
- 109
- 48
- 28
bende öyle ümit ediyorum ama bakalım hayırlısıhayırlısı olsun canım,,, o zaman sende gün verirsin yarın bize
devlet hastanesi mi canım o senin yanında bakmışlar acılmayaKızlar hastanede yattığım zaman ıcerısınde o kadar çok seye tanık oldum kı Dogumhaneye Sancısı var dıyor sokuyorlar ıkı saat sonra dıgerlerını görüp. Korkuyor sancıları kaçıyor Insanların Sancı çekerken banyo yapın dıyolar ılk bebekse sonuna kadar normal dogumu desteklıyolar normal yapacaksan doğumhaneye gırene kadar sancını pijamalarda cekıyosun sonra lavman yapıp önlük giydirip alıolar dogumhaneye normal doğumda bebeğe ıkı bez battanıye iç dış zıbın patikli alt eldıven şapka istiolar sezeryana 8 bez istiolarmış bebegınle kucağında cıkıyosun doğumdan ıkı saat sonra dogumhaneden
Birinin açılmasına benım gözümün önünde baktı ebe
Devlet hastanesi mi canım orasıKızlar hastanede yattığım zaman ıcerısınde o kadar çok seye tanık oldum kı Dogumhaneye Sancısı var dıyor sokuyorlar ıkı saat sonra dıgerlerını görüp. Korkuyor sancıları kaçıyor Insanların Sancı çekerken banyo yapın dıyolar ılk bebekse sonuna kadar normal dogumu desteklıyolar normal yapacaksan doğumhaneye gırene kadar sancını pijamalarda cekıyosun sonra lavman yapıp önlük giydirip alıolar dogumhaneye normal doğumda bebeğe ıkı bez battanıye iç dış zıbın patikli alt eldıven şapka istiolar sezeryana 8 bez istiolarmış bebegınle kucağında cıkıyosun doğumdan ıkı saat sonra dogumhaneden
Birinin açılmasına benım gözümün önünde baktı ebe
Aynen canım benimkilerde öyle. doğum yapınca 8+2 die yazdır dedi. Brn 34te ayrılmak durumunda kaldım. Ama o +2yi ilçe verilmz dedi. Bakalım son dk belli olcakBirde canım doğum sonrası için 5 haftalık izinleri bile farklı uygulayan kurumlar var. Bazı okul müdürleri sömestr tatilini sayarken bazısı saymiyor
evet doktorda dedi yarim saat falan sürüyo diye... benim yasadigim yerde hastane veriyo giyim kusam türkiyedeki gibi degil :) 5 gün kalicam hastanede sadece cikarken giyecegi hastane cikisini götürcem o yüzden.. :)
Çek nasılsınAh canım Türkiyede cimrilik var
Hasta bezi zor veriyolar 1 tane onu da fatura detayı istersen görürsün, sana kakalıyolar ücretini
Ben zaten süreyi bil istedim
Benim eşimin gözleri dolmuştu ağlamaya fırsat kalmadna ben çıktımzıbın istemişler onu zor yetiştirdim dedi
Evet cnmdevlet hastanesi mi canım o senin yanında bakmışlar acılmaya
EvetDevlet hastanesi mi canım orası
garmaston pomat göğüs ucu kremi oluşan yara için mi
yoksa önlem amaclı da sürülebiliyor mu tecrübeli annişler
Yara olmasından korkuyorum ben deOnlem amacli eczaneden e vitamini kapsulleri al.ik uc gune bir sur ve garmazstanida gunde bir defa sur.ben ilk dogumumda paramparca olmustum.garmastanla iyilesmistim.yarin eczanneye ugrayip bende alip baslayacagim bu sekilde.ne dogum ne bevek emzirmekten odum kopuyorrr...
Pazartesi büyük buluşma Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım :)16 şubat canim
Aslında spinal de kafama yatıyor ama eşim genel ol diyor.kendince duymus bisiler iste yoksa bildiginden degil.
Senin de gözün aydın canım,sağ salim kurtulalım insallah
Ben de görmek istiyorum aslında ama eşim beynime giriyor :)
Birakmam fatma yazmaya caliscam
Sezeryan 1000 lira,normal 200-300 daha fazlaymis.spinali vs ogrenemedim
Biz arzumun aldık 15 lira .dijital ısı nem saatkızlar bebeğin odası için ısı ölçer aldınızmı. ben alıcam ama karar veremiyorum nası bişe almak lazım nem oranınıda göstersin istiyorum
benden tam 3 gün öndesin ay çokheycanlı:)Bende 23 Şubat da doguracagim
cesuarya ne zmn doğuruyor?Maşallah kızlar.. sıraya girdiniz... hadi bakalım... ilk Cesurarya doğuracak bakalım ondan sonra kimler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?