- 14 Ocak 2015
- 111
- 109
- 48
- 28
Yok kaşındı bi baktım ucundan sarı koyu kıvamlı akıntı gelıyor sıldım sadeceCanım belki sütün geliyordur çok müdahale etme istersen.
bugün benimde ilk defa belimden dogru hafif agrilarim gelip gidiyor sancilari anlayabilirim umarim
Kızım beklerse bende varım canımbi elin 5 parmağı olarak kalıcaz mart anneleriii
Tabiki bir yıl için 10 gün mazeret izni hakkımız var.Mazeret izni kullanabiliyor muyuz
Bide ben seninle aynı şeyi düşünüyorum biran herkes tarih falan vermiş bekleyin kızlar bizide yaaaaAllahımm topicte mart annesi bi ben kalıcam sankiiii
Allahın izni ile tabi hepiniz şubat annesi olup çıkıcaksınız. Ocakta gelen acelecileri saymıyorum bile.
sende mi sezeryan olucaksın ?benimde yarın kontrolüm var belki bizimde tarihimizi verir dr.
evet canım mecburisende mi sezeryan olucaksın ?
hayırlısı olsun canım,,, o zaman sende gün verirsin yarın bizeevet canım mecburi
Tabiki canım onu biliyorum da geçen arkadaş aldı. İlçe meb müdürüne kadat imzalattı. notmalde müdüt verir geçer ama biİn ilçede işler farklı yürüyor. Alabilit miyiz derken çocuk bakcaz die verirler mi acaba demek istemiştim :)Tabiki bir yıl için 10 gün mazeret izni hakkımız var.
Valla uzun zamandır mazeret izni almadım. Bebeğine bakacak biri yok dediğinde mecbur verirler. Öyle olmaszsada tek tek alırsın mazeret izniniTabiki canım onu biliyorum da geçen arkadaş aldı. İlçe meb müdürüne kadat imzalattı. notmalde müdüt verir geçer ama biİn ilçede işler farklı yürüyor. Alabilit miyiz derken çocuk bakcaz die verirler mi acaba demek istemiştim :)
Birde canım doğum sonrası için 5 haftalık izinleri bile farklı uygulayan kurumlar var. Bazı okul müdürleri sömestr tatilini sayarken bazısı saymiyorTabiki canım onu biliyorum da geçen arkadaş aldı. İlçe meb müdürüne kadat imzalattı. notmalde müdüt verir geçer ama biİn ilçede işler farklı yürüyor. Alabilit miyiz derken çocuk bakcaz die verirler mi acaba demek istemiştim :)
16 şubat canimBitterKuzucuk senin ne zaman tarih belli oldu mu
Aslında spinal de kafama yatıyor ama eşim genel ol diyor.kendince duymus bisiler iste yoksa bildiginden degil.Ne bileyim genelde çok ağrın oluyor,riskleri fazla diyorlar.Benim 3 tanesi de spinal oldu.Ortalama 5-6 saat uyuşuk oldum.Hatta hemşire ameliyattan 2-3 saat sonra iğne yapmaya geldi,bacaktan vurdu.2 saat sonra tekrar iğne için geldi kalçadan yapalım dedi ben de yok bacak iyiydi dedim.Hemşire de uyuşukluğun geçince bacak çok ağrır dedi.Gerçekten de uyuşukluk gidince iğne vurdukları bacağım topal gibi olmuştu,basamıyordum üstüne.Geneli niye önerdiler canım.Sen de bize anlat bakalım :)
Senin de gözün aydın canım,sağ salim kurtulalım insallahkızlarrrrrrrrrrrrr
20 subat cuma gunune karar verdı doktor.haftya cuma kavusuyoruz oglusumla..
sabah 9 da alacak bakalım.allahım hakkımızda hayırlısını versın.annemı aradım pers.den gelcek.temızlıgımı de yaptırmam lazım.boyle bızden haberler
Ben de görmek istiyorum aslında ama eşim beynime giriyor :)ohh ne güzel cok az kalmis bittercim saglikla al kucagina insallah.. peki neden genel anestezi? ben spinal istedimki bebegimi hemen görebileyim
y
.
Birakmam fatma yazmaya caliscamgözün aydın.sağlıcakla gelsin yavruşun.benimde pzartesi belli olacak.bizi habersiz bırakma
Sezeryan 1000 lira,normal 200-300 daha fazlaymis.spinali vs ogrenemedimkızlar gittiğiniz hastanelerde normal ve sezaryen fiyatlarını paylaşır mısınız, kendi hastanem çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum da.
Burda 700 tl sezeryan normal bilmiyorum ama.1 gün fazla kalırsanız extra 100 tl imiş gecelik fiyatikızlar gittiğiniz hastanelerde normal ve sezaryen fiyatlarını paylaşır mısınız, kendi hastanem çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?