2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün benimde ilk defa belimden dogru hafif agrilarim gelip gidiyor sancilari anlayabilirim umarim

kızlar gittiğiniz hastanelerde normal ve sezaryen fiyatlarını paylaşır mısınız, kendi hastanem çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum da.

Selam kızlar
Uzun zamandır giremiyorum
Şöyle bir baktım. Doğuracak arkadaşlara kolay doğumlar nasip etsin Allahım inşallah. Sağlıkla kavusşunlar bebislerine
Benimde erken doğum riskim olduğu için dün izne ayrıldım evdeyim. Oğlum pek dinlendirmesede evde olmak güzel.

Allahımm topicte mart annesi bi ben kalıcam sankiiii
Allahın izni ile tabi hepiniz şubat annesi olup çıkıcaksınız. Ocakta gelen acelecileri saymıyorum bile.
Bide ben seninle aynı şeyi düşünüyorum biran herkes tarih falan vermiş bekleyin kızlar bizide yaaaa

Slm kızlar Nasılsıniz bugün geçmek hiç bilmedi gece uyuyamadim okulda da 6 saat dersim vardı yeni eve girdim yemek yok kızım okuldan gelicek uykusuzluktan da ölüyorum allah güç kuvvet versin hepimize 2 hafta sonra izne ayrilcam inşallah.

Sizler Nasılsıniz sayfalara söyle bir göz gezdirdim doğum tarihleri belirlenmiş ne güzel inşallah sağlıcakla kucaklarimiza aliriz bebeklerimiz.

Topiğe kaptanları olucam galiba.neyse sizler sayesinde bebek bakımını ile ilgili püf noktaları da ogreniriz önceden
ama doğum yaptıktan sonra gitmeyin biyerlere çünkü sizin deniyimlerinize ihtiyacimiz var.

Tabiki bir yıl için 10 gün mazeret izni hakkımız var.
Tabiki canım onu biliyorum da geçen arkadaş aldı. İlçe meb müdürüne kadat imzalattı. notmalde müdüt verir geçer ama biİn ilçede işler farklı yürüyor. Alabilit miyiz derken çocuk bakcaz die verirler mi acaba demek istemiştim :)

Valla uzun zamandır mazeret izni almadım. Bebeğine bakacak biri yok dediğinde mecbur verirler. Öyle olmaszsada tek tek alırsın mazeret iznini

Birde canım doğum sonrası için 5 haftalık izinleri bile farklı uygulayan kurumlar var. Bazı okul müdürleri sömestr tatilini sayarken bazısı saymiyor

BitterKuzucuk senin ne zaman tarih belli oldu mu
16 şubat canim

Aslında spinal de kafama yatıyor ama eşim genel ol diyor.kendince duymus bisiler iste yoksa bildiginden degil.
Senin de gözün aydın canım,sağ salim kurtulalım insallah

ohh ne güzel cok az kalmis bittercim saglikla al kucagina insallah.. peki neden genel anestezi? ben spinal istedimki bebegimi hemen görebileyim

y
.
Ben de görmek istiyorum aslında ama eşim beynime giriyor :)

gözün aydın.sağlıcakla gelsin yavruşun.benimde pzartesi belli olacak.bizi habersiz bırakma
Birakmam fatma yazmaya caliscam

kızlar gittiğiniz hastanelerde normal ve sezaryen fiyatlarını paylaşır mısınız, kendi hastanem çok mu pahalı acaba diye düşünüyorum da.
Sezeryan 1000 lira,normal 200-300 daha fazlaymis.spinali vs ogrenemedim

garmaston pomat göğüs ucu kremi oluşan yara için mi
yoksa önlem amaclı da sürülebiliyor mu tecrübeli annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…