- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
ben 1 bardak su içsem soğluğu wcde aldım. hiç böyle olmamıştı. sanki doğcak gibi geliyo bana .aynen ben de gece tamam doğruyrm sanrm dedim.. alttan elektrk çarpması gibi garip bi ağrı girdi muhtemelen normal doğumda o sancı gibi başlayacak ben kesin avaz avaz bağırırm bi de bağrmam tutarm kendimi diyordum ama ilk defa o kadar şiddetli sancı hissettm.. ama hala doğrmadım çok şükür:))
bugünde kızım feci hareketli bi derdi mi var anlamadm içimi deşti resmen..
geçmiyo valla 9 ay nası geçti son günler geçmiyoBu son zamanlar gecmiyormus kızlarrrRabbim sağ salim kavuştursun ins
elektirikli mi alcaksın elifsudenur?ben almadım ama kararda veremedim doğumdan sonra dişimi falan yaptırıcam doktora giderken sağıp bırakırım diye almak istiyorum. işe başlayıncada işe yarra ama işe başlarkenmi alsam bilemedm
benim aldığım bundan canım.içinden kalemliğe benzer termos,alt değiştirme aparatı bir de kirli torbası cıktı.kızlar ben hala çanta almadım netten alayım dıyorum çarşıya cıkmaya halim yok. ama ne alıcam görmeden nası alıcam bilmiyorum .siz ne aldınız
herkes elektrikli al diyor şimdilik almasam sonra elektrklimi alsam diyorum yada manuel mı alsamelektirikli mi alcaksın elifsudenur?
ben de manuel var görümcem verdi.emerse eğer işe giderken mecbur sağıp bırakmam gerekcek haziran ayında.
hemen alma bence,duruma göre bakarsın.herkes elektrikli al diyor şimdilik almasam sonra elektrklimi alsam diyorum yada manuel mı alsam
bendeki böyle bişi.ilk etapta keşke lazım olmasaSelam bayanlar ne tip pompa aldınız
böylemi
http://www.e-bebek.com/wee-baby-pratik-manuel-gogus-pompasi_EWE-752
yoksa böylemi
http://www.e-bebek.com/chicco-klasik-gogus-pompasi_CHI-2825000000
bilmiyorumki canim benimde dünden beri ara ara gelip giden agrilarim oluyor korkuyorum kizimda bazen daha fazla bazende daha az hareket ediyor.. o yüzden emin olamiyorum hic..Bnm bebegm birkc gundr cok az harekt edio. Dogum kanalna mi girdki acaba ? Son zamnlrda cok harektliydi halbuki
canm kabızlıktan dolayı makattan kanamışta olabilir yada jiletle alıyosan çizilmiştir falan . benim başıma geldi ilkinde cok korkuyosun ama sonra farkettim vajenden gelmediğini :) ama insanın eli ayağı titriyo hakkaten
Haziran 2009 ve mart 2015 annesi sıkma canını inşallah biz yine beraber mart 2015 annesi olucaz inşallah.Bende sürekli kilot kontrolündeyim.Zaten sadece beyaz giyiyorum.Allah korusun hiçbirşeyi kaçırmamak için.İnşallah gününü bekler bebeklerimiz.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
http://www.hepsiburada.com/liste/st...4grkr&categoryId=301143&SKU=AILESTYS12144GRKR bunu aldım ben... içi geniş fena değil... küçük olan çanta biraz küçük ama biberon mama gibi şeyleri de güzel saklar..kızlar ben hala çanta almadım netten alayım dıyorum çarşıya cıkmaya halim yok. ama ne alıcam görmeden nası alıcam bilmiyorum .siz ne aldınız
kızlar ben hala çanta almadım netten alayım dıyorum çarşıya cıkmaya halim yok. ama ne alıcam görmeden nası alıcam bilmiyorum .siz ne aldınız
bence şuanda alma yine kafanda belirle gerek görürsen de direkt onu alırsn..herkes elektrikli al diyor şimdilik almasam sonra elektrklimi alsam diyorum yada manuel mı alsam
Bende ayin 20 gidicem ins banada gun verirkız benim dr bile gün vermedi daha pazartesi belli olacak nasipse.
yok canım 13nde izne cıktı diye yazılacakYani 16 subata kadar çalıştı yazdiracagim değil mi 13 u ne kadar mı yoksa iki gün iki gündür ya herseyin hesabını yapar oldum:)
umarım bekler canım nasılsın,nasıl oldun?Umarim bebeğim bekler canım. Son bir saattir Ara ara elektrik çarpması gibi sancı var. Doğum sancısı mi değilmi bilmiyorum
yakamozzz33 umarim bebisim 23 subati bekler canim
Benim erken olacak canım en fazla 37. Hafta alınacak biraz erkenci oğlumTarih için erken değil mi cnm senin için
canım neden erken oluyorBenim erken olacak canım en fazla 37. Hafta alınacak biraz erkenci oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?