2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 1 bardak su içsem soğluğu wcde aldım. hiç böyle olmamıştı. sanki doğcak gibi geliyo bana .

kızlar ben hala çanta almadım netten alayım dıyorum çarşıya cıkmaya halim yok. ama ne alıcam görmeden nası alıcam bilmiyorum .siz ne aldınız

ben almadım ama kararda veremedim doğumdan sonra dişimi falan yaptırıcam doktora giderken sağıp bırakırım diye almak istiyorum. işe başlayıncada işe yarra ama işe başlarkenmi alsam bilemedm
elektirikli mi alcaksın elifsudenur?
ben de manuel var görümcem verdi.emerse eğer işe giderken mecbur sağıp bırakmam gerekcek haziran ayında.

kızlar ben hala çanta almadım netten alayım dıyorum çarşıya cıkmaya halim yok. ama ne alıcam görmeden nası alıcam bilmiyorum .siz ne aldınız
benim aldığım bundan canım.içinden kalemliğe benzer termos,alt değiştirme aparatı bir de kirli torbası cıktı.

ama dün hastanede birinde gördüm daha ufaktı ama spor ve sıktı.uzunca da sapı vardı sanki spora gider gibi takmıştı kadın hoşuma gitti.

Eklentiler

• 0002021_molly-613-anne-bebek-bakim-cantasi.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 125

Eklentiler

• bambino-biberonlu-tirle-l.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 90

sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için..devamı gelmedi ,içim çok rahat..elifsudenur arkadaşım büyük ihtimalle tahminin doğru))

neslihancım bende öyle boyuna beyaz giyiyorum takip edebileyim diye..inşallah mart annesi oluruz)
neslihan bu arada sabah kan değerlerinle ilgili bir paylaşımın vardı,benim 1 ay önce 9 küsürlerdeydi,doktor günlük 2 ye çıkardı demir haplarını..tam bir ayda 11.9 olmuş,çok sevindim,çünkü normal düşünüyorum..şimdi teke düşürdü ama düzenli kullanmamı tembihledi.ki bu ay hiç düzgün beslenemedim ona rağmen yükselmiş...

canım bende 2 gün önce aldım sana linkini atayım..fiyatı 30 tl kargo bedava ve çok kullanışlı

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/modherbag-2014-model-anne-bebek-bakim-cantasi-149716606

bu satıcıdan aldım hem fiyat uygun hemde gayet iş görür...yorumlarada bakarsan zaten anlarsın..ben düz kırmızı rengini aldım

içinde alt açma aparatı,biberon termosu ve kirli torbasıda var

herkes elektrikli al diyor şimdilik almasam sonra elektrklimi alsam diyorum yada manuel mı alsam
bence şuanda alma yine kafanda belirle gerek görürsen de direkt onu alırsn..
kimi insan hiç kullanmyr. ama çalışcaksan o zamn alablrsn şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…