2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli cumalar kizlar, bende doktordan geldim cok sukur kizim gayet iyi dogum pozisyonunda bekliyor 2260gr olmus, normal dogum icin herhangi bir problem gozukmuyor dedi doktor rahim yoluda bebegin suyuda iyiymis. bu donemde ara ara sanci girmesi normalmis ben erken dogacak diye korkuyorum dedim doktorda cok kilo almadigim ve karnim kucuk oldugu icin sanciyi daha cok hissedebilecegii soyledi, bu arada 10 kilo almisim ama gercekten karnim sadece onumde top gibi o yuzden kimse doguma bu kadar kaldigina inanmiyor. Normal dogum 450 sezeryan 650ymis, normal dogum yapinca bir problem olmazsa 5 satte taburcu ediyorlarmis bu haber cok hosuma gitti, Allah nasip ederde normal dogum yaparsam hazirladigim cantadakileri neredeyse kullanmadan eve gelecegim. Bizden haberler bu kadar teyzeleri

Selam arkadaşlar
Ben de bu sabah doktora gittim doktorum çağırmıştı.Yarın sabah 9da sezeryanım var ve bugünden doktor kanlarını ver,anesteziden de ''anestezi için uygun'' raporu al dedi.Bugün onları hallettim.Bugün ayrıca iş yerinde son günüm.Çalışamaz raporumu da alacağım yarın ve çalıştığım yere vereceğim.Bu arada bebeğimi de doğumdan önce bir kez daha görme şansına eriştim
Bebeğim 3400 gr olmuş bile Bakalım yarın gerçek kilosu ne çıkacak..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ,DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLARIM

Çek nasılsın
Bak ben de doguruyorum pazartesi kismetse kurbanlık koyun olcam Ben de

Bilmek daha kötü biliyo musun
Cuma cuma diye meeliyodum
Erken geldi benim ki 5-6 günün stresinden kurtuldum
Senin pek gün kalmamış gerçi
Son hazırlıklaırna bi göz at

Ben sancıdan yatamayıp bi de belirtiler zuhur edince gittim çift kişilik nevresim ütüledim dantelli gece gece

Duaları mız seninle. Doğumdan sonra bizi haberdar etmeyi unutma canım. Merak etmeyelim seni

Yok girmedi zaten giremez koldan kan aldırmaya bile korkuyo eşim

merhaba. ben de aynı şekilde çalışamaz raporumu haftaya cumartesi alayım diyorum. cumartesi günü 37 hf 2 günlük olacağım. sorun olmaz değil mi ? sonuçta raporu da çalıştığım yere pazartesi (37hf 4 gün) vereceğim.

şimdiden gözün aydın ne güzel yarın bebişine kavuşuyorsun

Kızlar yüzü tam kapatan bi fondöten tavsıye edebilir misiniz bu hamilelik benım sanırım psıkolojımı etkıledı cırkın hıssedıyorum kendımi siz hangı fondotenlerı kullanıyorsunuz

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım seninde

Selam annisler doktordan geldim 36+0 da izne ayrildim valla dayanamadim artik oglum 47 cm 2700 gr olmus haftasiyla uyumlu tombik degil dedi. Saglikli olduktan sonra bu normal dogumda rahatlik saglar dedi nst ye de girdim. Cati muayenesini 38 de yapcam dedi.Gogus ucu kremine de basla dedi

Kizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
Canım geçmiş olsun ama keşke baktırsaydın çünkü alttan bakmadan anlayamazlar ve sen de anlamazsın açıldığını bende 2 cm dediklerinde ben hiç bir şey hissetmemiştim

ne güzel yarin kavusuyorsun yavruna rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizide haberdar et en yakin zamanda :)
Kizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
gecmis olsun umarim biraz daha bekler bebegin..

Maşallah tombiğe Nazar değmesinnn

Maşallah umarım benimki de yükselmiştir

Maşallah kilosu çok iyi 37 de alınması sorun olmayacak organ gelişimini de tamamlamıştır Allah ın izniyle.Rabbim sağlıkla kavuşmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Çalışabilir raporunda hangi gün izne ayrılman gerektiği yazıyor o tarihe uygun rapor almalısın yoksa sorun çıkartabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…