2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
aaaaa ne nasıl yaniiii ama açılma var mı diye muayene etmeleri gerekli cnm doktor niye bunu sana bıraktıki??
bizi haberdar et muhakkak ..

Kızlar yüzü tam kapatan bi fondöten tavsıye edebilir misiniz bu hamilelik benım sanırım psıkolojımı etkıledı cırkın hıssedıyorum kendımi siz hangı fondotenlerı kullanıyorsunuz
göz kalemi dışındaki bütün makyaj malzemelerni bıraktım ben hamilelkte..

2750 gr iyi bir kilo canım sıkma canını Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Allah yardımcın olsun...

Selam kızlar ben uzun zamandır girip yazma enerjisini kendimde bir türlü bulamadım son aylar çok zor geçiyor mide yanması uykusuzluk herkeste olan şikayetlerin ÇOĞU bendede var malesef ama bebeğimiz sağlıklı olsun yeter katlanırım herşeyi diyorum :) doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı Başımıza artık son günlere yaklaştık bizde kızımla. Allah izin verirse isimede karar verdik Kızımın adı ESLEM olcak teyzeleri doğum hikayesini fırsat bulursam topiğe yazarım bende inşallah. Doğumum şimdilik normal gözüküyor bende hayırlısıyla öyle Olmasını istiyorum. Ben size birşey sorcam benim vajina bölgemde varis oluştu dış kısımda doktoruma sordum normal doğuma bir engeli var mi diye yok dedi alttan muayene ederiz dedi ama ben erkek olduğu için biraz çekiniyorum o yüzden hatırlatmadım içinizde aynı şeyi yaşayan var mı? Bu arada zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyorum artık sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar yüzü tam kapatan bi fondöten tavsıye edebilir misiniz bu hamilelik benım sanırım psıkolojımı etkıledı cırkın hıssedıyorum kendımi siz hangı fondotenlerı kullanıyorsunuz
Fondoten degil ama missha bb krem kullanıyorum. Cok guzel kapatiyor. FonDoten gibi agirlik vermeden hem de

hadi bakalım gazan mubarek olsun :) hayırlı doğumlar işallah

merhaba arkadaslar durumlar cok iyi gorunuyo masallah herkes gun almis topikte mart annesi kalmiyo :) ama herkes icin hayirlisi olsun hastanede olanlar hayirli haberlerle gelsin insallah zor durumda olanlara allahim yardim etsin insallah ... bizde gunumuzu bekleyelim 19 mart sanki benim oglan hic gelmeyecek gibi :) sizdede oylemi kizlar normal dogum yapacak olanlar

Kizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
inşallah geçici ağrılardır cnm nstye mi bağladılar.normal doğum istemiyormusun neden çatı muayenesini istemedin.beili ilaç verir durdurmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…