Korkma çatı muayenesinden bişey olmaz.O yapılmadan açılma olup olmadığını nasıl anlayacaklarKizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
aaaaa ne nasıl yaniiiiKizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
Aynen ben de artık kendimi dinlemekten bi tuhaf oldumBn her aksam dogurcm gbi hissedyrm ama dogurdgm faln yok
göz kalemi dışındaki bütün makyaj malzemelerni bıraktım ben hamilelkte..Kızlar yüzü tam kapatan bi fondöten tavsıye edebilir misiniz bu hamilelik benım sanırım psıkolojımı etkıledı cırkın hıssedıyorum kendımi siz hangı fondotenlerı kullanıyorsunuz
2750 gr iyi bir kilo canım sıkma canını Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Gunler sonra merhaba
Biz de haberler uzucu.bebegimizin kilo alimi durmasi sebebiyle karin gelisimi 2.5 hafta geriye dusmus ayrintili ultrason yapildi sonrasinda nst ye bagladilar ancak hareket sayisinda ciddi azalma olup kalp atisi dustu arada.gunu hastanede nst tekrarlayarak kontrol altinda gecirdim yatiracaklardi ancak oglum olunca hastaneye git gel yapmaya karar verdik suan uzaniyorum.yarin yine gidecegiz.dualarinizi istiyorum bebegimiz toparlasin buyusun biraz daha
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel inşallah...Kizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
Selam arkadaşlar
Ben de bu sabah doktora gittim doktorum çağırmıştı.Yarın sabah 9da sezeryanım var ve bugünden doktor kanlarını ver,anesteziden de ''anestezi için uygun'' raporu al dedi.Bugün onları hallettim.Bugün ayrıca iş yerinde son günüm.Çalışamaz raporumu da alacağım yarın ve çalıştığım yere vereceğim.Bu arada bebeğimi de doğumdan önce bir kez daha görme şansına eriştim
Bebeğim 3400 gr olmuş bileBakalım yarın gerçek kilosu ne çıkacak..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ,DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLARIM
canm bunun tipi cok güzel gözüküyo ama büyüklüğü iyimi herşey alırmı içine.? bide bölmeleri nasılhttp://www.hepsiburada.com/liste/st...4grkr&categoryId=301143&SKU=AILESTYS12144GRKR bunu aldım ben... içi geniş fena değil... küçük olan çanta biraz küçük ama biberon mama gibi şeyleri de güzel saklar..
Fondoten degil ama missha bb krem kullanıyorum. Cok guzel kapatiyor. FonDoten gibi agirlik vermeden hem deKızlar yüzü tam kapatan bi fondöten tavsıye edebilir misiniz bu hamilelik benım sanırım psıkolojımı etkıledı cırkın hıssedıyorum kendımi siz hangı fondotenlerı kullanıyorsunuz
hadi bakalım gazan mubarek olsun :) hayırlı doğumlar işallahSelam arkadaşlar
Ben de bu sabah doktora gittim doktorum çağırmıştı.Yarın sabah 9da sezeryanım var ve bugünden doktor kanlarını ver,anesteziden de ''anestezi için uygun'' raporu al dedi.Bugün onları hallettim.Bugün ayrıca iş yerinde son günüm.Çalışamaz raporumu da alacağım yarın ve çalıştığım yere vereceğim.Bu arada bebeğimi de doğumdan önce bir kez daha görme şansına eriştim
Bebeğim 3400 gr olmuş bileBakalım yarın gerçek kilosu ne çıkacak..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ,DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLARIM
inşallah geçici ağrılardır cnm nstye mi bağladılar.normal doğum istemiyormusun neden çatı muayenesini istemedin.beili ilaç verir durdurmak içinKizlar agrilarim var hastanede yiz doktor acilman olabilir dedi ama korktugum icin cati muayenesi yapmadi dua edin banada lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?