- 7 Temmuz 2014
- 405
- 404
- 158
şişme hemen olmuyor cnm ama sızı bazılarında erken olabiliyormuş, bence yarında olmazsan en azından bi idrar testi yaptır duruma göre koş kan testine :)))
bende çok halsiz kalıyorum cnm acı su geliyo bende de, Allahtan işim masa başı ayakta olsaydım çalışamazdım heralde.Ya herkes benim gibi mi? Günlerdir yemek yiyemiyorum en fazla sabahları peynir ekmek. Ağzımdan sürekli acı şu geliyo. Aksama kadar yatıyorum. Günde bi kez çıkarıyorum günlerdir dışarıya çıkamıyorum 2 bardak suya Hasretim bazen sinirimden Ağlıyorum. Ben nasıl bu halde çalışıcam. Hayal ettiğim hamilelik bole değildi.
3 gün geçti adetinden ben 2gün geçince yapmıştım bence artık zamanı yarın yap derim :)canım ya can atıyorum idrar testi için ama negatif çıkmasından korkuyorum ayy yaa ne kötü bu durum pozitif çıksa sorun negatif çıksa sorun napalım nasipten öteye yol yok :)
beklesen daha stres olacaksın nasılsa reglin geçti varsa silikte olsa çıkar inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsüncanım ya can atıyorum idrar testi için ama negatif çıkmasından korkuyorum ayy yaa ne kötü bu durum pozitif çıksa sorun negatif çıksa sorun napalım nasipten öteye yol yok :)
bende baya okumuştum bazısında 1,2 gün gecikmede belli oluyomuş bazısında ise 4,5gün gecikmeden sonra iki çizgi çıkıyomuş oyüzden bence yarın bi dene böyle stresle beklemektense, adet olmazsan bi iki gün sora yine denersininşallah canım yaa birde negatif çıkarsa tekrarlamak gerek mi yoksa kesin sonuçmu bu idrar testi
hoşgeldin kızın da küçükmüş .hoşgeldin konumuza allah kolaylık versin çocukla hamilelik zor ...merhaba bende 15 mart 2015 annesı olacagım kızım 11 eylul 2013 dogumlu
haklısın tatlım inşallah yarın sabah yapacagım test allahım inşallah hayırlı güzel haber vermeyi nasip eder size :)bende baya okumuştum bazısında 1,2 gün gecikmede belli oluyomuş bazısında ise 4,5gün gecikmeden sonra iki çizgi çıkıyomuş oyüzden bence yarın bi dene böyle stresle beklemektense, adet olmazsan bi iki gün sora yine denersin
Muhtemel doğum tarihleri çok yakın benimkisi 25 Mart inşallah. Ben öğretmenim bide bucurlerle nasıl başa çıkıcam bakalım suratimda hep eksi bi ifade. Herşey kokuyor bide. Allahın izniyle kucağımiza alalım unutmak istiyorum bu günleribende çok halsiz kalıyorum cnm acı su geliyo bende de, Allahtan işim masa başı ayakta olsaydım çalışamazdım heralde.
bazen bi an geliyo normale dönüyorum ama çoğunlukla halsiz bitkinim sürekli uyusam hep. gezmeyi çoook seven biriydim eşim bi yerlere götüreyim seni diyor beni en mutlu eden yer yatak şuanda diyorum :) hep yatsam yataktan hiç çıkmasam :)
Al bendende o kadar cnm..hiç içimden yemek yemek gelmiyor..mide boş olduğu içinde sürekli mide bulantısı yaşıyorum.kendimi zorlamaya çalışıyorum ama bütün günü toplasan tek öğün anca yapar heralde yediklerim.önceki hamileliğimde tam tersi doymak bilmezdim hatta bir ayda 5-6 kilo almıştım..gerçi bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz bunları çekeriz dimi annelerYa herkes benim gibi mi? Günlerdir yemek yiyemiyorum en fazla sabahları peynir ekmek. Ağzımdan sürekli acı şu geliyo. Aksama kadar yatıyorum. Günde bi kez çıkarıyorum günlerdir dışarıya çıkamıyorum 2 bardak suya Hasretim bazen sinirimden Ağlıyorum. Ben nasıl bu halde çalışıcam. Hayal ettiğim hamilelik bole değildi.
merhaba canım bnde aşırı bir gebelik belirtisi olmayınca cesarette edemiyorum sadece aşırı bir gaz hali kabızlık ve sarı akıntım var birde sanki adet olacakmışım gibi karnımın altında agrı oluyor buğün idrar testi alıp yarın sabah yapiim diyorum idrar testi için erkenmi sizce
yedı de dıyen oldu sekızbucuk da ..doktorlar kendı aralarında mutabık deıllerdı.Son adet tarihime göre 8 haftalıktı ıkı hafta evvel kalb atıslarını bıle duydum 6,5 haftalık oldugunu soledıklerınde yani..bugun sabah gıttım kalbı durmus dedıler yarın kurtajdayım maalesef..cok uzgunum..bu ıkıncı basıma gelısı..nasıl bır yol ızleyecegım hakkında bır fıkrın var mı?doktorlar hıc de oralı dgıller bunu sordugumda..nerdeyse bı daha kal bı daha düşür diyecekler hatta bır tanesı 7 tane dusuk yapan var dur daha yenısın bu ıkı olmus dedı..sınırlerım cok bozuldu
hadi insallah güzel haberlerle gel tatlim.. iyidir minnos merak etmeGünaydın benden de :)
Yarın kontrolümüz var,heyecanlıyım.İnşallah bebeğim iyidir.
İnşallah Nazar,şimdiden merak ediyoruz özlüyoruz bu minikleri :)hadi insallah güzel haberlerle gel tatlim.. iyidir minnos merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?