Ben haftalardir gormedim. GöstermiyorEline sağlık.Bizdede Dr her biseysine bakiyorda bi yüzünü göstermiyor bikere söyledim bu aylarda göremeyiz dedi yahu
Benim de sali. 14.15 bagdat caddesiBgun veya dun yazdi sanki diye hatirliyorum ama pek girmiyor
Yapicaz ya.. oyle boyle yapicaz artık..DOKTOR BANA NORMALMİ İSTİYOSUN DEDİ. bnde istiyorum ama nası yapcaksam bilmiyorum dedim :) adamda güldü demiştir yapta görelim
Ben dr bugun belki yapar diyodum ama 38 de yapcam dediYapicaz ya.. oyle boyle yapicaz artık..
Ben gerçi daha çatı muayenesi olmadım..
Bana da oluyo arada o agrilar.kızlar sağ bacağımda acayip ağrı var sizdede oluyormu hani cok iş yaparsında belin incinir bacağın çeker yürürken topallarsın aynen öyle. korkmaya başladım doğumda başıma iş açmasa barisizdede böyle olan varmı doktor röntgen ister söylesem belde bişe varmı diye. bide oturuken nası oturuyosunuz benherşekilde bi yerlerim ağrıyo yaa
Ben dr bugun belki yapar diyodum ama 38 de yapcam dedi
bende hiç göremiyorum yüzünü. Artık doğunca göreceğiz herhaldeB
Ben haftalardir gormedim. Göstermiyor
Sezeryan olucak canim ben daha muayene deyince ağlama krizlerine giriyorum bense kendi kendime yendim ama nedense muayene gücünü kendimde bulamiyorumBen de ayni problemi yasadim canim aylarca tedavi icin onca para doktuk basaramadim tedaviyi biraktik kendim yendim:) ama ben de normal doguma cesaret edemedim zaten ufak komplikasyonlar cikti sezeryan olucak cok da isime geldi.. Ona nazaran ben alttan muayene olabildim canim kendimi geri geri ceksem de hafiften doktorum sabirliydi:)) en azindan sen normal dogum yapma cesareti gosteriyosun cani gonulden tebrik ediyorum canim..
P.tesi belli olacak.20 şubat olur diye tahmin ediyorum ama bakalımne zaman gün alcaktın fatma
haftaya verir sana sanki
Azmine hayranim:))Yapicaz ya.. oyle boyle yapicaz artık..
Ben gerçi daha çatı muayenesi olmadım..
Valla oğlumu dogurdugumda bende hamile görünce aynı senin gibi hissediyordum. Şimdi oğlum daha küçük ben gene hamileyim ama artık doğumdan sonra artık öyle hissetmeyecegime eminimmerhabalar ben 2014 eylül annelerindenim :) doğumu yaklaşan üyeler ne durumda diye merak ettim. şimdi 4 buçuk aylık kızım var inanılmaz mutluyum, gözlerim dolu dolu oluyor hamile birini görünce. hamilelik günlerini çok özlüyorum. karnımda kıpır kıpır olduğu günleri. ilk defa yüzünü gördüğüm anı hiç unutmuyorum. az kaldı hanımlar, dünyanın en güzel gününe bir kaç haftanız kaldı :)
Basina gelmeyenin asla anlayamayacagi bi dert Allah dusmanimin basina vermesin.. Belki dogumdan cesaret aliriz sonrasinda hersey daha rahat olur :)Sezeryan olucak canim ben daha muayene deyince ağlama krizlerine giriyorum bense kendi kendime yendim ama nedense muayene gücünü kendimde bulamiyorum
Top top krapondan susler yapabilirsinkızlar doğum sonrası için odaya güzel görünsün diye doğum süsü yapayım dedim ama nette bakındım çok bişey yok gibi ? bez pasta dışında bişy göremedim sizin aklınıza gelen yada yaptığınız bişy varmı ...
(kapı süsü vs değil odaya koymak için hoşgeldin bebek süsü filan ...)
Liste var cnm ilk sayfada linki var arada burayada atıyorumSelam kizlar giremedim uzun zamandir ev temizligini halletmeye calisiyorum kadin temizledi annem geldi perdeleri yikadi utuledi pteside halilari vericem ve artik oglumu bekleyecegim dogum yapanlar oldu mu?liste varmi yapanlarin?
Bna da yapilmdi cati muayensi. Pazartsi kontrlm var belki yapar o zamn ama hic bahsetmdi bu konudnBen dr bugun belki yapar diyodum ama 38 de yapcam dedi
Azmine hayranim:))
Bebislerimiz süpriz yapmak istiyor bize :)bende hiç göremiyorum yüzünü. Artık doğunca göreceğiz herhalde
Ne kdr geç o kdr iyi aslındaBna da yapilmdi cati muayensi. Pazartsi kontrlm var belki yapar o zamn ama hic bahsetmdi bu konudn
Evet insallah simdilik normal istiyorum su korkma durumu bende de mevcutSali randevum var belki o zaman yapar benim dr.
Sen normal mi istiyosun
Ben kendim sordum ne zman yapilacak diye 38 de yapariz dedi o zamana kadar bisey olmazsa doktor bisey demedi ama okulda arkadaslar gobegin indi diyolar erkenden gelmez umarimBna da yapilmdi cati muayensi. Pazartsi kontrlm var belki yapar o zamn ama hic bahsetmdi bu konudn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?