- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Gozunaydin canım darısı bana inşallah benimde haftaya son umarım çabuk geçerVe iznim başladı kızlar darısı tüm bekleyen annişlere pazartesi raporumu alıp faxlıycam şirkete
Aman dur allah korusun erken dahaBence yavaştan bekle hafta sonu heran herşey olabilir.
Aynen canim bazi durumlar icinden cikilmaz oluyo.. Hazir urun yeri geldiginde kullaniyorum valla aynen onlarin masil uretildigini bilmiyoruz ama gunde 5 vakit abdest alan kadinin yaptigini nasil yicem diyorum:)) insallah bu lohusalik boyle seyleri asmama da vesile olmus olur:)bende bu denli takıntılıydım ama üni hayatı yavaş yavaş beni törpüledi..
gerçi hala bazı takıntılarmdan vazgeçemyrm ama görmeyim yeter modundayım sende öyle yap
sonuçta temiz oldğnu bildğn birinden yemek yiyeceksn bilmyrm dışardan yemek yiyormsn ya da hazır ürün kullanyrsn muhakkak onalrn nasıl üretldğni bilmyrsn.. ben bu şeklde düşüncelerle aştım bu durumumu sende yapablrsn en azndan bi süre görmezden gel gerçekten hayat çeklmez bi hal alıyor yoksa
Kusura bakma canim geri sayfalari okuyamadim ozel durumun nedir cati muayenesi icin.. Yani yazamayacagin kadar ozelse sorduguma kusura bakma simdiden.. Merak ettim sadece.. Bende cok cekinirim de oyle seyelrden o yuzden:₺Serum veriyorlar canim cati muayenesi istememek degilde ozel durumumdan dolayi yaptiramiyorum
Canim ayni sorun fazlasiyle bende mevcut:)) vajinal varis var dis kisimda damar genislemeleri vs. Ama bende buna ilaveten sislik de var yanlarda odem.. Ve giris kisminda buyumus ceviz kadar bi et parcasi.. Ben muayene oldum doktorum normal dogum yapamazsin bunlar yirtilirsa kanamayi durduramayiz dedi... Ben de o ana kadar zaten sezeryan istiyorum dicekim:) gobek atmamak icin kendimi zor tuttum en azindan bahanem var diye..:) İki gun once de sol bacagimin arkasinda varis farkettim yuruyunce yorulunca yaniyo yani sicak oluyo.. İnternette arastirdim gebelikte olabilirmis cok buyuk ihtimal dogum sonrasi kendiliginden gecermis.. Doktorum da ayni deyi soyledi xaten takmiyorum..Selam kızlar ben uzun zamandır girip yazma enerjisini kendimde bir türlü bulamadım son aylar çok zor geçiyor mide yanması uykusuzluk herkeste olan şikayetlerin ÇOĞU bendede var malesef ama bebeğimiz sağlıklı olsun yeter katlanırım herşeyi diyorum :) doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı Başımıza artık son günlere yaklaştık bizde kızımla. Allah izin verirse isimede karar verdik Kızımın adı ESLEM olcak teyzeleri doğum hikayesini fırsat bulursam topiğe yazarım bende inşallah. Doğumum şimdilik normal gözüküyor bende hayırlısıyla öyle Olmasını istiyorum. Ben size birşey sorcam benim vajina bölgemde varis oluştu dış kısımda doktoruma sordum normal doğuma bir engeli var mi diye yok dedi alttan muayene ederiz dedi ama ben erkek olduğu için biraz çekiniyorum o yüzden hatırlatmadım içinizde aynı şeyi yaşayan var mı? Bu arada zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyorum artık sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Erken gelmesin tabi ama hazırlıklı olmakta yarar var bide hafta geçtikçe daha çabuk yoruluyor insan.Aman dur allah korusun erken daha
1 hafta kadar erken ayrilcan sanirim. Hazirandan dolayi brn de 2 hafta sonra ayrilcamSlm kızlar keyifler nasıl...bir haftayı da bitirdik çok şükür son iki hafta iznin baslamasina
Maşallah Ada hanıma canım bizimkide acil bir durum olmazsa sizinkinden 1 hafta sonra gelicek inşallah.Bu arada bizimkide Nazen Ada.
Tecrübeli anneler manuel tavsiye etmiyorlar. Genelde Avent in kini alıyorlar. Tabi biraz masraflı
DOKTOR BANA NORMALMİ İSTİYOSUN DEDİ. bnde istiyorum ama nası yapcaksam bilmiyorum dedim :) adamda güldü demiştir yapta görelimÖyle yapsinlar Valla.. yirtinsam da normal olsun..
Ayy..
dusunmeyeyim diyorum ama ruyama bile giriyor
evet canim benimde 2 martta insallahSaol canım sanada 2 mart demişti sanırım inşallah hayırlısıyla gelsin kuzular
:
Kusura bakma canim geri sayfalari okuyamadim ozel durumun nedir cati muayenesi icin.. Yani yazamayacagin kadar ozelse sorduguma kusura bakma simdiden.. Merak ettim sadece.. Bende cok cekinirim de oyle seyelrden o yuzden:₺
Rabbim yardımcın olsun canım Hayırlı haberlerle gel inşallahSelam arkadaşlar
Ben de bu sabah doktora gittim doktorum çağırmıştı.Yarın sabah 9da sezeryanım var ve bugünden doktor kanlarını ver,anesteziden de ''anestezi için uygun'' raporu al dedi.Bugün onları hallettim.Bugün ayrıca iş yerinde son günüm.Çalışamaz raporumu da alacağım yarın ve çalıştığım yere vereceğim.Bu arada bebeğimi de doğumdan önce bir kez daha görme şansına eriştim
Bebeğim 3400 gr olmuş bileBakalım yarın gerçek kilosu ne çıkacak..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ,DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLARIM
Güç bende de kalmadı günde bi makina çamaşır atıp makinaya sersem kar yani üzerine hazirladigim akşam yemeği zulüm oluyor
Evet canim seminer dönemi 10 gün rapor alicam eylülde başlarız artık.1 hafta kadar erken ayrilcan sanirim. Hazirandan dolayi brn de 2 hafta sonra ayrilcam
Ben de ayni problemi yasadim canim aylarca tedavi icin onca para doktuk basaramadim tedaviyi biraktik kendim yendim:) ama ben de normal doguma cesaret edemedim zaten ufak komplikasyonlar cikti sezeryan olucak cok da isime geldi.. Ona nazaran ben alttan muayene olabildim canim kendimi geri geri ceksem de hafiften doktorum sabirliydi:)) en azindan sen normal dogum yapma cesareti gosteriyosun cani gonulden tebrik ediyorum canim..C
Vajinismus tedavisi bitmeden hamile kaldım canim ben psikolojik bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?