2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim bazi durumlar icinden cikilmaz oluyo.. Hazir urun yeri geldiginde kullaniyorum valla aynen onlarin masil uretildigini bilmiyoruz ama gunde 5 vakit abdest alan kadinin yaptigini nasil yicem diyorum:)) insallah bu lohusalik boyle seyleri asmama da vesile olmus olur:)

Serum veriyorlar canim cati muayenesi istememek degilde ozel durumumdan dolayi yaptiramiyorum
Kusura bakma canim geri sayfalari okuyamadim ozel durumun nedir cati muayenesi icin.. Yani yazamayacagin kadar ozelse sorduguma kusura bakma simdiden.. Merak ettim sadece.. Bende cok cekinirim de oyle seyelrden o yuzden:₺

Slm kızlar keyifler nasıl...bir haftayı da bitirdik çok şükür son iki hafta iznin baslamasina

Selam kizlar giremedim uzun zamandir ev temizligini halletmeye calisiyorum kadin temizledi annem geldi perdeleri yikadi utuledi pteside halilari vericem ve artik oglumu bekleyecegim dogum yapanlar oldu mu?liste varmi yapanlarin?

merhabalar ben 2014 eylül annelerindenim :) doğumu yaklaşan üyeler ne durumda diye merak ettim. şimdi 4 buçuk aylık kızım var inanılmaz mutluyum, gözlerim dolu dolu oluyor hamile birini görünce. hamilelik günlerini çok özlüyorum. karnımda kıpır kıpır olduğu günleri. ilk defa yüzünü gördüğüm anı hiç unutmuyorum. az kaldı hanımlar, dünyanın en güzel gününe bir kaç haftanız kaldı :)

Canim ayni sorun fazlasiyle bende mevcut:)) vajinal varis var dis kisimda damar genislemeleri vs. Ama bende buna ilaveten sislik de var yanlarda odem.. Ve giris kisminda buyumus ceviz kadar bi et parcasi.. Ben muayene oldum doktorum normal dogum yapamazsin bunlar yirtilirsa kanamayi durduramayiz dedi... Ben de o ana kadar zaten sezeryan istiyorum dicekim:) gobek atmamak icin kendimi zor tuttum en azindan bahanem var diye..:) İki gun once de sol bacagimin arkasinda varis farkettim yuruyunce yorulunca yaniyo yani sicak oluyo.. İnternette arastirdim gebelikte olabilirmis cok buyuk ihtimal dogum sonrasi kendiliginden gecermis.. Doktorum da ayni deyi soyledi xaten takmiyorum..

Maşallah Ada hanıma canım bizimkide acil bir durum olmazsa sizinkinden 1 hafta sonra gelicek inşallah.Bu arada bizimkide Nazen Ada.

adaşmış bizim bebişler :) maşallah canım seninkinede sağ salim doğarlarda sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş.

Tecrübeli anneler manuel tavsiye etmiyorlar. Genelde Avent in kini alıyorlar. Tabi biraz masraflı

bende avent ve kraft elektrikli ile lansınoh manuel var kızlar ilk kızım emmediğinden sürekli sağıp vermek zorunda kalmıştım anne sütü alsın diye baya pompa değiştirdim o yüzden kraft aventten daha iyi çekiyor ama avent daha az acıtıyor diyebilirim avent biraz süt bırakıyodu göğüste kraft tam boşaltıyor göğsü çekim gücü daha iyiydi, manueli hiç almayın bi göğsü bile sağamadan parmaklarınız kopuyor ben kraft bozulunca almıştım kullanamayınca avent elektrikli aldım krafta göre daha konforlu idi oda ...

kızlar doğum sonrası için odaya güzel görünsün diye doğum süsü yapayım dedim ama nette bakındım çok bişey yok gibi ? bez pasta dışında bişy göremedim sizin aklınıza gelen yada yaptığınız bişy varmı ...
(kapı süsü vs değil odaya koymak için hoşgeldin bebek süsü filan ...)

C
Kusura bakma canim geri sayfalari okuyamadim ozel durumun nedir cati muayenesi icin.. Yani yazamayacagin kadar ozelse sorduguma kusura bakma simdiden.. Merak ettim sadece.. Bende cok cekinirim de oyle seyelrden o yuzden:₺

Vajinismus tedavisi bitmeden hamile kaldım canim ben psikolojik bir durum

Rabbim yardımcın olsun canım Hayırlı haberlerle gel inşallah

Güç bende de kalmadı günde bi makina çamaşır atıp makinaya sersem kar yani üzerine hazirladigim akşam yemeği zulüm oluyor

Ayni yaa, kizimin en son gelen camasirlarini yikadim haftasonu hala utulemedim, ancak kendimizinkileri utuledim onlar duruyo, artik ne zaman kendimde o gucu hissedersem o zaman yaparim ne yapayim

kızlar sağ bacağımda acayip ağrı var sizdede oluyormu hani cok iş yaparsında belin incinir bacağın çeker yürürken topallarsın aynen öyle. korkmaya başladım doğumda başıma iş açmasa bari sizdede böyle olan varmı doktor röntgen ister söylesem belde bişe varmı diye. bide oturuken nası oturuyosunuz benherşekilde bi yerlerim ağrıyo yaa

C

Vajinismus tedavisi bitmeden hamile kaldım canim ben psikolojik bir durum
Ben de ayni problemi yasadim canim aylarca tedavi icin onca para doktuk basaramadim tedaviyi biraktik kendim yendim:) ama ben de normal doguma cesaret edemedim zaten ufak komplikasyonlar cikti sezeryan olucak cok da isime geldi.. Ona nazaran ben alttan muayene olabildim canim kendimi geri geri ceksem de hafiften doktorum sabirliydi:)) en azindan sen normal dogum yapma cesareti gosteriyosun cani gonulden tebrik ediyorum canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…