Benim bugün kontrolüm vardı 38. Haftada çatı kontrolü Yapıcam dediBna da yapilmdi cati muayensi. Pazartsi kontrlm var belki yapar o zamn ama hic bahsetmdi bu konudn
Tarihlerimiz yakın tam olarak 5 hafta aktarılırsa ne zamn izin bitiyor canım Haziran'ın kaçına denk geliyorEvet canim seminer dönemi 10 gün rapor alicam eylülde başlarız artık.
Bende dayanamıycam 2 hafta biliyordum 3 hafta daha çalışmam lazımmış ben 2 hafta çalışıp bırakıcam Şubat sonu1 hafta kadar erken ayrilcan sanirim. Hazirandan dolayi brn de 2 hafta sonra ayrilcam
canim ben 2 martta raporumu alicam 22 haziranda biticek 10 gün raporla 1 temmuz a kadar uzatılan. Eylül seminerinde de duruma göre başlarımTarihlerimiz yakın tam olarak 5 hafta aktarılırsa ne zamn izin bitiyor canım Haziran'ın kaçına denk geliyor
Bende bugün kontroldeydim canım benimde güzeldi Allah'a şükür herşey normal dedi ilk kez nst ye girdim bebek 2400 olmuş normalmiş daha önce daha önde gidiyordu şimdi normale dönmüş asıl olması gereken kiloda dedi dikkat ettin galiba dedi ama yok etmedim dedim ben normal yemeye devam ediyorum çok kilo almadım hafta ya cuma bende senin gibi gidicem sen normal mi düşünüyorsun doğumu?Merhaba kızlar. Bugün kontrolümüz güzel geçti sancım çıkmadı Allah a şükür. haftaya cuma yine gideceğim doğum tarihini o zaman veririm dedi dr.
canim ben 2 martta raporumu alicam 22 haziranda biticek 10 gün raporla 1 temmuz a kadar uzatılan. Eylül seminerinde de duruma göre başlarım[/QUOTE
Bende 2 Mart'ta kadar dayanabilirsem dayanıcam aslında 26 Şubat'ta dersim bitiyor cumalarım boş günden kazanmak için 2 Mart Pazartesi alırım raporu diyorum ozaman 22 Haziran'a yetişiyorsa güzel ben daha önce bitiyor zannettim
Çok uygunmuş fiyatı güle güle kullan sabahlıklar bile 35 lira değiliyi aksamlar kizlar nasilsiniz?? bugun lohusa 3 lu pijamalarim geldi cok guzelmis 35 tl ye aldim fiyati az oldugu icin tereddutte kaldim acaba kotu mu diye ama cok cok iyi. birissine.com dan aldim kapida odeme ile sizlerede tavsiye ederim :)
aynen nereye baktiysam 3lu takimlari 80 tl dan asagi bulamadim. bende hemen siparis ettim cok iyi fiyatina gore :)Çok uygunmuş fiyatı güle güle kullan sabahlıklar bile 35 lira değil
Benim de sali. 14.15 bagdat caddesi
3 lu takımlardan güzel bişey kalmamis hiçiyi aksamlar kizlar nasilsiniz?? bugun lohusa 3 lu pijamalarim geldi cok guzelmis 35 tl ye aldim fiyati az oldugu icin tereddutte kaldim acaba kotu mu diye ama cok cok iyi. birissine.com dan aldim kapida odeme ile sizlerede tavsiye ederim :)
Ben 3 lu takim gormedim hic :s3 lu takımlardan güzel bişey kalmamis hiç
aynı şeyi ben düşünüyorum günlerdir. son zamanlarda herkes bunu yazdırıyor o yüzden istemedim ama bişeyde blamıyom. hastane için oğluşumun agzından bişeyler yazmak istiyorum ama bakalımKızlar çikolata ve magnetlerin üstüne yazdiricaksiniz ya. Şöyle degisik olsun istiyorum hoşgeldin bebek yerine neler olabilir fikirlerinizi alabilir Miyim.
bir dilek tuttum ve seninle gerçek oldu hoşuma gitti ama başka neler olabilir..
Bende de bazen oluyor canım normal olması lazım nefes almakta zorlanıyorum bazenKizlar nefes darligi ceken varmi, sanki nefesim cigerlerime dolmuyo, aldigim nefes yetmiyo. Yatamadim kalktim fena bas agrisi girdi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?