2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE="astraia_dc, post: 39423952, member: 631914"]Ben kendim sordum ne zman yapilacak diye 38 de yapariz dedi o zamana kadar bisey olmazsa doktor bisey demedi ama okulda arkadaslar gobegin indi diyolar erkenden gelmez umarim[/QUOTE] bnm gobegm inmedi ama herkesn degisk olurmus inmden de dogablr dio annm

Kızlar çikolata ve magnetlerin üstüne yazdiricaksiniz ya. Şöyle degisik olsun istiyorum hoşgeldin bebek yerine neler olabilir fikirlerinizi alabilir Miyim.
bir dilek tuttum ve seninle gerçek oldu hoşuma gitti ama başka neler olabilir..

Tarihlerimiz yakın tam olarak 5 hafta aktarılırsa ne zamn izin bitiyor canım Haziran'ın kaçına denk geliyor
canim ben 2 martta raporumu alicam 22 haziranda biticek 10 gün raporla 1 temmuz a kadar uzatılan. Eylül seminerinde de duruma göre başlarım

Merhaba kızlar. Bugün kontrolümüz güzel geçti sancım çıkmadı Allah a şükür. haftaya cuma yine gideceğim doğum tarihini o zaman veririm dedi dr.
Bende bugün kontroldeydim canım benimde güzeldi Allah'a şükür herşey normal dedi ilk kez nst ye girdim bebek 2400 olmuş normalmiş daha önce daha önde gidiyordu şimdi normale dönmüş asıl olması gereken kiloda dedi dikkat ettin galiba dedi ama yok etmedim dedim ben normal yemeye devam ediyorum çok kilo almadım hafta ya cuma bende senin gibi gidicem sen normal mi düşünüyorsun doğumu?

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?? bugun lohusa 3 lu pijamalarim geldi cok guzelmis 35 tl ye aldim fiyati az oldugu icin tereddutte kaldim acaba kotu mu diye ama cok cok iyi. birissine.com dan aldim kapida odeme ile sizlerede tavsiye ederim :)

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?? bugun lohusa 3 lu pijamalarim geldi cok guzelmis 35 tl ye aldim fiyati az oldugu icin tereddutte kaldim acaba kotu mu diye ama cok cok iyi. birissine.com dan aldim kapida odeme ile sizlerede tavsiye ederim :)
Çok uygunmuş fiyatı güle güle kullan sabahlıklar bile 35 lira değil

3 lu takımlardan güzel bişey kalmamis hiç

Selam arkadaşlar,
Aranızda perine masajı uygulayan var mı? Tabi normal doğum düşünenler için sordum :)
Bu hafta başlamayı düşünüyorum ben, doğum da yırtık olmaması için, ilk bebişim olcak inşallah, korkuyorum . Bu arada doktorumda da tavsiye etti ve doğum hazırlık Kursuna gidiyorum, orada da tavsiye ettiler. En ideali 35. Haftadan sonra uygulanmasıymış

Kizlar nefes darligi ceken varmi, sanki nefesim cigerlerime dolmuyo, aldigim nefes yetmiyo. Yatamadim kalktim fena bas agrisi girdi birde

aynı şeyi ben düşünüyorum günlerdir. son zamanlarda herkes bunu yazdırıyor o yüzden istemedim ama bişeyde blamıyom. hastane için oğluşumun agzından bişeyler yazmak istiyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…