Maşallah Ada hanıma canım bizimkide acil bir durum olmazsa sizinkinden 1 hafta sonra gelicek inşallah.Bu arada bizimkide Nazen Ada.bugün kontrolümüz vardı bizimde doğum öncesi izne ayrıldım 37. hafta raporunu aldım artık dönem sonuna kadar gitmiyorum inş. bi daha işe
Ada hanım da biraz daha büyümüş maşallah 2950 gr. 49.5 cm olmuşrakamlar gayet iyi dedi dr. bu pazartesi değil diğer pazartesi doğuyor inş. Allah nasip eda erse
37. haftada tekrar oturur pozisyon almış benim deli kız, çok nadirdir bu haftalarda makat geliş tekrar dönmesi dedi dr.da şaşırdı28 de başaşağı idi 32 de tekrar makat gelişi idi 36 da baş aşağı doğum pozisyonu almış demişti 37 de tekrar oturmuş içerde hanımefendi içerde takla mı atıyo nedir benim kızçe zaten sürekli hareket halinde sıpa...
Spinal aneztezi düşünüyorum uygunmu sizce dedim spinal tavsiye ediyoruz zaten en uygunu o dedi dr.daçok ağrım olurmu d.sonrası korkuyorumda azcık dedim :) yok olmaz merak etme doğum odalarına çık konuş istersen için rahat eder dedi de çekinir soramam insanlar yeni doğum yapmış diye çıkmadım haftaya son kontrol sonra 23 ü sabahında bebek kucağınızda dedi hayırlısı bakalım inş. sorunsuz kavuşuruz bebişlere ...
Tecrübeli anneler manuel tavsiye etmiyorlar. Genelde Avent in kini alıyorlar. Tabi biraz masraflıSelam bayanlar ne tip pompa aldınız
böylemi
http://www.e-bebek.com/wee-baby-pratik-manuel-gogus-pompasi_EWE-752
yoksa böylemi
http://www.e-bebek.com/chicco-klasik-gogus-pompasi_CHI-2825000000
inşallah geçici ağrılardır cnm nstye mi bağladılar.normal doğum istemiyormusun neden çatı muayenesini istemedin.beili ilaç verir durdurmak için
Doktor sallamis sanki canımEline sağlık.Bizdede Dr her biseysine bakiyorda bi yüzünü göstermiyor bikere söyledim bu aylarda göremeyiz dedi yahu
Sen sezeryana alin beni diye yırtınirken Ebelerdeboyle yapar canim....
Ben de doktora notmal doğum istiyorm derkrn cümle sonuna doğru sesim kısılmaya başlamıştıdüşünmemek lazım yaa
Bende sezeryandan korkuyorum en son kontrolde bebek donmemisti haftaya kontrolüm var hala dönmezse naparim diyorum. Dua edin de dönsün bebisim normal doğum yapayım kızlar yaÖyle yapsinlar Valla.. yirtinsam da normal olsun..
Ayy..
dusunmeyeyim diyorum ama ruyama bile giriyor
benim plesanta aşağıda rahim ağzında o yüzden daha fazla kalamıyorcanım neden erken oluyor
Allah yardımcın olsun canım dualarımız sizinlebenim plesanta aşağıda rahim ağzında o yüzden daha fazla kalamıyor
Bende sezeryandan korkuyorum en son kontrolde bebek donmemisti haftaya kontrolüm var hala dönmezse naparim diyorum. Dua edin de dönsün bebisim normal doğum yapayım kızlar ya
amin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Teşekkürler canımAllah yardımcın olsun canım dualarımız sizinle
Bende 36 dim ve 22 kilo almış durumdayım şuan vücudum kaldırmıyor bence çarpıntı,nefes almada zorlanma herşey var dr.um 2 hafta sonraya gün verdi 25 olurum heraldeSelam kizlar,
Ya ben hamilelik oncesi baya zayiftim ondan midir bilmem vucudum sinyal veriyo sankicarpintim oluyo cok halsizim falan gectim.. Vajinal varisim vardi ona da alistim sezeryan olucam zaten simdi de sol arka bacagimin arkasinda mor damar gibi biseyler cikmis hafif sismis sanki gorunce basladim aglamaya varis heralde.. Sizde de var mi? Yavrumu karnimda hissetmeyi, tasimayi cok sevmistim oysaki.. Ama bu vucudumda cikan seyler artik canimi sıkmaya basladi, dogurmak istiyorum..
aa dogum tarihlerimizin ikiside ayni canim tahmini 9 martti ama sezeryanla 2 mart oldu :) kuzunada masallahHerkese iyi akşamlar kızlar bugüa bebişimle randevumuz vardı, çok şükür kuzum iyi 2950 gr olmuş ama boyunu sormadım doğum konusunda 39 hafta dolana kadar bekleyelim dedi bebişim ters şuan belki döner dedi ama dönsede dönmesede 2 martta doğum tarihi veriyorum dedi.Coraspini 5 gün sonra bırakıcam iğneyi bırakmıycam doğumdan sonrada 5 gün kullanıcam,25 de de tekrar randevum var.Bizde durumlar böyle siz neler yapıyorsunuz?
hadi gözün aydin canim booool bol dinlenirsin artikVe iznim başladı kızlar darısı tüm bekleyen annişlere pazartesi raporumu alıp faxlıycam şirkete
Saol canım sanada 2 mart demişti sanırım inşallah hayırlısıyla gelsin kuzularaa dogum tarihlerimizin ikiside ayni canim tahmini 9 martti ama sezeryanla 2 mart oldu :) kuzunada masallah
Beni gorunce neden Allah kurtarsin dediklerini simdi daha iyi anliyorum:) Allahim tez zamanda hepimizi yavrularimiza kavusturup bu dertlerden kurtarsin insallah..Bende 36 dim ve 22 kilo almış durumdayım şuan vücudum kaldırmıyor bence çarpıntı,nefes almada zorlanma herşey var dr.um 2 hafta sonraya gün verdi 25 olurum heralde
Bence yavaştan bekle hafta sonu heran herşey olabilir.Herkes doğumu konuşuyor ben daha bebegimin kıyafetlerini bile yikamadim çantamı hazırlamadım çok mu yavaşım acaba kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?