2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Ada hanıma canım bizimkide acil bir durum olmazsa sizinkinden 1 hafta sonra gelicek inşallah.Bu arada bizimkide Nazen Ada.

Ogleden sonra evdeydim beyaz ve renkli camasirlarimi yıkayıp astım sanki koca evin temizliğini yapmış gibi yorgunum.

Yarın bebisimin kıyafetlerini rahatlıkla Yikayabilirim. Abisinin bazı kıyafetleri var lekeli bugünden leke çıkarıcı döküp bekletsem yarın yikasam bişi olur mu kızlar

Bende 36 dim ve 22 kilo almış durumdayım şuan vücudum kaldırmıyor bence çarpıntı,nefes almada zorlanma herşey var dr.um 2 hafta sonraya gün verdi 25 olurum heralde

aa dogum tarihlerimizin ikiside ayni canim tahmini 9 martti ama sezeryanla 2 mart oldu :) kuzunada masallah

Bende 36 dim ve 22 kilo almış durumdayım şuan vücudum kaldırmıyor bence çarpıntı,nefes almada zorlanma herşey var dr.um 2 hafta sonraya gün verdi 25 olurum heralde
Beni gorunce neden Allah kurtarsin dediklerini simdi daha iyi anliyorum:) Allahim tez zamanda hepimizi yavrularimiza kavusturup bu dertlerden kurtarsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…