- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
eveet ayniymis gunlerimizz :) bebisim cok iyi teyzesi ayaklariyla tekmeliyor sureklibn normal istiyorum ama bobregimde buyume var biliyosndr belki sezeryanda olabilir belki tatlim senin bellimi bebis nasil
Doktor onunla ilgili dedi ama benm 28. haftada sınıra yakındı. 32. Haftada düşmüş böyle giderse 34te alırız demişti. 32den beri dinleniyorum 3-4 lt su içiyorum. Armut yiyorum ve havuç suyu içiyorum son gidişimde sınıra çıktı. 10gündür gitmiyrm salı görücez. Ama sıvı azlığının yanında kilo fln düşükse gelişim geriliği varsa o bebeğe giden kan akışıyla ilgiliymiş. Allaha şümür bizim gelişimimiz iyi.bisey sorcam cnm suyun azalmasi su icmekle alakasi var mi cok merak ediyorum
sagol cnm insallah benim bebiste donmus galiba ayaklariyla yukariya vuruyor cunku :) insallah bebislerimizi sagliklo bi sekilde kucagimiza aliriz benimde kontrolum onumuzdeki sali bi onceki sali bebis 2150 gr di simdi ne kadar oldu acabaGecmis olsun canim insallah normal yapabilirsin. Tabi en onemlisi saglik. Benimkide iyi cok sukur bir aydir dogum pozisyonunda duruyo, ayaklari saolsun hic durmuyo, bende bugun gittim kontrole bi problem cikmazsa normal olacak bende oyle istiyorum bakalim nasip
insallah saglikli bi sekilde aliriz kucagimuza ins bisey olmaz cnm cok sukur iyiymis durumu :)Doktor onunla ilgili dedi ama benm 28. haftada sınıra yakındı. 32. Haftada düşmüş böyle giderse 34te alırız demişti. 32den beri dinleniyorum 3-4 lt su içiyorum. Armut yiyorum ve havuç suyu içiyorum son gidişimde sınıra çıktı. 10gündür gitmiyrm salı görücez. Ama sıvı azlığının yanında kilo fln düşükse gelişim geriliği varsa o bebeğe giden kan akışıyla ilgiliymiş. Allaha şümür bizim gelişimimiz iyi.
Amiiin can7m inşallah :)insallah saglikli bi sekilde aliriz kucagimuza ins bisey olmaz cnm cok sukur iyiymis durumu :)
bende en cok ondan korkuyorummBn dogururken ins baska biri olmz doguran. Ciglik faln duyunca cok korkuyrm bn normal dogumdn vazgeciverirm diye kimseyi gormk istemyrm
doğururken olsa iyi bazı insanlar normal muayenede bile inliyo falan cok tuhafıma gidiyoBn dogururken ins baska biri olmz doguran. Ciglik faln duyunca cok korkuyrm bn normal dogumdn vazgeciverirm diye kimseyi gormk istemyrm
benimkide sanki büyümüş sığmıyo zaten doktor iç karnın dar dedi. bebek sıkışmış doğsada rahatlasam heryerim ağrıyoBnm bebegm bi gun cok hareketli bi gun cok az harekt edio. Hic belli olmuyo yaa. Bazen korkutyo beni. Hayrlsyla dogsa da rahtlsam
Bn dogururken ins baska biri olmz doguran. Ciglik faln duyunca cok korkuyrm bn normal dogumdn vazgeciverirm diye kimseyi gormk istemyrm
Canım bebiş mi geliyor yoksa nasıl oldun senTamda bahsettiğin cigliklarla uyandım simdi hastanede yan odadan geliyor
Canım bebiş mi geliyor yoksa nasıl oldun sen
hadi güzel haberlerini bekliyoruz.Geceden beri agrim yok nstdede cikmadi cok sukur doktorumuz gelince ne diyecek bakalim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?