2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eveet ayniymis gunlerimizz :) bebisim cok iyi teyzesi ayaklariyla tekmeliyor surekli bn normal istiyorum ama bobregimde buyume var biliyosndr belki sezeryanda olabilir belki tatlim senin bellimi bebis nasil

Gecmis olsun canim insallah normal yapabilirsin. Tabi en onemlisi saglik. Benimkide iyi cok sukur bir aydir dogum pozisyonunda duruyo, ayaklari saolsun hic durmuyo, bende bugun gittim kontrole bi problem cikmazsa normal olacak bende oyle istiyorum bakalim nasip

bisey sorcam cnm suyun azalmasi su icmekle alakasi var mi cok merak ediyorum
Doktor onunla ilgili dedi ama benm 28. haftada sınıra yakındı. 32. Haftada düşmüş böyle giderse 34te alırız demişti. 32den beri dinleniyorum 3-4 lt su içiyorum. Armut yiyorum ve havuç suyu içiyorum son gidişimde sınıra çıktı. 10gündür gitmiyrm salı görücez. Ama sıvı azlığının yanında kilo fln düşükse gelişim geriliği varsa o bebeğe giden kan akışıyla ilgiliymiş. Allaha şümür bizim gelişimimiz iyi.

sagol cnm insallah benim bebiste donmus galiba ayaklariyla yukariya vuruyor cunku :) insallah bebislerimizi sagliklo bi sekilde kucagimiza aliriz benimde kontrolum onumuzdeki sali bi onceki sali bebis 2150 gr di simdi ne kadar oldu acaba

insallah saglikli bi sekilde aliriz kucagimuza ins bisey olmaz cnm cok sukur iyiymis durumu :)

Bn dogururken ins baska biri olmz doguran. Ciglik faln duyunca cok korkuyrm bn normal dogumdn vazgeciverirm diye kimseyi gormk istemyrm

Iki gündür diş ağrısından uyuyamıyodum. Şimdi de durduk yere uyandim geri uyuyamiyorum..

Kizlar gunaydin iyisinizdir insallah Cesurarya ne yapti haber var mi gecmise bakamadim .. Annemde kaliyorum arada cok agirlastim nete sık giremiyorum (( aklim hep burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…