Kolay gelsin yavaş yavaş yap bari.biz maratona daha başlamadık.günaydin kizlar mutlu haftasonlarii..
ben kahvaltimi yapip mutfaga girismeyi düsünüyorum temizlik maratonuna bugün start veriyorumaksama artik ne halde olurum allah bilir
tesekkür ederim.. evet mecbur yavas yavas yapicam esim isten gelmeden bitireyim yoksa fena kizarKolay gelsin yavaş yavaş yap bari.biz maratona daha başlamadık.
Kolay gelsin canım baya zor oluyor biz 4 saate kurmuştuk ama tecrübesizdik sizin daha kısa olur belki.Günaydın arkadaşlardün yatmadan güzel bi banyo yaptım gece bi güzel uyumuşum ki... uzun zamandır böyle bi uykuya hasrettim.biz bugün eşimle beşiği kurcaz inş. Kızım içinde yatmayınca söküp kaldırmıştık.bugün sevgili kocişkomla tekrar monte edicez
Güle güle kullan çok uyguna almışsın.iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?? bugun lohusa 3 lu pijamalarim geldi cok guzelmis 35 tl ye aldim fiyati az oldugu icin tereddutte kaldim acaba kotu mu diye ama cok cok iyi. birissine.com dan aldim kapida odeme ile sizlerede tavsiye ederim :)
Bende de var ve bebek büyüdükçe artıyor ciğerlere baskı yaptığından oluyormuşKizlar nefes darligi ceken varmi, sanki nefesim cigerlerime dolmuyo, aldigim nefes yetmiyo. Yatamadim kalktim fena bas agrisi girdi birde
Bana doktorum hiç söz etmedi sanırım bebek yan durduğu için benimde işime geldibende olmadım doktor 39. haftada yaparız dedi. hem heran doğabilir diyo hemde 39 diyo kendiyle çelişiyo. bende ses etmiyom valla :) zaten bebek gelnce o andada belli oluyomuş açılmaya bakınca çatının nasıl olduğu
Bende oda var :) Bol bol dinlenmekten başka çaresi yok maalesef.bende son iki gundur carpinti varve ara ara gozlerim karariyo
Canım sen hastanede misin? İnşallah bebişin bekler biraz daha sıkma canını.Geceden beri agrim yok nstdede cikmadi cok sukur doktorumuz gelince ne diyecek bakalim canim
Saol canim inşallah bekler ama doktor dogsada sorun olmaz dedi lilosu gelisimi onde dedi ama yinede beklwte bildigimiz kadar bekletelim dedi bizde bekliyoruz eve cikmaya izin vermiyor bugunde agri olcakmi olmicakmi bakalim dedinmtost: 39429386 .!.:Canım sen hastanede misin? İnşallah bebişin bekler biraz daha sıkma canını.
basiniz sagolsun canim gercekten öyle hayat cok garip..günaydın kızlar
sabahtan tahlilleri verdim ben,EKG nst kan falan.kaldı bir gün.
eşimin dayısı vefat etmiş bu sabah,oraya gidicem birazdan,hayat çok garip birileri göçüp giderken birileri doğuyor
Ahhh canım kıyamam anne olmak kolay değil boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları Altın'da diye :) benim doktorum muayene etmedi ama bu seferki gidişimde mutlaka göstericem bende benim senin kadar değil ama dış kısımda da damarlaşma var malesef bakalım ne dicek doktorum sezeryan da diyebilir gibi geliyor bana hayırlısı hangisi ise o olsun Allah'ın izniyle :)Canim ayni sorun fazlasiyle bende mevcut:)) vajinal varis var dis kisimda damar genislemeleri vs. Ama bende buna ilaveten sislik de var yanlarda odem.. Ve giris kisminda buyumus ceviz kadar bi et parcasi.. Ben muayene oldum doktorum normal dogum yapamazsin bunlar yirtilirsa kanamayi durduramayiz dedi... Ben de o ana kadar zaten sezeryan istiyorum dicekim:) gobek atmamak icin kendimi zor tuttum en azindan bahanem var diye..:) İki gun once de sol bacagimin arkasinda varis farkettim yuruyunce yorulunca yaniyo yani sicak oluyo.. İnternette arastirdim gebelikte olabilirmis cok buyuk ihtimal dogum sonrasi kendiliginden gecermis.. Doktorum da ayni deyi soyledi xaten takmiyorum..
Zaten 36 haftandasın sıkıntı olmaz Allah'ın izni ile.İnşallah bugünde ağrın olmaz.Saol canim inşallah bekler ama doktor dogsada sorun olmaz dedi lilosu gelisimi onde dedi ama yinede beklwte bildigimiz kadar bekletelim dedi bizde bekliyoruz eve cikmaya izin vermiyor bugunde agri olcakmi olmicakmi bakalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?