2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin kizlar mutlu haftasonlarii..

ben kahvaltimi yapip mutfaga girismeyi düsünüyorum temizlik maratonuna bugün start veriyorum aksama artik ne halde olurum allah bilir

günaydin kizlar mutlu haftasonlarii..

ben kahvaltimi yapip mutfaga girismeyi düsünüyorum temizlik maratonuna bugün start veriyorum aksama artik ne halde olurum allah bilir
Kolay gelsin yavaş yavaş yap bari.biz maratona daha başlamadık.

Günaydın arkadaşlar dün yatmadan güzel bi banyo yaptım gece bi güzel uyumuşum ki... uzun zamandır böyle bi uykuya hasrettim.biz bugün eşimle beşiği kurcaz inş. Kızım içinde yatmayınca söküp kaldırmıştık.bugün sevgili kocişkomla tekrar monte edicez

Günaydın yoldaşlarım nasılsınız? Ben çok yorgunum dün çok yorulmuşum artık yol alışveriş bunlar geçmiş bizden İnşallah yazın bebişerimizle gezeriz Bu arada doğum yapan var mı ?

Kolay gelsin canım baya zor oluyor biz 4 saate kurmuştuk ama tecrübesizdik sizin daha kısa olur belki.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?? bugun lohusa 3 lu pijamalarim geldi cok guzelmis 35 tl ye aldim fiyati az oldugu icin tereddutte kaldim acaba kotu mu diye ama cok cok iyi. birissine.com dan aldim kapida odeme ile sizlerede tavsiye ederim :)
Güle güle kullan çok uyguna almışsın.

Bana doktorum hiç söz etmedi sanırım bebek yan durduğu için benimde işime geldi Korkuyordum çok

nmtost: 39429386 .!.:
Canım sen hastanede misin? İnşallah bebişin bekler biraz daha sıkma canını.
Saol canim inşallah bekler ama doktor dogsada sorun olmaz dedi lilosu gelisimi onde dedi ama yinede beklwte bildigimiz kadar bekletelim dedi bizde bekliyoruz eve cikmaya izin vermiyor bugunde agri olcakmi olmicakmi bakalim dedi

Ahhh canım kıyamam anne olmak kolay değil boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları Altın'da diye :) benim doktorum muayene etmedi ama bu seferki gidişimde mutlaka göstericem bende benim senin kadar değil ama dış kısımda da damarlaşma var malesef bakalım ne dicek doktorum sezeryan da diyebilir gibi geliyor bana hayırlısı hangisi ise o olsun Allah'ın izniyle :)

Saol canim inşallah bekler ama doktor dogsada sorun olmaz dedi lilosu gelisimi onde dedi ama yinede beklwte bildigimiz kadar bekletelim dedi bizde bekliyoruz eve cikmaya izin vermiyor bugunde agri olcakmi olmicakmi bakalim dedi
Zaten 36 haftandasın sıkıntı olmaz Allah'ın izni ile.İnşallah bugünde ağrın olmaz.

günaydın herkese hanımlar.. akşam yemeğinde misafirlerim vardı dün. o yorgunlukla güzel uyumuşum gece. normalde 6.30 dedi mi uyanırdım :) demek ki uyumam için kendimi yormam lazımmış :))
cesurarya doğum yapmış mı haber geldi mi, geçmişe bakamadım da.

gunaydin kizlar umarim herkes iyidir biz cok iyiyiz Allaha sukur :) kizlar galiba benim bebis asagiya indi cunku goguslerimin altinda bosluk hissediyorum ve dun gece cok rahat uyudum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…