2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi hafta sonları kızlar takip edemedim sizi bu aralar Cesurarya umarım bebişlerin iidir darısı bizlere artık son zaman lar zor geçiyo gece uykusuzum gündüz işte çok yoruluyorum napıcamı şaşırdım

günaydin kizlar mutlu haftasonlarii..

ben kahvaltimi yapip mutfaga girismeyi düsünüyorum temizlik maratonuna bugün start veriyorum aksama artik ne halde olurum allah bilir
bizde artık bu hafta başlıycaz pazartesi koltuklar halım filan yıkanıcak kv lerde mutfak filan halledicek artık hazırlanmak lazım

Sizede gunaydin annisler, bende ancak yataktan cikabildim bir saattir uyanigim ama kalkmaya gucum yoktu artik acliktan kalktim

sagol cnm insallah benim bebiste donmus galiba ayaklariyla yukariya vuruyor cunku :) insallah bebislerimizi sagliklo bi sekilde kucagimiza aliriz benimde kontrolum onumuzdeki sali bi onceki sali bebis 2150 gr di simdi ne kadar oldu acaba

Insallah canim, bebisininde masallahi var ben dun gittim kontrole 2260ti artik 10 gunde bir gidecekmisim

Saol canim inşallah bekler ama doktor dogsada sorun olmaz dedi lilosu gelisimi onde dedi ama yinede beklwte bildigimiz kadar bekletelim dedi bizde bekliyoruz eve cikmaya izin vermiyor bugunde agri olcakmi olmicakmi bakalim dedi

Canim insallah yavrun biraz daha anne karninda olmanin tadini cikarir, dogsada sorun yokmus cok sukur Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Şafak : 2 hadi bakalım hayırlısı : )
Yalnız genel anestezinin tesiri çabuk geçtiğinden dikiş acısını hissediyomuşsun bilgin olsun, 1 saatte geçiyomuş
Spinalde 6 saat bişey duymuyosun

Benim ikram kısmı hazır değildi erken olduğundan eşim bişeyler aldı son dk odaya getirdi
Ben serdim de orayı pek kullanmadım
O sıradan sayılırdı zaten kullanıdğım bi takımdı
En güzeli var hiç çıkarmamıştım mevlütte sererim yatak odasına diye düşündüm

Normal dogum dedim bugüne kadar ama tirsmaya başladım sanki :/ doğumhanede beni sezeryana alin diye yirtinmazsam iyidir..

Benim gece çektiğim sancı yetti de arttı bana
Bi de sonra daha hızlanıyo
Bi de açılma yoksa dayıyolarmış suni sancıyı
Benim bi arkadaşım suni sancı normal sancıdan daha beter dedi
Ve suni sancıdan sonra da yeterli açılma olmayınca yine sezeryana almışlar

Tecrübeli anneler manuel tavsiye etmiyorlar. Genelde Avent in kini alıyorlar. Tabi biraz masraflı

Bence biraz bekleyin
Sütün olacak mı olacaksa bile sağılacak kadar mı diye
Benim ablamın hiç sütü olmamıştı mesela, hemde ikizleri vardı mamaya başlamışlardı

Tabi inşallah olur da, madem iyi bişey alıcaksın söylim dedim

Balon al, süs kovalarına sapla çubuklarıyla
En kolay ve güzel o

Merhaba kızlar artık çok çabuk yoruluyorum canım hiçbişey yapmak istemiyo sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo

Ben de mevlitte sererim,KV evinde yaparsak ona bile gerek kalmayabilir.
Hemşire arkadaşım ilk birkaç saat acidigini söyledi ama yine de ona güveniyorum. Genele karar verdim son kararim :) olduktan sonra hepsinin eksisi var,hakkimizda hayırlısı bakalım.

Bu arada sezeryandan sonra sütün gelme mevzusunu sordum arkadasima.simdi bile gelir sütun dedi.bir sıktı göğüs ucumu şeffaf sıvı geldi çok şaşırdım.ben sikinca gelmiyor.beceremiyorum herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…