bizde artık bu hafta başlıycaz pazartesi koltuklar halım filan yıkanıcak kv lerde mutfak filan halledicek artık hazırlanmak lazımgünaydin kizlar mutlu haftasonlarii..
ben kahvaltimi yapip mutfaga girismeyi düsünüyorum temizlik maratonuna bugün start veriyorumaksama artik ne halde olurum allah bilir
sagol cnm insallah benim bebiste donmus galiba ayaklariyla yukariya vuruyor cunku :) insallah bebislerimizi sagliklo bi sekilde kucagimiza aliriz benimde kontrolum onumuzdeki sali bi onceki sali bebis 2150 gr di simdi ne kadar oldu acaba
Saol canim inşallah bekler ama doktor dogsada sorun olmaz dedi lilosu gelisimi onde dedi ama yinede beklwte bildigimiz kadar bekletelim dedi bizde bekliyoruz eve cikmaya izin vermiyor bugunde agri olcakmi olmicakmi bakalim dedi
Ben de dun tek kişilik nevresimin carsafini utuledim,oturma odasında yatarım birkaç gün diye.
Dantelli takim var bende de ama hic seresim yok onu.
Çantalar hazır,cikolatalari ve süsleri sepete koydum.
Heyecanla beklemek kaldi :)
bende sordum canım normal dedi. megnezyum bende ishal yapıyor artık. içemiyorum çok fazla.
Normal dogum dedim bugüne kadar ama tirsmaya başladım sanki :/ doğumhanede beni sezeryana alin diye yirtinmazsam iyidir..
Biz bu gidişle paronayağa bağlayacağız anlaşılanbende yarın akşam doğum gününe gideceğim ya diyorum suyum gelirse
Tecrübeli anneler manuel tavsiye etmiyorlar. Genelde Avent in kini alıyorlar. Tabi biraz masraflı
kızlar doğum sonrası için odaya güzel görünsün diye doğum süsü yapayım dedim ama nette bakındım çok bişey yok gibi ? bez pasta dışında bişy göremedim sizin aklınıza gelen yada yaptığınız bişy varmı ...
(kapı süsü vs değil odaya koymak için hoşgeldin bebek süsü filan ...)
Mide bulantisi yaşayan var mı?
Ben de mevlitte sererim,KV evinde yaparsak ona bile gerek kalmayabilir.Şafak : 2 hadi bakalım hayırlısı : )
Yalnız genel anestezinin tesiri çabuk geçtiğinden dikiş acısını hissediyomuşsun bilgin olsun, 1 saatte geçiyomuş
Spinalde 6 saat bişey duymuyosun
Benim ikram kısmı hazır değildi erken olduğundan eşim bişeyler aldı son dk odaya getirdi
Ben serdim de orayı pek kullanmadım
O sıradan sayılırdı zaten kullanıdğım bi takımdı
En güzeli var hiç çıkarmamıştım mevlütte sererim yatak odasına diye düşündüm
Ben sabahları uyandığımda boğazımda sanki bişi takılı duruyormuş gibi oluyo ve midem bulanıyormeltem 39431021 .!.:Mide bulantisi yaşayan var mı?
ben yasiyorum canim bu sabah midem agzimda uyandimMide bulantisi yaşayan var mı?
Yalniz degilsin canim ben varim
Ben sabahları uyandığımda boğazımda sanki bişi takılı duruyormuş gibi oluyo ve midem bulanıyor
ben yasiyorum canim bu sabah midem agzimda uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?