2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sizede gunaydin annisler, bende ancak yataktan cikabildim bir saattir uyanigim ama kalkmaya gucum yoktu artik acliktan kalktim

Insallah canim, bebisininde masallahi var ben dun gittim kontrole 2260ti artik 10 gunde bir gidecekmisim
masallah bebisine simfi benimkide o kadar olmustur yerim bn onlari :) bende simdi cok mayismis durumdayim nefesim daraliyor resmen

bizde artık bu hafta başlıycaz pazartesi koltuklar halım filan yıkanıcak kv lerde mutfak filan halledicek artık hazırlanmak lazım
ben hergün bir yeri yapacagim yavas yavas anca biter heralde.. tek basima yapiyorum cünkü esimede camlari sildiririm.. kv ve annem yardima gelelim dediler ama istemiyorum.. annem calisiyor zaten yoruluyor cok kv de bel fitigi falan var kendi evini zor temizliyor..

Gözün aydın canım maşallah bebişine benimde ev temiz ama halıları vericem hafta içi.

Bu arada sezeryandan sonra sütün gelme mevzusunu sordum arkadasima.simdi bile gelir sütun dedi.bir sıktı göğüs ucumu şeffaf sıvı geldi çok şaşırdım.ben sikinca gelmiyor.beceremiyorum herhalde :)
Bende deniyorum ama olmuyor ama nette bir şey okumuştum bebeğin eşi çıktıktan 1-2 saat sonra süt gelir yazıyor.

Bende düşük yaptıktan sonra 4 saat kadar suni sancı çekmiştim çok fena sonrasında da sezaryen daha da kötü olur heralde

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurarya[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]13 şubat[/td]
[td]CESUR&ASİL[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeyazKaranfil82[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]14 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]

slm annecikler bende kızımla avmye gidip hediye aldım akşama doğum gününe gideceğiz.bide sevgililer günü diye ne kalabalık zor gezdik dolaştık kendimi eve zor attım vallahi

Zeytinyağı kullanarak masaj yapabilirsin ama tırnaklarının çok kısa olmasına dikkat etmen gerekiyor.

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler
Veya
Hypnobirthing mongan yontemi
Kitaplarında daha detaylı aciklama bulabilirsin...

Özellikle "aman normal doğumda çok acı, şancı, yırtık oluyormuş" türü serzenişler yüzünden peydah olan korkularının üstesinden gelebilen icin marie mongan'in hypnobirthing kitabını mutlaka tavsiye ederim. ( http://www.idefix.com/kitap/hypnobirthing-marie-f-mongan/tanim.asp?sid=PR8OC8FVGB0B454J4O1A ) çok rahatlatıcı ve bilgilendirici bir kitap. Doğal doğum değil normal doğum da yapsan gevşeme tekniklerinin çok faydasını göreceğini düşünüyorum. Sonuçta herşey insanın zihninde bitiyor...

pazarteside randevumuz var dr geçenkinde son randevumuz kaldı demişti iyice yaklaştı bebişin gelmesi

gebe eğitiminde kegel egzersizlerini önerdiler. aslında her kadının yapması gerekn kasları çalıştıran şey. perine dediğin omu acaba

Hayır değil.

Kegel egzersizi vajinal kasların çalışması, doğum sonrası hızlıca toplanması için sadece normal ya da doğal doğum değil sezaryan düşünen kadinların dahil yapması gereken egzersizlerdir.

Perine masajı normal ya da doğal doğum esnasında yırtık olmasını önleyici bir masaj.

ben doğuma giricem sen de gün alıcaksın fatma :)
tam saat söylemediler bana, benden önce biri varmış başka doktorun.ben de muhtemelen 9 gibi girerim sanırım.
ameliyathane tek değilse aynı andada alıyorlar bizim hastanede öyle.inşallah hemen alırlar beklemek zor oluyor son dakikalar.

Son bir aydır tatlı krizindeyim resmen..
Dünyanın tatlısıni yesem doymam..

Akşama napıyosunuz gençler
Eşim öğleden sonra geliyo Cumartesileri
Minik bi pastayla kibar bi künye almış bana, hem doğum hediyesi hem 14 Şubat kutlamasını bi arada çıkardı
Bende kek yapmıştım kalp şeklinde, canınız çekmesin diye paylaşmıyım

Bi de 14 Şubat diye kuzenim bugün nişanlanıyor
Herkescikler orda
Ben gidemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…