- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
son aylarda normalmisNormal bisey demek ki bu zamanda..
ilk aylarda bile böyle bulanmamışti benim..
galiba yok ama oturdugum yerde bile oluyor bebisleri kucagmiza almamiza az kaldi sonra gecer ins Allah yardimcimiz olsun cnmBende oda var :) Bol bol dinlenmekten başka çaresi yok maalesef.
masallah bebisine simfi benimkide o kadar olmustur yerim bn onlari :) bende simdi cok mayismis durumdayim nefesim daraliyor resmenSizede gunaydin annisler, bende ancak yataktan cikabildim bir saattir uyanigim ama kalkmaya gucum yoktu artik acliktan kalktim
Insallah canim, bebisininde masallahi var ben dun gittim kontrole 2260ti artik 10 gunde bir gidecekmisim
ben hergün bir yeri yapacagim yavas yavas anca biter heralde.. tek basima yapiyorum cünkü esimede camlari sildiririm.. kv ve annem yardima gelelim dediler ama istemiyorum.. annem calisiyor zaten yoruluyor cok kv de bel fitigi falan var kendi evini zor temizliyor..bizde artık bu hafta başlıycaz pazartesi koltuklar halım filan yıkanıcak kv lerde mutfak filan halledicek artık hazırlanmak lazım
Amin canım inşallah hepsi geçicek ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım yaz olsun gezelimgaliba yok ama oturdugum yerde bile oluyor bebisleri kucagmiza almamiza az kaldi sonra gecer ins Allah yardimcimiz olsun cnm
Gözün aydın canım maşallah bebişine benimde ev temiz ama halıları vericem hafta içi.Dr dan çıktık biraz önce. Yasal doğum iznine ayrıldım çok şükür. 3 hafta kızımla dinleneceğiz inşallah. Bi sıkıntımız yok. 3100 gr 51 cm olmuşuz. Halılarım perdelerim yıkamada salı günü ev temizlenecek kızımın odası da hazır. Hayırlısıyla bebeğimizi bekliyoruz.
Bende deniyorum ama olmuyor ama nette bir şey okumuştum bebeğin eşi çıktıktan 1-2 saat sonra süt gelir yazıyor.Bu arada sezeryandan sonra sütün gelme mevzusunu sordum arkadasima.simdi bile gelir sütun dedi.bir sıktı göğüs ucumu şeffaf sıvı geldi çok şaşırdım.ben sikinca gelmiyor.beceremiyorum herhalde :)
Bende düşük yaptıktan sonra 4 saat kadar suni sancı çekmiştim çok fena sonrasında da sezaryen daha da kötü olur heraldeBenim gece çektiğim sancı yetti de arttı bana
Bi de sonra daha hızlanıyo
Bi de açılma yoksa dayıyolarmış suni sancıyı
Benim bi arkadaşım suni sancı normal sancıdan daha beter dedi
Ve suni sancıdan sonra da yeterli açılma olmayınca yine sezeryana almışlar
sanırım öyle oldu oda suni sancı galiba.Kızlar şimdiye kadarki Doğumlar hep sezeryan değil mi normal bi tek burcu muydu
Selam arkadaşlar,
Aranızda perine masajı uygulayan var mı? Tabi normal doğum düşünenler için sordum :)
Bu hafta başlamayı düşünüyorum ben, doğum da yırtık olmaması için, ilk bebişim olcak inşallah, korkuyorum. Bu arada doktorumda da tavsiye etti ve doğum hazırlık Kursuna gidiyorum, orada da tavsiye ettiler. En ideali 35. Haftadan sonra uygulanmasıymış
Selam arkadaşlar,
Aranızda perine masajı uygulayan var mı? Tabi normal doğum düşünenler için sordum :)
Bu hafta başlamayı düşünüyorum ben, doğum da yırtık olmaması için, ilk bebişim olcak inşallah, korkuyorum. Bu arada doktorumda da tavsiye etti ve doğum hazırlık Kursuna gidiyorum, orada da tavsiye ettiler. En ideali 35. Haftadan sonra uygulanmasıymış
ben doğuma giricem sen de gün alıcaksın fatma :)pazarteside randevumuz var dr geçenkinde son randevumuz kaldı demişti iyice yaklaştı bebişin gelmesi
gebe eğitiminde kegel egzersizlerini önerdiler. aslında her kadının yapması gerekn kasları çalıştıran şey. perine dediğin omu acaba
ameliyathane tek değilse aynı andada alıyorlar bizim hastanede öyle.inşallah hemen alırlar beklemek zor oluyor son dakikalar.ben doğuma giricem sen de gün alıcaksın fatma :)
tam saat söylemediler bana, benden önce biri varmış başka doktorun.ben de muhtemelen 9 gibi girerim sanırım.
doğum için enerjiye ihtiyacın varSon bir aydır tatlı krizindeyim resmen..
Dünyanın tatlısıni yesem doymam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?