2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hastanede kapıyı süslediğiniz tülü evdeki kapı için de kullanacak mısınız? yeni bir tül almaya gerek var mı? bir de hastanede bebek beşiği ve anne yatak ucunu süsleyecek misiniz?
Ben Hastaneyi süslemeyi hiç düşünmüyorum. Çikolata ve minik hadiyelikler götüreceğim sadece. Evde kızımın odasının kapısını süsledim. Bence eve yeni tül al yada hastanedeki tülü makinede yıka derim fikrimce :)

ben de yeni tül almayı düşündüm de. acaba abartıyor muyum dedim :)

hastanede kapıyı süslediğiniz tülü evdeki kapı için de kullanacak mısınız? yeni bir tül almaya gerek var mı? bir de hastanede bebek beşiği ve anne yatak ucunu süsleyecek misiniz?

benim dogum yapacagim hastane kapiyi susluyor. onun icin tulumu goturmiycem bosuna kirlenmesin. besik ve anne yatagi icin de tul almayi dusunuyorum. bir de servis masasinin ustune guzel bi ortu serip ikramliklarimi suslu gostermek istiyorum. lohusa serbet takimimida bugun susliycem evde.

Biz başta paketlerden alalım dedik sonra düşündük gelecek olan annem kv ve bir iki arkadaş kapı süsünü hastane yapıyo zaten bizde sadece bi kaç tane yatağın başına ponpon gibi tüller yapalım o kadar masrafa gerek yok dedik

Günaydın kızlar gece sancılananlar olmuş hadi bakalım allah yardimciniz olsun... son günler aman arkadaşlar dikkat edin hersey olduğu kadar.kendinizi yormayin...

Çok güzel sakın panik yapma. İnşallah herşey rahat ve kolay olur. Aç kalma enerji al ama çok ağır şeyler yeme. Bebişinde büyüdü artık bişeycik olmaz. Sanada dua ediyorum
Saol canim Allah razı olsun panik yok su an hatta Evimi toparladım çamaşırlar vardı onları yikadim astım. Çantamı hazırladım. Bebisim gayet hareketli şansım yok şu an oturuyorum öyle Rabbim Hayırlısını versin inşaallah gelecekse de bebisim gelsin sağlıkla sıhhatle inşallah

canım daha iyi misin şimdi

bizde de hastaneye pek gelen olmaz ama insan heves ediyor. hastane kapıyı süslemiyor. o nedenle biraz en azından kendimiz için süsleyelim istiyorum. gözüme hoş gelsin. iyi hissederim.

bizde de hastaneye pek gelen olmaz ama insan heves ediyor. hastane kapıyı süslemiyor. o nedenle biraz en azından kendimiz için süsleyelim istiyorum. gözüme hoş gelsin. iyi hissederim.
Aynen bizde sırf fotoğraf çekilirken güzel görünsün sonuçta hatıra olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…