ah canım yarama tuz bastın benımde ıkızlerım uc yaşında, az once uyandım ıkısınınde saclarını okşadım uyku tutmadı, nasıl olacak bılmıyorum, ben bu bebegı istıyordum ama bıraz daha gec olsa ıyı mı olacakmış bılemedım, oglum kızımız gelecek kardesiniz olacak anne kardeşim içerde dıyor, ben onlara bakmak ıçın ucretsız ızne ayrıldım bana cok baglılar yanımızda babanne var ama onu sevmıyorlar uyurken fılan hepbenı yada babalarını ıstıyorlar bebek dogunca ne yapacaz bılmem, herkezı dogum bebek heyecanı sarmış durumda ben ne bebegı ne dogumu dusunuyorum cocuklarıma haksızlık etmekten cok korkuyorum, yıne ucretsız ızne ayrılacam, ufaklıgı babanneye verıp olabıldıgınce ilgilenmeye calışacam ama yetememekten cok korkuyorum
Canim Allah yardimcin olsun2.30 dan beri uyur uyangm. Sancilr gitgide siddetlnmye basldi. Biraz daha sabredip dr a gitcm. Dua edin lutfen
Kızlar beb de de pembe bi leke geldi şimdi nisan mi bu anlamadım yaa
Saniyorumki sen bugun dogum yaparsin canim2.30 dan beri uyur uyangm. Sancilr gitgide siddetlnmye basldi. Biraz daha sabredip dr a gitcm. Dua edin lutfen
Ebe komsum var pembe bile olsa bi sey geldiğinde hemen doktora git dedi..
Bu arada bacaklarimin agrisindan uyuyamiyorum
Cok fazla da bekleme evde.baxen sen siddeti anlamayabirsin.bir arkadasim evde gereginden fazla beklemis ve bebegi baya zorlanmusti...2.30 dan beri uyur uyangm. Sancilr gitgide siddetlnmye basldi. Biraz daha sabredip dr a gitcm. Dua edin lutfen
Canım allah yardımcın olsun. İnşallah kolay bir doğum gerçekleşir ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. Dualarım seninle2.30 dan beri uyur uyangm. Sancilr gitgide siddetlnmye basldi. Biraz daha sabredip dr a gitcm. Dua edin lutfen
Canım nasıl durumlar sancın varmı. Bizleri haberdar et muhakkakKızlar beb de de pembe bi leke geldi şimdi nisan mi bu anlamadım yaa
Allah yardimcin olsun merve ama ilk gebeliğin fazla beklememeni öneririm..2.30 dan beri uyur uyangm. Sancilr gitgide siddetlnmye basldi. Biraz daha sabredip dr a gitcm. Dua edin lutfen
Magnezyum kullaniyirmuydun sen canim varsa evde icneye basla hemen kulanmiyirsan
Allah yardimcin olsun merve ama ilk gebeliğin fazla beklememeni öneririm..
duzenli kullanmiyorum canım.
2 kere içtim sadece. Agrilarim olmadı hiç böyle..
iki gündür var ama dayanilmicak gibi değil..
Dr la konustm gel dedi hazrlnp cikcz birazdn
Insllh cnm sagol. Agri geldigi zamn cok kotu oluyrm onun disnda iim simdlkKorkma merve :)
Rabbim yanında.. Bebeğine sag saglim kavuşacaksin Insaallah :)
Güzel haberlerini bekliyoruz..
hadi hayırlı olsun canım umarım sağ salim alırsın bebeğini kucağınaDr la konustm gel dedi hazrlnp cikcz birazdn
Zeynep SareKızlar sizce Zeynep sare mi yoksa Melis mi iki isim arasında kaldım
benim de günüm sizinle aynı. bakalım önce hangisi gelecek :)Bana 40ı beklemezsin diyolar ama nasip bakalım 37yi doldurayımda hemen sogsa diorum kavusmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?