2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ayniyim.10-18 mart arasi duruma gore sezeryana alir doktorlar ama kizimdan baska birsey gelmiyor aklima.hep kendim degilde onun kardesi ile tanisma zamani beni tedirgin ediyor..gercrkten bu saat oldu uyku girmedi gozume

Dogum belirtisi gelenlerd allah yardimci olsun.Bir avaxda kurtulun ins...

2.30 dan beri uyur uyangm. Sancilr gitgide siddetlnmye basldi. Biraz daha sabredip dr a gitcm. Dua edin lutfen
Allah yardimcin olsun merve ama ilk gebeliğin fazla beklememeni öneririm..

Magnezyum kullaniyirmuydun sen canim varsa evde icneye basla hemen kulanmiyirsan

duzenli kullanmiyorum canım.
2 kere içtim sadece. Agrilarim olmadı hiç böyle..
iki gündür var ama dayanilmicak gibi değil..

Allah yardimcin olsun merve ama ilk gebeliğin fazla beklememeni öneririm..

duzenli kullanmiyorum canım.
2 kere içtim sadece. Agrilarim olmadı hiç böyle..
iki gündür var ama dayanilmicak gibi değil..

Bi zararida yok bbnce ic cogalmasin derim ,bende duzensiz kullaniyorum ama muz tuketiyorum

gunaydin kizlar... okuyorum da pek yazamiyorum nette okudumda kirmizi pembe mukus tarzi bir sey gelirse dogum basladi demek...evde filan beklemeyin bence... surune surune ise geliyorum bu arada son 16 gunum evde bi kalabilsem bir suru isim var ya... eve temizlikci aldim dibden koseden temizlettim dolablari ici kaldi bir besik mesik alicam dafirsat yok... tek atimlik kursunum var ise gelip hemde gezmeye hemde is yapmaya enerjim olmuyor... birde benim sipa hala donmedi galiba kasiklarimda tekmeler cunki annesini kestirecek illaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…