- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Hadi bakalim Allah yardimcin olsun sanci cekiosan sende bize dua et bebeklerimize dua et sag salim de bebisini kucagina al indaallahHepinzden allh razi olsun sagolun dualrnzi eksk etmdgnz icn. Biz yoldayz sanclr 5 dk da bi gelio. Baklm dr ne dicek. Uzun sure yazmazsam dogrmusmdr
Canım daha 36. Haftadasın biraz daha büyüsün oğlun acele etme vaktinde zamanında sağlıklı bi şekilde doğsun kuzular :)gunaydin kizlar ben bitik bi haldeyim grip olmusum yabogazim yaniyo burnum akiyo hic hos bisey deil .... bide bir an once dogurmakistiyorum yavrumu kucagima almak istiyorumm ... ama oglumun hic gelmeye niyeti yok sanki cok ozledimm onu ..
kesinlikle. hatıra ya. kendi nevresimimi bile getireceğim ben :)Aynen bizde sırf fotoğraf çekilirken güzel görünsün sonuçta hatıra olacak :)
evet oyle ama cok sabirsizlaniyorumCanım daha 36. Haftadasın biraz daha büyüsün oğlun acele etme vaktinde zamanında sağlıklı bi şekilde doğsun kuzular :)
gecmos olsun cnm bol bol portakal ye ve nane limon ic. bebisin gelmesine daha var ama insan yinede hemen olsun istiyo bende oyleyimm :) saglikli dogarlar insgunaydin kizlar ben bitik bi haldeyim grip olmusum yabogazim yaniyo burnum akiyo hic hos bisey deil .... bide bir an once dogurmakistiyorum yavrumu kucagima almak istiyorumm ... ama oglumun hic gelmeye niyeti yok sanki cok ozledimm onu ..
Bide bizi düşün 38 bitmek üzere :))evet oyle ama cok sabirsizlaniyorum
Nevresim koymadım ben ya acaba koysam mı bilemedimkesinlikle. hatıra ya. kendi nevresimimi bile getireceğim ben :)
insallah canim cumlemizingecmos olsun cnm bol bol portakal ye ve nane limon ic. bebisin gelmesine daha var ama insan yinede hemen olsun istiyo bende oyleyimm :) saglikli dogarlar ins
ben bugun 37+0 haftadayim ama burda bir gun gec gosteriyo ... zaman bir an once gecse de kucagimiza alsak bebisleri :)Bide bizi düşün 38 bitmek üzere :))
ben ve benim çevremdekilerde görmedim bulantı yaşayan.ama ben geneldede yaşamadım herkesin bünyesi farklı.birde geçen dr. spinalin yan etkisi olarak başağrısını söyledi sadece bulantı falan demedikizlar bu arada gece bisey sormustum pek gören olmadi galiba tekrar sormak istiyorum..
spinal anesteziden sonra bulanti olurmu? genel anestezide cogunlukla oluyor onu biliyorumda spinaldedemi öyle acaba?
hastanede sadece kapıya kapı süsü takacağım birde yatağın arka kısmındaki duvara hoşgeldin bebeğim yazan üçgen süsler varya ondan asacağım.beşiğede mavi bir battaniye serip üzerine bebeği yatırırım.hastanede kapıyı süslediğiniz tülü evdeki kapı için de kullanacak mısınız? yeni bir tül almaya gerek var mı? bir de hastanede bebek beşiği ve anne yatak ucunu süsleyecek misiniz?
boşuna alma cnm aynı tülü yıka ütüle hemen kurur zaten incecikben de yeni tül almayı düşündüm de. acaba abartıyor muyum dedim :)
kaşar peyniri muz süt ceviz bademkizlar bebislerin kilo almasi icin ne yiyebiliriz
Kasar sut muz et diyolar ben hepsini yiyom bebis tombik degil doktor dedi ki senin genetik olarak bebegi besleyebilme kapasiten var onun ustune istesende cikamazsin dedi. Yani bebek tombik ya da zayif olmasi senin elinde degil dedikizlar bebislerin kilo almasi icin ne yiyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?