2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim catir catir dogurdum:) ilk olmazina ragmen rahat gecmisti ve 7 saat sürmüştü. Bu daha kisa surede olur dedi doktor. Bir de sancim siklasana kadar evde bekleyecem. Sende normal mi yapacaksin
nasıl oldu belirti olarak neler yaşadın? kolay doğdu mu? epizyotomi yaptılar mı?

Kızlar görenler göbeği inmii biraz diyorlar dün de doktor kafası aşağıda baya dedi. 40ı beklemeyebilir 38de de gelebilir dedi. Ya daha erken gelirse 35+3 dahaa..
benim göbüş hep aşağıda. uzuuun zamandır. üstelik uzun samandır kafası sağ kasığımda. dr bir şey demedi. sonuçta doğum kanalına girmediği sürece orada takılıyorlar :) takma kafana

Canım nasıl durumlar sancın varmı. Bizleri haberdar et muhakkak
Doktor umu aradım nisan olabilir dedi. Agrin olursa suyun gelirse gel dedi strese sokma kendini gayet normal artık dedi. Bebek dogaranti sıkıntı olur mu dedim artık olmaz dedi bende şu an iyiyim çok şükür çantamı hazırladım umarım eksik bişi koymamisimdir

ya çok cesursun. ben cesaret edemedim. eşim de eve gelirken kocaman bir kartopu getirmiş bana çıkıp oynayamadık diye. ben de evde eşime kartopu fırlattım. sonra temizledik :)

günaydin kizlar
ne güzel evinize gecmissiniz canim sen nasilsin agrin falan varmi? olsun canim mama takviyesi veren cok yeterki kuzular iyi olsun..
Dr la konustm gel dedi hazrlnp cikcz birazdn
hadi hayirlisi canim allah bir avazda kurtarsin insallah.. bizlerede haber ver mutlaka..

kizlar bu arada gece bisey sormustum pek gören olmadi galiba tekrar sormak istiyorum..
spinal anesteziden sonra bulanti olurmu? genel anestezide cogunlukla oluyor onu biliyorumda spinaldedemi öyle acaba?

ağrı veya su yoksa evde bekliyorsun o halde

canim hayirlisi olsun ins Allah kolaylik versin :)

kizlar iki bacagim arasindaki kemikler agriyor neden acaba? Dogum yakin olunca agrir diye biliyorum

Günaydın kızlar dün bende sancılandım hem kasıklarım hem belim baya ağrıdı ve her lavaboya gittiğimde bişey varmı acaba diyerek gittim insan uzun süre olmayınca unutuyo yada ben unutmuşum sonradan farkettim bu adet Sancısı gibi dedim kendi kendime gece de sürdü ama şimdi iyim

hastanede kapıyı süslediğiniz tülü evdeki kapı için de kullanacak mısınız? yeni bir tül almaya gerek var mı? bir de hastanede bebek beşiği ve anne yatak ucunu süsleyecek misiniz?

Çok güzel sakın panik yapma. İnşallah herşey rahat ve kolay olur. Aç kalma enerji al ama çok ağır şeyler yeme. Bebişinde büyüdü artık bişeycik olmaz. Sanada dua ediyorum

Günaydın Anneler belirtileri gelenler olmuş Allah kolaylıklar versin.Hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…