ben de öyle. sürekli bir şey ler yemek istiyorum. sanırım bebekler hızla büyüyor ondanKizlar aciktim yaa ben boyle degildim bu saatte hicbisey yemezdim kendimi tutardim ama simdi ise yaramiyo
nasıl oldu belirti olarak neler yaşadın? kolay doğdu mu? epizyotomi yaptılar mı?Yok canim catir catir dogurdum:) ilk olmazina ragmen rahat gecmisti ve 7 saat sürmüştü. Bu daha kisa surede olur dedi doktor. Bir de sancim siklasana kadar evde bekleyecem. Sende normal mi yapacaksin
bize eğitimde 5 dkda 1 e düşünce evden çıkın dediler. ama ben yine de 10 dakk olursa giderim sanırım :)Ben doğuda bi ilçedeyim
Başka bi yere gidecem doğum için
40 dk sürüyo yol
5 dk da 1e düşünce mi çıkmalı yola acaba
Allah kolaylaştırsın canım inşallah hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağınaDr la konustm gel dedi hazrlnp cikcz birazdn
benim göbüş hep aşağıda. uzuuun zamandır. üstelik uzun samandır kafası sağ kasığımda. dr bir şey demedi. sonuçta doğum kanalına girmediği sürece orada takılıyorlar :) takma kafanaKızlar görenler göbeği inmii biraz diyorlar dün de doktor kafası aşağıda baya dedi. 40ı beklemeyebilir 38de de gelebilir dedi. Ya daha erken gelirse 35+3 dahaa..
Doktor umu aradım nisan olabilir dedi. Agrin olursa suyun gelirse gel dedi strese sokma kendini gayet normal artık dedi. Bebek dogaranti sıkıntı olur mu dedim artık olmaz dedi bende şu an iyiyim çok şükür çantamı hazırladım umarım eksik bişi koymamisimdirCanım nasıl durumlar sancın varmı. Bizleri haberdar et muhakkak
ya çok cesursun. ben cesaret edemedim. eşim de eve gelirken kocaman bir kartopu getirmiş bana çıkıp oynayamadık diye. ben de evde eşime kartopu fırlattım. sonra temizledik :)Kizlar valla bu halimle kandirdim kocami giyindik ustuste 2 kardesimi de aldik yanimiza kar topu oynamaya ciktik:))))) onlar costu tabii ben ortada fasulye cocuk gibi kendi kendime attim ona buna:)) sonra o kadar guzel yeniden yagmaya basladi bayildik valla foto da cekildik koca karnimla kar topu da oynamadim demicem:))
Bu arada ben de skldm hamilelikten dogurmak istiyorummmmmm:) daha evin temizligini yapmadim ama onumuzdeki hafta persembe temizlikci gelcek bakalim hayirlisi artik alalim kucaklarimizaa:))))))
Allah yardımcın olsun canım2.30 dan beri uyur uyangm. Sancilr gitgide siddetlnmye basldi. Biraz daha sabredip dr a gitcm. Dua edin lutfen
ne güzel evinize gecmissiniz canim sen nasilsin agrin falan varmi? olsun canim mama takviyesi veren cok yeterki kuzular iyi olsun..Biz çarşamba sabahı evimize geldik annisler..
Zorlayıcı bir gündü hastanede emen kızım evde emmesi belki de ememedi.
Çünkü günde 7 8 kez kara kaka yaptı.
Sütümü sagiyorum şimdi biberonla veriyorum.yeter ki beslensin başka isteğim yok.
Mama takviyesi bile yaptık bir kerehemşire arkadasim ve çocuk doktoru olan bir velim önerdi.
Mecbur kalınca el mahkum.
O iyi olunca ben de iyi oluyorum.
hadi hayirlisi canim allah bir avazda kurtarsin insallah.. bizlerede haber ver mutlaka..Dr la konustm gel dedi hazrlnp cikcz birazdn
ağrı veya su yoksa evde bekliyorsun o haldeDoktor umu aradım nisan olabilir dedi. Agrin olursa suyun gelirse gel dedi strese sokma kendini gayet normal artık dedi. Bebek dogaranti sıkıntı olur mu dedim artık olmaz dedi bende şu an iyiyim çok şükür çantamı hazırladım umarım eksik bişi koymamisimdir
canim hayirlisi olsun ins Allah kolaylik versin :)Doktor umu aradım nisan olabilir dedi. Agrin olursa suyun gelirse gel dedi strese sokma kendini gayet normal artık dedi. Bebek dogaranti sıkıntı olur mu dedim artık olmaz dedi bende şu an iyiyim çok şükür çantamı hazırladım umarım eksik bişi koymamisimdir
cnm Allah bi sancida kurtarsin insallah saglikli bi sekilde bebegine kavusursun :)Insllh cnm sagol. Agri geldigi zamn cok kotu oluyrm onun disnda iim simdlk
Canım Rabbim yardımcın olsun artık sona yaklaşıyoruz sanırım Bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :)Insllh cnm sagol. Agri geldigi zamn cok kotu oluyrm onun disnda iim simdlk
Çok güzel sakın panik yapma. İnşallah herşey rahat ve kolay olur. Aç kalma enerji al ama çok ağır şeyler yeme. Bebişinde büyüdü artık bişeycik olmaz. Sanada dua ediyorumDoktor umu aradım nisan olabilir dedi. Agrin olursa suyun gelirse gel dedi strese sokma kendini gayet normal artık dedi. Bebek dogaranti sıkıntı olur mu dedim artık olmaz dedi bende şu an iyiyim çok şükür çantamı hazırladım umarım eksik bişi koymamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?