- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
bebis 2500 kg di sali gunu 34+4 haftaligim cnmBaskıdandır ya sonuçta kaç kilo çocuk :) bazen ordaki kemiklerimde hissediyorum el ya da kafa neyse :)
Cok güzel olmuş ama keçe yazısı neden var?Sıkıntıdan kapi süsü yaptım. nasıl olmuş.
canim benim son adet tarihim 7 haziran ve hamile kaldigim tarih 19 haziran ve muhtemel dogum tarihim 19 mart hesapladagin zaman 37+0 oluyo ve ulturasonlarimdada bu haftayi cikariyo .. bugunden itibaren benim tam 1 ayim kaldi ..Canım senin 19u gösterio benim 23ü muhtemel tarih ben 35+4teyim senin nasıl 37+0 oluyor? Ayılamadım mı ben :)
Sahane masallah cok beceriklisinSıkıntıdan kapi süsü yaptım. nasıl olmuş.
masallah cnm ne guzelBen hergün yumurta muz ceviz badem yiyorum günde 2bardak kadar süt haftada 1kere balık et bazen 2 veya3 olabiliyor. Son zamanlarda suyum artsın diye havuç suyu içiyorum. Maşallahson zamanlarda iyi aldı. Doktor satı mı yanlış biliyoruz acaba fln dedi.
Et et et :)kizlar bebislerin kilo almasi icin ne yiyebiliriz
Benim sat 6 haziran aramizda 1 gun olmasi gerekmez mi garip...canim benim son adet tarihim 7 haziran ve hamile kaldigim tarih 19 haziran ve muhtemel dogum tarihim 19 mart hesapladagin zaman 37+0 oluyo ve ulturasonlarimdada bu haftayi cikariyo .. bugunden itibaren benim tam 1 ayim kaldi ..
Ben de aldim o ucgen susten. Tul kullanmican yani kapıya. Balon falan?hastanede sadece kapıya kapı süsü takacağım birde yatağın arka kısmındaki duvara hoşgeldin bebeğim yazan üçgen süsler varya ondan asacağım.beşiğede mavi bir battaniye serip üzerine bebeği yatırırım.
Verdim ya siparisi az önce.boşuna alma cnm aynı tülü yıka ütüle hemen kurur zaten incecik
Ben de onu düşünmüştüm. 2 gundur kar kıyamet. Dogum yapanlarin isi ne zor demiştimbursada acayip kar var.arada belim ağrıyor .aman oğlum dur bugün diyorum araba bile zor çıkar yerinden
evet baya garip :) acaba nerde yanlis varBenim sat 6 haziran aramizda 1 gun olmasi gerekmez mi garip...
Hımm tamam benim 16hazirn son adet tarihim. Acaba dedim ben mi yanlış hesapladımcanim benim son adet tarihim 7 haziran ve hamile kaldigim tarih 19 haziran ve muhtemel dogum tarihim 19 mart hesapladagin zaman 37+0 oluyo ve ulturasonlarimdada bu haftayi cikariyo .. bugunden itibaren benim tam 1 ayim kaldi ..
Arabaniz varsa al bence. Ben kendime de refakatcime de aldim. Araba tasiyo sonuçtaNevresim koymadım ben ya acaba koysam mı bilemedim
Canım bizim aramızda 9 gün var aslında. Senin muhtemel 14üne fln gelio heralde ama uag o tarihi fln çıkartıyor olabilirevet baya garip :) acaba nerde yanlis var
36+0 olmalisin.ben bugun 37+0 haftadayim ama burda bir gun gec gosteriyo ... zaman bir an once gecse de kucagimiza alsak bebisleri :)
Allah yardımcın olsun. Bir avazda bebeğini kucağına alırsın inş.Hepinzden allh razi olsun sagolun dualrnzi eksk etmdgnz icn. Biz yoldayz sanclr 5 dk da bi gelio. Baklm dr ne dicek. Uzun sure yazmazsam dogrmusmdr
benimde yarın kontrolüm var bakalım çok merak ediyorumYarın sabah 10.5 ta kontrolüm var zaten bakalım neler olucak
hastane sadece kapıyı süslüyor d,ye biliyorum. Yani sormuştum süsleme yapıyormusunuz diye kapıyı sadece demşlerdibizde de hastaneye pek gelen olmaz ama insan heves ediyor. hastane kapıyı süslemiyor. o nedenle biraz en azından kendimiz için süsleyelim istiyorum. gözüme hoş gelsin. iyi hissederim.
Ben de alsam kii. İki koca valizle gitcez bu gidişleArabaniz varsa al bence. Ben kendime de refakatcime de aldim. Araba tasiyo sonuçta
Aramizda 1 gun var. 35+2yim ben. Birimizinki yanlis :)Canım senin 19u gösterio benim 23ü muhtemel tarih ben 35+4teyim senin nasıl 37+0 oluyor? Ayılamadım mı ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?