2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin 19u gösterio benim 23ü muhtemel tarih ben 35+4teyim senin nasıl 37+0 oluyor? Ayılamadım mı ben :)
canim benim son adet tarihim 7 haziran ve hamile kaldigim tarih 19 haziran ve muhtemel dogum tarihim 19 mart hesapladagin zaman 37+0 oluyo ve ulturasonlarimdada bu haftayi cikariyo .. bugunden itibaren benim tam 1 ayim kaldi ..

masallah cnm ne guzel kac kg bebisin

canim benim son adet tarihim 7 haziran ve hamile kaldigim tarih 19 haziran ve muhtemel dogum tarihim 19 mart hesapladagin zaman 37+0 oluyo ve ulturasonlarimdada bu haftayi cikariyo .. bugunden itibaren benim tam 1 ayim kaldi ..
Benim sat 6 haziran aramizda 1 gun olmasi gerekmez mi garip...

Ben de aldim o ucgen susten. Tul kullanmican yani kapıya. Balon falan?

Hımm tamam benim 16hazirn son adet tarihim. Acaba dedim ben mi yanlış hesapladım

Hepinzden allh razi olsun sagolun dualrnzi eksk etmdgnz icn. Biz yoldayz sanclr 5 dk da bi gelio. Baklm dr ne dicek. Uzun sure yazmazsam dogrmusmdr
Allah yardımcın olsun. Bir avazda bebeğini kucağına alırsın inş.

Yarın sabah 10.5 ta kontrolüm var zaten bakalım neler olucak
benimde yarın kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum

bizde de hastaneye pek gelen olmaz ama insan heves ediyor. hastane kapıyı süslemiyor. o nedenle biraz en azından kendimiz için süsleyelim istiyorum. gözüme hoş gelsin. iyi hissederim.
hastane sadece kapıyı süslüyor d,ye biliyorum. Yani sormuştum süsleme yapıyormusunuz diye kapıyı sadece demşlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…