2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkıntı oldu bilmem ne köyünde, siz ilçenin merkezindesiniz köyde felan değilsiniz ama tedbir Amaçlı böyle birşey uygulanıyor dedi bu yüzden sanırım
Boşver canım içinden nasıl geliyorsa öyle yao canını da sıkma. Nasıl olsa merkezdeymişsiniz bir sıkıntı olmaz

Doğum nasip olursa acıbadem de olacak biraz da özel hastane sonuçta gerek yok diye düşündüm ama arabaya koyacam yine de :)
ben de yeditepe üniv. hastanesinde kısmetse doğum yapıcam ama yine de imkan varken bunu tercih ediyorum :) bir de evde pempeli bir nevresim takımı vardı tek kişilik. içim ferahlar dedim :)

Boşver canım içinden nasıl geliyorsa öyle yao canını da sıkma. Nasıl olsa merkezdeymişsiniz bir sıkıntı olmaz
İçime bi kurt düşürdü Sağolsun doktor :) ama eşim ziraat mühendisi ve hava durumunu sürekli takip ediyorlar işi gereği cumartesi hava düzeliyor dedi ve aynen ilçenin merkezindeyiz bişey olmaz inşallah :)

ben de yeditepe üniv. hastanesinde kısmetse doğum yapıcam ama yine de imkan varken bunu tercih ediyorum :) bir de evde pempeli bir nevresim takımı vardı tek kişilik. içim ferahlar dedim :)
Canim hastanelerde izin yok galiba nevresim falan degismesine yastigin uzerine havlu koydu annem ben hastanedeyken onu bile kaldirttilar yasak die

geçici bi süredir sen sürekli aile hekiminemi gidiyosunki

artık hastaneler eskisi gibi değil çamaşırlar kurutma makınasında kurutuluyor. oda mikrobu tamamen öldüren bişe zaten. eskiden olsa çarşaf falan götürürlürdü ama şimdi ben gerek duymadım geçen yattığımdada temizdi herşey

bi yemek yapayım dedim tencere kapağını düşürdüm yere tutmaya çalıştım bide salak gibi heryerim ağrıdı yaa sanki düşse ne olcak. bu hareketler başıma iş accak ya hayırlısı bakalım

Sahane masallah cok beceriklisin
Teşekkür ederim canım beceri değilde can sıkıntısı benimkisi

Evin kedi kızı annesinden daha kokoş :)) çok güzel olmuş
gerçektende kızım çok kokostUr. :)

Piyasadaki kapı süslerinin hepsi birbirinin aynısı...

Seninki çok sevimli, daha da güzeli özgün olmuş.

Güle güle kullan...
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…