- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
olabilir canimO zaman 19 mart yanlış canim
ne demek. hem resimlerde daha güzel çıkar hem de temiz temiz yatarsınMantıklı valla sırtımda taşımıyacam sonuçta :) arabaya koyayım, sağol canım :)
malesef ki hayır. gittim sordum özellikle. kapı süsü de çok kötühadi ya. kapıya tül falan takmıyorlar yani.
Bence de sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da gerisi önemli değilAmiin cnmm.. 30dan beri böyle gidiyor bakalım. Notmal istiyorum ama bu gidişle zor gibi.. sağlıklı olsun da
Doğum nasip olursa acıbadem de olacak biraz da özel hastane sonuçta gerek yok diye düşündüm ama arabaya koyacam yine de :)ne demek. hem resimlerde daha güzel çıkar hem de temiz temiz yatarsın
Sıkıntı oldu bilmem ne köyünde, siz ilçenin merkezindesiniz köyde felan değilsiniz ama tedbir Amaçlı böyle birşey uygulanıyor dedi bu yüzden sanırımYol fln mı kapalıymış acaba canım
Boşver canım içinden nasıl geliyorsa öyle yao canını da sıkma. Nasıl olsa merkezdeymişsiniz bir sıkıntı olmazSıkıntı oldu bilmem ne köyünde, siz ilçenin merkezindesiniz köyde felan değilsiniz ama tedbir Amaçlı böyle birşey uygulanıyor dedi bu yüzden sanırım
ben de yeditepe üniv. hastanesinde kısmetse doğum yapıcam ama yine de imkan varken bunu tercih ediyorum :) bir de evde pempeli bir nevresim takımı vardı tek kişilik. içim ferahlar dedim :)Doğum nasip olursa acıbadem de olacak biraz da özel hastane sonuçta gerek yok diye düşündüm ama arabaya koyacam yine de :)
İçime bi kurt düşürdü Sağolsun doktor :) ama eşim ziraat mühendisi ve hava durumunu sürekli takip ediyorlar işi gereği cumartesi hava düzeliyor dedi ve aynen ilçenin merkezindeyiz bişey olmaz inşallah :)Boşver canım içinden nasıl geliyorsa öyle yao canını da sıkma. Nasıl olsa merkezdeymişsiniz bir sıkıntı olmaz
Canim hastanelerde izin yok galiba nevresim falan degismesine yastigin uzerine havlu koydu annem ben hastanedeyken onu bile kaldirttilar yasak dieben de yeditepe üniv. hastanesinde kısmetse doğum yapıcam ama yine de imkan varken bunu tercih ediyorum :) bir de evde pempeli bir nevresim takımı vardı tek kişilik. içim ferahlar dedim :)
geçici bi süredir sen sürekli aile hekiminemi gidiyosunkiKızlar biraz önce aile hekimi aradı ben ilçede yaşıyorum, doğumları yaklaşan gebeleri merkeze transfer ediyorlarmış hava koşullarından dolayı orada bi yer ayarlanmış ama ben kabul etmedim iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim ama bilmediğim bi ortam bi sürü hamile kadın stresten doğururum kesin bide eşim yanımda olsun istiyorum zaten kimse yok
artık hastaneler eskisi gibi değil çamaşırlar kurutma makınasında kurutuluyor. oda mikrobu tamamen öldüren bişe zaten. eskiden olsa çarşaf falan götürürlürdü ama şimdi ben gerek duymadım geçen yattığımdada temizdi herşeyben de yeditepe üniv. hastanesinde kısmetse doğum yapıcam ama yine de imkan varken bunu tercih ediyorum :) bir de evde pempeli bir nevresim takımı vardı tek kişilik. içim ferahlar dedim :)
teşekkür ederim daha bebise yapmadım canim onunda yapicam inşallah. ..Çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullanın ailecek... bebişe kapı süsünü de mi sen yaptın :)
Sağol canim o benim kendi Sayfam :)Cok güzel olmuş ama keçe yazısı neden var?
Himm bunu bilmiyordum. Doğrudur. Gidince sorayım. Iyi oldu söylediğin canimCanim hastanelerde izin yok galiba nevresim falan degismesine yastigin uzerine havlu koydu annem ben hastanedeyken onu bile kaldirttilar yasak die
Çağırdıklarında gittim normal kontrollerim acıbadem de yapılıyogeçici bi süredir sen sürekli aile hekiminemi gidiyosunki
Niye yasak acaba bende ilkkez duydum bunuCanim hastanelerde izin yok galiba nevresim falan degismesine yastigin uzerine havlu koydu annem ben hastanedeyken onu bile kaldirttilar yasak die
doktorun kimdi acıbademdeÇağırdıklarında gittim normal kontrollerim acıbadem de yapılıyo
Teşekkür ederim canım beceri değilde can sıkıntısı benimkisiSahane masallah cok beceriklisin
gerçektende kızım çok kokostUr. :)Evin kedi kızı annesinden daha kokoş :)) çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsunPiyasadaki kapı süslerinin hepsi birbirinin aynısı...
Seninki çok sevimli, daha da güzeli özgün olmuş.
Güle güle kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?