Benim de bugun sag kasigim ağrıyor. Yerlesiyor mu yaniHerkese iyi gunler, gece dogum belirtileri yasayan arkadaslar olmus Allah hepimize yardimci olsun, hastaneye gidenlerde saglikla kucaklarina alirlar bebislerini insallah. Bende yatakta donmekten uyuyamadim her donuste karnim aciyo ve sol kasigim agriyo, cok sukur simdi iyiyim galiba benim kizda iyice yerlesiyo yola
oluyo oyle amaHımm tamam benim 16hazirn son adet tarihim. Acaba dedim ben mi yanlış hesapladım
olabilir canim cunku ben internette hesaplayinca 14 mart cikariyo ama usg 19 mart diyo .. bakalim bebis ne zaman gelecekk :)Canım bizim aramızda 9 gün var aslında. Senin muhtemel 14üne fln gelio heralde ama uag o tarihi fln çıkartıyor olabilir
Oyle suslene hayal etme. Ben baktım. Dandik bir kapi susu. Uzerinde hastane adi yazıyor. O kadarAllah yardımcın olsun. Bir avazda bebeğini kucağına alırsın inş.
benimde yarın kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum
hastane sadece kapıyı süslüyor d,ye biliyorum. Yani sormuştum süsleme yapıyormusunuz diye kapıyı sadece demşlerdi
yok canim 37+0 bugun eminim bugun tam 1 ayim kaldi36+0 olmalisin.
Pardon 35+3 :)Aramizda 1 gun var. 35+2yim ben. Birimizinki yanlis :)
O zaman 19 mart yanlış canimyok canim 37+0 bugun eminim bugun tam 1 ayim kaldi
Simdi oldu :)Pardon 35+3 :)
Evin kedi kızı annesinden daha kokoş :)) çok güzel olmuşSıkıntıdan kapi süsü yaptım. nasıl olmuş.
Mantıklı valla sırtımda taşımıyacam sonuçta :) arabaya koyayım, sağol canım :)Arabaniz varsa al bence. Ben kendime de refakatcime de aldim. Araba tasiyo sonuçta
masallah canim yaa3200dü canımm
hadi ya. kapıya tül falan takmıyorlar yani.Oyle suslene hayal etme. Ben baktım. Dandik bir kapi susu. Uzerinde hastane adi yazıyor. O kadar
Sıkıntıdan kapi süsü yaptım. nasıl olmuş.
İyi yapmissiniz :) valla skldm artik kendimi herseyden mahrum gibi hissediyorum ciktik guvenlice kudurduk geldik:)) ilk kartopunu da ana rahminde oynadi yavrum:)ya çok cesursun. ben cesaret edemedim. eşim de eve gelirken kocaman bir kartopu getirmiş bana çıkıp oynayamadık diye. ben de evde eşime kartopu fırlattım. sonra temizledik :)
Amiin cnmm.. 30dan beri böyle gidiyor bakalım. Notmal istiyorum ama bu gidişle zor gibi.. sağlıklı olsun daMaşallah tosuncuğa hakkat kilosu çok güzel:)
masallah ya imrendim :)İyi yapmissiniz :) valla skldm artik kendimi herseyden mahrum gibi hissediyorum ciktik guvenlice kudurduk geldik:)) ilk kartopunu da ana rahminde oynadi yavrum:)
Yol fln mı kapalıymış acaba canımKızlar biraz önce aile hekimi aradı ben ilçede yaşıyorum, doğumları yaklaşan gebeleri merkeze transfer ediyorlarmış hava koşullarından dolayı orada bi yer ayarlanmış ama ben kabul etmedim iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim ama bilmediğim bi ortam bi sürü hamile kadın stresten doğururum kesin bide eşim yanımda olsun istiyorum zaten kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?