2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bugun sag kasigim ağrıyor. Yerlesiyor mu yani

Hımm tamam benim 16hazirn son adet tarihim. Acaba dedim ben mi yanlış hesapladım
oluyo oyle ama
Canım bizim aramızda 9 gün var aslında. Senin muhtemel 14üne fln gelio heralde ama uag o tarihi fln çıkartıyor olabilir
olabilir canim cunku ben internette hesaplayinca 14 mart cikariyo ama usg 19 mart diyo .. bakalim bebis ne zaman gelecekk :)

Oyle suslene hayal etme. Ben baktım. Dandik bir kapi susu. Uzerinde hastane adi yazıyor. O kadar

Kızlar biraz önce aile hekimi aradı ben ilçede yaşıyorum, doğumları yaklaşan gebeleri merkeze transfer ediyorlarmış hava koşullarından dolayı orada bi yer ayarlanmış ama ben kabul etmedim iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim ama bilmediğim bi ortam bi sürü hamile kadın stresten doğururum kesin bide eşim yanımda olsun istiyorum zaten kimse yok

ya çok cesursun. ben cesaret edemedim. eşim de eve gelirken kocaman bir kartopu getirmiş bana çıkıp oynayamadık diye. ben de evde eşime kartopu fırlattım. sonra temizledik :)
İyi yapmissiniz :) valla skldm artik kendimi herseyden mahrum gibi hissediyorum ciktik guvenlice kudurduk geldik:)) ilk kartopunu da ana rahminde oynadi yavrum:)

Yol fln mı kapalıymış acaba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…