- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
Cantuğ beydoktorun kimdi acıbademde
Bende aynıyım her defasında kızıyorum kendimr eşim de bana kızıyor ama..bi yemek yapayım dedim tencere kapağını düşürdüm yere tutmaya çalıştım bide salak gibi heryerim ağrıdı yaa sanki düşse ne olcak. bu hareketler başıma iş accak ya hayırlısı bakalım
hsyırlısıyla gelsin inş.Kizlar kontrole gittim.35+2 de 2750 gr kilomuz var.doktorum 10 gun sonra gel sezeryan gununu konusalim dedi.oglus hala ters...38.hafta bitiminde sezeryana alirim dedi.normal tarih 25 mart.herhalde 10-12 Mart gibi bir tarihte gelecek oglus...
Bende 12de zor gözümü açıyorum ya. Gebeliğin başlarında da böyleydim 17 saat fln uyurdum :) gece 3ten önce yatmıyorum sabah da 12 olmuş artık kızımın karnı acıkmıştır diye kalkıyorum. Yoksaaa.. :)slm kızlar nasılsınız? bugün 2de uyandım kafam kalkmadı yataktan şimdide aptal gibiyim sanırım bu gece uyuyamicam :/
benmde yarın öğleye burda annem pazarteside cimcime kucağımızda inş. :)gunaydın kızlar...
bizim de 2 gunumuz kaldı.annem yolda gelıyor bakalım.dualarınızı beklıyorum kızlar.saglıkla kavusuruz ınsallah yavrularımıza.
ne güzel az kalmış seninde.günler geçmek bilmiyor sanki yatsam kalksamda pazartesi olsa
hsyırlısıyla gelsin inş.
Kizlar bn doğurdum
Yaaa gerçekten mi???Kizlar bn doğurdum
hayırlısı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün bebeğini.Kizlar bn doğurdum
Merve gözün aydin . Çok sevindim . Nasıl bebiş sen iyisiniz dimi haberlerini bekliyoruz.Kizlar bn doğurdum
Kizlar bn doğurdum
Tam aklımdan geçiyordun gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün bebişin de sende iyisiniz inşallah, hikayeni bekliyoruz meraklaKizlar bn doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?