2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynıyım her defasında kızıyorum kendimr eşim de bana kızıyor ama..

Kizlar kontrole gittim.35+2 de 2750 gr kilomuz var.doktorum 10 gun sonra gel sezeryan gununu konusalim dedi.oglus hala ters...38.hafta bitiminde sezeryana alirim dedi.normal tarih 25 mart.herhalde 10-12 Mart gibi bir tarihte gelecek oglus...
hsyırlısıyla gelsin inş.

slm kızlar nasılsınız? bugün 2de uyandım kafam kalkmadı yataktan şimdide aptal gibiyim sanırım bu gece uyuyamicam :/
Bende 12de zor gözümü açıyorum ya. Gebeliğin başlarında da böyleydim 17 saat fln uyurdum :) gece 3ten önce yatmıyorum sabah da 12 olmuş artık kızımın karnı acıkmıştır diye kalkıyorum. Yoksaaa.. :)

Kızlar ne güzel uyuyorsunuz benim uyumam 1 i buluyo sabahta en fazla 9 a kadar oda sağa sola döne döne bakıyorum olmuyo kalkıyorum gece uyanmaları saymıyorum

gunaydın kızlar...
bizim de 2 gunumuz kaldı.annem yolda gelıyor bakalım.dualarınızı beklıyorum kızlar.saglıkla kavusuruz ınsallah yavrularımıza.
benmde yarın öğleye burda annem pazarteside cimcime kucağımızda inş. :)

ne güzel az kalmış seninde.günler geçmek bilmiyor sanki yatsam kalksamda pazartesi olsa

ay aynen benmde çok az kaldı son günler yavaş geçiyor pazartesine çok az kaldı son 3 gün

Doğuran yok sanırım daha,merve sen haber çıkmadimi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…