2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kac kilosun canim boyun fln kac ,saglik olsun oncecanim dogumdan sonra veririz kilolari )
Valla ilk bebeğimde 65-70 arasıydım doğumda 95 e kadar çıktım.Şimdi 79 um inşallah en son 90 ı görürüm.Boyumda 1,68 felan ama genelde kilomda görünmediğimi söylerler.Çünkü armut tipliyimdir Üst ince alt kalın ne göğüs var ne bişey.Ama popo bcaklar almış başını gider.İlk hamileliğimde ilk 3 ayda 10 kilo almıştım.Doktoruma beni diyetisyene yollayın dedim.İlerleyen dönemlerde bakarız dedi.Vücudum kiloya alışık ne çatladım ne bişey ama bu 6 yıl önceydi.Şimdi yaşda var(33) oldum daha dikkat edicem.İnşallah 7-8 kiloyla kapatırım.İlk hamileliğimde sürekli midem bulanırdı hep tuzlu şeyler yedim.Unlu mamül hesabı.Şimdi de hiç midem bulanmıyor.Hep iştahım var.Birde yıllık izne ayrıldım mecburen.Evde olunca gidip gelip bişeyler atıştırıyorum ama dolabı sebze meyve doldurdum.ara ara 1 tane bişey alıyorum.Neyse hakkımızda hayırlısı.Zayıflarım birşekilde yine benim ve bebeğin sağlığında bir problem olmasında Allah büyük.

esim geldi buralardaki hastaneleri aramis nobete kalan doktorlar erkekmis. Benim bu konuda hassasiyetim var belki kimilerinize gore garip gelecek ama...

Ne yapsam bilemedim. Yarini bekleyip kendi doktoruma mi gitsem.
Alttan muayene istemezsin cnm

esim geldi buralardaki hastaneleri aramis nobete kalan doktorlar erkekmis. Benim bu konuda hassasiyetim var belki kimilerinize gore garip gelecek ama...

Ne yapsam bilemedim. Yarini bekleyip kendi doktoruma mi gitsem.
Canım bende bayan doktor tercih ediyorum ama işin aciliyeti varsa namahrem kalmaması gerekir.Lütfen öncelik sağlık.Allah yardımcın olsun

Benim 1.de tutmustu.ikinci ise 6yil once dondurulmustu.benimde tutmax ozaman benim icime erkek doguyo ilki kiz belki istedigim icin erkek gibi geliyo :)
Benimde taze tutmadı şubatta sonra histereskopi yapıldı polip alındı ve pıhtılaşma sorunu çıktı.neyseki donmuş larımdan tuttu.benim ilk kızım gayet dogal oldu hemen.2 bebek 2 yıl ugraştırdı

Kizlar uc hafta once idrar tahlili yaptirmistim 7-8 lokosit ve 3-4 epitel cikmisti.
Doktor ilac vermedi bol su ic dedi cok icemedim mide bulantisindan.

Bugub tekrar yaptirdim 10-12 lokosit ve 7-8 epitele cikmis. İdrar yolu enfeksiyonu olan var mi? Dusuge sebep olur mu?
Yarin baska bir doktora gidecegim belki antibiyotik verir

kaçıncı haftadan sonra kilo alınmaya başlıyor acaba bende merak ettim

"alingirli, post: 36481027, member: 575023"]kaçıncı haftadan sonra kilo alınmaya başlıyor acaba bende

Ilk gebe ligimde ilk 3 ay kilo aalmıştım. Bunda almayın şaşırdım. Sanırım kişiden kişiye değişiyor canım. Kimisi ilk aylarda almaya başlıyor. Kimisi 20. haftadan sonra basliyor.

canım ya sorma özele gittim yani hastane degilde özel saglık merkezi evimizin yanındaki oradaki ebe bu zaten pozitif boşuna kan testi yaptırmayın gebesiniz hemen kadın dogumdan randevu alın dedi yapmadı :) bnde içimde merak kalmasın diye evin hemen yanındaki saglık ocagına yaptırdım ondan geç alacagım sonucu :)

ne kadar çok şey yaşamışsınız ultrasyonda :) allahım sonucu bekleme stresi heyecanı megerse herşeyin başlangıcıymış artık bundan sonra başlasın heyecanlar ve bir o kadarda stresler :)

Bi taraftan kalp atislarini duydukları sonra max 4 ultrason deniyor. Diğer yandan bebeğinin kalbi durmuş haberim yok 2 hafta öyle gezdim gibi msj lar okuyorum. Anlayamadım. Bana kalsa 2 haftada bi giderim akademisyen bişi olmiycak. Yani illa kanama veya aşırı bel ağrısı olursa mi düşük tehlikesi oluyor ? Sadece o durumlarda mi gitmek gerek. Acemilik zor şey vesselâm

ne kadar çok şey yaşamışsınız ultrasyonda :) allahım sonucu bekleme stresi heyecanı megerse herşeyin başlangıcıymış artık bundan sonra başlasın heyecanlar ve bir o kadarda stresler :)
bi kaç sn lik beklemede bile bi sürü şey geçiyo insanın aklından ama güzel haberler alınca senden mutlusu olmuyo dünyada, yarın güzel haberlerini bekliyoruz ve sonrasındaki tatlı telaşlarda inşallah hep güzel haberler verirsin

Enfeksiyon bebekler için riskli ama hangi aşamada bilmiyorum ihmal etme git dr.a tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…