Dondurulmuşlardı cnm haziranda çözdürüldü ve transfer oldusubatta dollendiler ise mart dogumlu nasil oluyorlar kafam karisti benim:)
Valla ilk bebeğimde 65-70 arasıydım doğumda 95 e kadar çıktım.Şimdi 79 um inşallah en son 90 ı görürüm.Boyumda 1,68 felan ama genelde kilomda görünmediğimi söylerler.Çünkü armut tipliyimdirkac kilosun canim boyun fln kac ,saglik olsun oncecanim dogumdan sonra veririz kilolari)
Alttan muayene istemezsin cnmesim geldi buralardaki hastaneleri aramis nobete kalan doktorlar erkekmis. Benim bu konuda hassasiyetim var belki kimilerinize gore garip gelecek ama...
Ne yapsam bilemedim. Yarini bekleyip kendi doktoruma mi gitsem.
Canım bende bayan doktor tercih ediyorum ama işin aciliyeti varsa namahrem kalmaması gerekir.Lütfen öncelik sağlık.Allah yardımcın olsunesim geldi buralardaki hastaneleri aramis nobete kalan doktorlar erkekmis. Benim bu konuda hassasiyetim var belki kimilerinize gore garip gelecek ama...
Ne yapsam bilemedim. Yarini bekleyip kendi doktoruma mi gitsem.
Benimde taze tutmadı şubatta sonra histereskopi yapıldı polip alındı ve pıhtılaşma sorunu çıktı.neyseki donmuş larımdan tuttu.benim ilk kızım gayet dogal oldu hemen.2 bebek 2 yıl ugraştırdıBenim 1.de tutmustu.ikinci ise 6yil once dondurulmustu.benimde tutmax ozaman benim icime erkek doguyo ilki kiz belki istedigim icin erkek gibi geliyo :)
oooo fatma ipek büyütmüşsün oğlanı 8 gr olmuş maşallahBenimde taze tutmadı şubatta sonra histereskopi yapıldı polip alındı ve pıhtılaşma sorunu çıktı.neyseki donmuş larımdan tuttu.benim ilk kızım gayet dogal oldu hemen.2 bebek 2 yıl ugraştırdı
Kızlar haftaya 12 haftalik olacak bebisim ama kilom değişmedi. Aslında midem bulansada zorla yiyorum hemde bence iyi yiyorum. Bide sürekli yataktayim halsiz olduğum için. Neden kilo almadım anlamıyorum. Sizlerde durum nasıl kilo aldiniz mi????
canım ya sorma özele gittim yani hastane degilde özel saglık merkezi evimizin yanındaki oradaki ebe bu zaten pozitif boşuna kan testi yaptırmayın gebesiniz hemen kadın dogumdan randevu alın dedi yapmadı :) bnde içimde merak kalmasın diye evin hemen yanındaki saglık ocagına yaptırdım ondan geç alacagım sonucu :)idrar testi bozuksa pozitifi negatif çıkarabilirmiş ama hamile olmadığın halde pozitif çıkması ya imkansız ya da çok çok düşük ihtimaldi tam hatırlamıyorum...
keşke özelde yaptırsaydın hemen alırdın sonucu
inşallah canım ya musmutlu haberlerle gelirim inş buraya :)allahımmmm inşallah hayırlı sonuşlar çıkar senin için de canım
eheheheh bende senin gibiydim idrar testinde gördüm kan testine kadar inanmadım ya değilsem diye korktum,
sonra ilk ultrosonda kese göründü embriyo gözükmedi 2 hafta bekleyene kadar ya boş gebelikse öylemi acaba diye kuruntu yaptım, cumrtesi ilk ultroson aletini karnıma koydu keseyi göremedim 2,3saniye aklım çıktı nerde diye sonra kese göründü simsiyah bebek yok die bu sefer çok korktum yaklaştırınca bebişte göründü ohh derken bu sefer kalp atışarını duyucaktım duymuyorum diye korkmaya başladım meğerse ayrı bi yerden bişeye tıklayıp ses açması lazımmış.. ehehehe böyle işte kısacık ultroson anında neler geçiyo insanın aklından :)
yarın senin için zor olur artık ama güzel bi haberle geliceğinden eminim :)
allah sabır versinbebegımın kalbı durmus yarın kurtaj olucagım.cok uzgunum lısteden benı de kaldırabılırsınız.
bana çubuk kraker ile ayran tamamen geçirmesede birazcık olsun iyi geliyorKızlar bende hamileyim. Doğum inş 8 mart da. Ama bulantilari beni perişan ediyor
bi kaç sn lik beklemede bile bi sürü şey geçiyo insanın aklından ama güzel haberler alınca senden mutlusu olmuyo dünyada, yarın güzel haberlerini bekliyoruz ve sonrasındaki tatlı telaşlarda inşallah hep güzel haberler verirsinne kadar çok şey yaşamışsınız ultrasyonda :) allahım sonucu bekleme stresi heyecanı megerse herşeyin başlangıcıymış artık bundan sonra başlasın heyecanlar ve bir o kadarda stresler :)
bana çubuk kraker ile ayran tamamen geçirmesede birazcık olsun iyi geliyor
Sağol cnm azıcık büyüdü işte daha alması gereken çok gr var.artık oglanmı kızmı bilmoyoruz dahaoooo fatma ipek büyütmüşsün oğlanı 8 gr olmuş maşallah
Enfeksiyon bebekler için riskli ama hangi aşamada bilmiyorum ihmal etme git dr.a tabikiKizlar uc hafta once idrar tahlili yaptirmistim 7-8 lokosit ve 3-4 epitel cikmisti.
Doktor ilac vermedi bol su ic dedi cok icemedim mide bulantisindan.
Bugub tekrar yaptirdim 10-12 lokosit ve 7-8 epitele cikmis. İdrar yolu enfeksiyonu olan var mi? Dusuge sebep olur mu?
Yarin baska bir doktora gidecegim belki antibiyotik verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?