2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kanama oldu ama dr yatmamı söyledi wc hariç kalkmadım yorma kendini. çok şükür sıkıntım geçti yanılmıyorsam 10 gün leke geldi

Daha 50 gunluk evliyim. Ilk gebeligim. Tecrubesizim. Elim kolum baglandi.
Ne kadar zormuş meğerse.
Annemi uzdugum her vakit icin yerden goge kadar pismanim şimdi

sakın gitmemezlik yapma canım. Esin gekene kadar sirt üstü yat ayaklarinin altina bi yastik fln yok hafif havada olsun sadece yatarak bekle esini ihmale gelmez kuzum gitki hemen onlem alsinlar bizde kan uyusmazligi olduğundan daha dikatli olmaliyiz bu durumlarda. Veb dr uma sordugumsa iliski durumunu aynen onlari anlatti canim

Daha 50 gunluk evliyim. Ilk gebeligim. Tecrubesizim. Elim kolum baglandi.
Ne kadar zormuş meğerse.
Annemi uzdugum her vakit icin yerden goge kadar pismanim şimdi

annelik diygusu geliyor icimize canim :) simsi uzme ama sakın kendini ve bol dua et Rabbime teslim et emanet et bebeğini

Y

Yatıyorum sabahtir. Korkudan kalkip kahvaltı bile yapamadim bu saat oldu.

kilo almamayi dert etme kendine bu bi sorun degil ki yada kilo alinca bebek saglikli zayoflayinca degil demek degilki hicccc takma kafana

Gelmek uzere simdi. Evet istanbuldayım cnm.

Oh iyi geliyormus stres yaptım bende cunku cok iyi anliyorum seni Rabbim senide meleginide korusun canim hayirli haberlerle gelin ins dr soylemezse kanama alani nerde diyede sor canim.senden haber bekliyorum sayfayi kontrol edeceğim

Bende ilk kalp atışını duydugumda erkek hissettim ama şimdi kız olcak gibi geliyor.
çin takvimi kızımda tutmadı bundada tutması imkansız zaten tüp bebek ve ta şubatta döllendiler :)

Benim 1.de tutmustu.ikinci ise 6yil once dondurulmustu.benimde tutmax ozaman benim icime erkek doguyo ilki kiz belki istedigim icin erkek gibi geliyo :)

Ay bende oyleyim yemek diil yersem kahvaltilik ve meyve :))ilk zamanlar eksi elma delisiydim simdi tatli daha cok istiyor gibi canim ve dondurma sevmeyen ben her aksam yemeden gozume uyku girmiyor:))
Hiç canım tuzlu şeyler görmek istemiyor kaşar peynir dışında hep tatlı görmek istiyor.Sürekli bişeyler yiyesim var.Ben zaten kiloluyum bakalım sonumuz ne olacak hayırlısı

Hiç canım tuzlu şeyler görmek istemiyor kaşar peynir dışında hep tatlı görmek istiyor.Sürekli bişeyler yiyesim var.Ben zaten kiloluyum bakalım sonumuz ne olacak hayırlısı

kac kilosun canim boyun fln kac ,saglik olsun oncecanim dogumdan sonra veririz kilolari )

esim geldi buralardaki hastaneleri aramis nobete kalan doktorlar erkekmis. Benim bu konuda hassasiyetim var belki kimilerinize gore garip gelecek ama...

Ne yapsam bilemedim. Yarini bekleyip kendi doktoruma mi gitsem.

Lütfen Dr gidin. Dr un erkeği kadınımi olur. Sağlık bu. Allah korusun sonra pişman olacağınız bir durumla karsilasmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…