- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
bende kanama oldu ama dr yatmamı söyledi wc hariç kalkmadım yorma kendini. çok şükür sıkıntım geçti yanılmıyorsam 10 gün leke geldi
Allah razi olsunben doktora ozellikle ilişki durumunu sormustum. Hicbir sakincasi yok kanama olmadikca dedi. Bahsettigin uyarilardan herhangi birinden bile soz etmedi.
Eşimin isten gelmesini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Gitmek de istemiyorum ama.
;(
Daha 50 gunluk evliyim. Ilk gebeligim. Tecrubesizim. Elim kolum baglandi.
Ne kadar zormuş meğerse.
Annemi uzdugum her vakit icin yerden goge kadar pismanim şimdi
sakın gitmemezlik yapma canım. Esin gekene kadar sirt üstü yat ayaklarinin altina bi yastik fln yok hafif havada olsun sadece yatarak bekle esini ihmale gelmez kuzum gitki hemen onlem alsinlar bizde kan uyusmazligi olduğundan daha dikatli olmaliyiz bu durumlarda. Veb dr uma sordugumsa iliski durumunu aynen onlari anlatti canim
annelik diygusu geliyor icimize canim :) simsi uzme ama sakın kendini ve bol dua et Rabbime teslim et emanet et bebeğini
Y
Yatıyorum sabahtir. Korkudan kalkip kahvaltı bile yapamadim bu saat oldu.
Zaten veren de O alan da... kaldiramayacagimiz yükler yuklemez omzumuza Allah. Insallah takdir ettiklerine gonlumuz da razi olur tevekkulle.
Gelmek uzere simdi. Evet istanbuldayım cnm.Amin canim Allah in izni ile birseycik olmayacak esinin cok var mi gelmesine. Istanbuldan misin
Kızlar haftaya 12 haftalik olacak bebisim ama kilom değişmedi. Aslında midem bulansada zorla yiyorum hemde bence iyi yiyorum. Bide sürekli yataktayim halsiz olduğum için. Neden kilo almadım anlamıyorum. Sizlerde durum nasıl kilo aldiniz mi????
Gelmek uzere simdi. Evet istanbuldayım cnm.
Tutunursa eger benimde martta olabilirmis bebegim . Oyle demisti doktorum...
Son adet tarihin ney canim
Bende ilk kalp atışını duydugumda erkek hissettim ama şimdi kız olcak gibi geliyor.
çin takvimi kızımda tutmadı bundada tutması imkansız zaten tüp bebek ve ta şubatta döllendiler :)
Tamam haberdar edecegim inşallah hayirlisi.
25.06 canım son adet tarihim.
Internetten hhesaplayinca 2 nisan cikiyor tahmini dogum tarihi ama bikac gun oynar elbet:)
Hiç canım tuzlu şeyler görmek istemiyor kaşar peynir dışında hep tatlı görmek istiyor.Sürekli bişeyler yiyesim var.Ben zaten kiloluyum bakalım sonumuz ne olacak hayırlısıAy bende oyleyim yemek diil yersem kahvaltilik ve meyve :))ilk zamanlar eksi elma delisiydim simdi tatli daha cok istiyor gibi canim ve dondurma sevmeyen ben her aksam yemeden gozume uyku girmiyor:))
Dogrudur olabilir canim. Onu bile hesaplamiyorum korkudan.farkinda olmadan nasil da baglanmisim meger.
Hiç canım tuzlu şeyler görmek istemiyor kaşar peynir dışında hep tatlı görmek istiyor.Sürekli bişeyler yiyesim var.Ben zaten kiloluyum bakalım sonumuz ne olacak hayırlısı
Kotu dusunme elbette baglaniyoruz hemen
esim geldi buralardaki hastaneleri aramis nobete kalan doktorlar erkekmis. Benim bu konuda hassasiyetim var belki kimilerinize gore garip gelecek ama...
Ne yapsam bilemedim. Yarini bekleyip kendi doktoruma mi gitsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?