2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende normalde hiç meyve yemezdim hamilelikten beri cnm meyve istiyor herçeşidini.tatlıyı bende istemiyorum sanki midem daha çok bulancak hissi y

Bende ilk kalp atışını duydugumda erkek hissettim ama şimdi kız olcak gibi geliyor.
çin takvimi kızımda tutmadı bundada tutması imkansız zaten tüp bebek ve ta şubatta döllendiler :)

Kizlar sabah acik kahverengi ile baslayan simdi ise daha koyu kahve-kirmizi arasi olan bir akintim var. Camasirima bulasmiyor ama peceteye geliyor.
Boyle jolemsi kivamda. Belim ve hafif kasiklarim agriyor
6 haftalik hamileyim.persembe kalp atisi icin doktora gidecektik.

Yoksa birakiyor mu bebegim beni

Belkide tutunuyordur iyice dr.u ara danış belki hemen çagırır akıntı ve kanamalarda igne veriyorlar

Korkma ccanım çamur tarzı kahverengi akıntı tarzı kanamalar olabiliyor. Ama Dr söyle ki ona göre ilaç versin. Muhtemelen progestan verir. Geçmiş olsun

Canim panik yapma hemen kotu düşünme ama oylede bekleme cogalirmi cogalmazmi diye dr unu ara ve anlat durumu heleki kan uyusmazligin fln varsa sakin bekleme hemen kan uyusmazligi ignesinide vuruyorlar aklinda olsun

Bende ilk kalp atışını duydugumda erkek hissettim ama şimdi kız olcak gibi geliyor.
çin takvimi kızımda tutmadı bundada tutması imkansız zaten tüp bebek ve ta şubatta döllendiler :)

subatta dollendiler ise mart dogumlu nasil oluyorlar kafam karisti benim:)

şimdi yazını okuyorum ve elimde elma var:) markette ekşi şeyler bulamıyorum çok zorlandım geçen vişne suyu içtim oysa hiççç sevmezdim. elma benimde favorim

Kızlar haftaya 12 haftalik olacak bebisim ama kilom değişmedi. Aslında midem bulansada zorla yiyorum hemde bence iyi yiyorum. Bide sürekli yataktayim halsiz olduğum için. Neden kilo almadım anlamıyorum. Sizlerde durum nasıl kilo aldiniz mi????

benim ikinci bebeğim olacak ilki oğlan yine ekşi severdim şimdide aynı ama bu sefer biraz daha rahat gibiyim oğlumda kokulara çok hassastım şimdi o kadar değil. çin takvimi oğlumda tuttu şimdi çinlilere göre kız olacak. gönlümden geçen kız olması ama Allah en doğrusunu bilir hayırlısı. bu arada oğlum 12 haftada göstermişti inşallah hemen cinsiyetini görürsün insan merak ediyor.

Kan uy

Kan uyusmazligim da var. Acaba ondan midir
Oda yapabilir canim ama iliskide de dr um bana iliski olsun ama iceri bosalma olmasin demiati afederain anlatmaknicin acik yazmak zorundayim ve cok ozurdiliyorum cok iceride girme olmamali dedi dikat edin sizde canim aman. Kanamaya gelince acik pembe kana ile dr a gittim hemen düşük ignesi ve kan uyusmazlik ignesini yaptilar.kanama olunca uyusmazlik ignesini hemen vuruyoruz kanama olmasaydi suan gerek yoktu dedi.uyusmaLikda kanama sebebi olabiliyormus.benim kanamam 10 gundur bugun durdu ins daha gelmez korkma sakin bak 10 gundur vardi benim cok sukur bebek iyi desi dr stres korku yok sakince dr una git canim kanama var de bekletmezler kwsinlikle seni bizede iyi haberler ver ina dua ediyorum sana tatlim

Ay ins canim ya Rabbim ince saglik sihhat versin yuce mevlam nasip etsin kucaklarimiza almayi

Allah razi olsun ben doktora ozellikle ilişki durumunu sormustum. Hicbir sakincasi yok kanama olmadikca dedi. Bahsettigin uyarilardan herhangi birinden bile soz etmedi.
Eşimin isten gelmesini bekliyorum hastaneye gitmek icin. Gitmek de istemiyorum ama.
;(

bende kanama oldu ama dr yatmamı söyledi wc hariç kalkmadım yorma kendini. çok şükür sıkıntım geçti yanılmıyorsam 10 gün leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…