Bende normalde hiç meyve yemezdim hamilelikten beri cnm meyve istiyor herçeşidini.tatlıyı bende istemiyorum sanki midem daha çok bulancak hissi yAç kalınca benimd emidem bulanıyor midem bulanırkende canım bişey istemiyor sonra zar zor karnımı doyurunca geçiyor. Yemek değilde sürekli meyve yemek istiyorum yemekle aram yok. Birde ekşi elmaya muptelayımki hiç tatlı bişey yiyemiyorum hep ekşi hep ekşi :)
benim iş yerinde hamile olan herkese tuttu canım valla
Belkide tutunuyordur iyice dr.u ara danış belki hemen çagırır akıntı ve kanamalarda igne veriyorlarKizlar sabah acik kahverengi ile baslayan simdi ise daha koyu kahve-kirmizi arasi olan bir akintim var. Camasirima bulasmiyor ama peceteye geliyor.
Boyle jolemsi kivamda. Belim ve hafif kasiklarim agriyor
6 haftalik hamileyim.persembe kalp atisi icin doktora gidecektik.
Yoksa birakiyor mu bebegim beni
Kizlar sabah acik kahverengi ile baslayan simdi ise daha koyu kahve-kirmizi arasi olan bir akintim var. Camasirima bulasmiyor ama peceteye geliyor.
Kizlar sabah acik kahverengi ile baslayan simdi ise daha koyu kahve-kirmizi arasi olan bir akintim var. Camasirima bulasmiyor ama peceteye geliyor.
Bende ilk kalp atışını duydugumda erkek hissettim ama şimdi kız olcak gibi geliyor.
çin takvimi kızımda tutmadı bundada tutması imkansız zaten tüp bebek ve ta şubatta döllendiler :)
Belkide tutunuyordur iyice dr.u ara danış belki hemen çagırır akıntı ve kanamalarda igne veriyorlar[/QUOTE
Doktorum hastanede olmuyor bu saatte.
Dun konusmustum aslında kanama olursa hastaneye gel demisti.
Dun konusmamin sebebi ise esimle yaşadığımız birliktelik sonrasinda esimin prezervatif uzerinde biraz kan oldugunu soylemesiydi. Benim kizlik zarim esnek oldugundan olsa gerek ki kanama yapmamisti evlendigimiz gece.biz ona yorduk ama yine de doktora sordum. Soyledigim cevabi verdi.
Simdi bunlari da yasayinca aklima tek ihtimal geliyo
yarasın bebeklerimize bende çok yiyemiyorum bu seferde midem kalkıyor ama sık sık yiyorumbende de cikarma yok ara ara midem bulaniyor av kalirsam:)surekli acikmiyorum pek istahim yok ama yinede sık sık az az yemeye calisiyorum
Canim panik yapma hemen kotu düşünme ama oylede bekleme cogalirmi cogalmazmi diye dr unu ara ve anlat durumu heleki kan uyusmazligin fln varsa sakin bekleme hemen kan uyusmazligi ignesinide vuruyorlar aklinda olsun
şimdi yazını okuyorum ve elimde elma var:) markette ekşi şeyler bulamıyorum çok zorlandım geçen vişne suyu içtim oysa hiççç sevmezdim. elma benimde favorimAç kalınca benimd emidem bulanıyor midem bulanırkende canım bişey istemiyor sonra zar zor karnımı doyurunca geçiyor. Yemek değilde sürekli meyve yemek istiyorum yemekle aram yok. Birde ekşi elmaya muptelayımki hiç tatlı bişey yiyemiyorum hep ekşi hep ekşi :)
desene biraz şişko olacağızvalla canım bende aynen öyleyim sürekli yiyesim var
benim ikinci bebeğim olacak ilki oğlan yine ekşi severdim şimdide aynı ama bu sefer biraz daha rahat gibiyim oğlumda kokulara çok hassastım şimdi o kadar değil. çin takvimi oğlumda tuttu şimdi çinlilere göre kız olacak. gönlümden geçen kız olması ama Allah en doğrusunu bilir hayırlısı. bu arada oğlum 12 haftada göstermişti inşallah hemen cinsiyetini görürsün insan merak ediyor.Ya kızlar yaziyordum yarım kalmisti.bebeklerimiz saglikla kuxagimiza almak nasip olsun yeter hepimizin istrdigi onceluk elbette bu ama hani insan hiseder yada etraftan bi cinsiyet yoğunluğu okur kimi kiz der kimi erkek siz hiaediyormusunuz cinsiyet konusunda bişe bve Çin takvimine baktibiz mi hic inanmiyorum ama tutan cok etrafimda hersey Allah tan elbet Rabbim ol derse olur.ben hamile kaldigimi bilmeden surekli ruyamda erkek bebek gordum halada erkek bebek görüyorum belkide bu yuzden sanirim erkek gibi hisediyor olabilirim tabikide ayirim yapmiyorum ilk bebegim olacak Rabbim hangisini nasip ederse cokkkk sevecegim :))gecenlerdr Çin takviminede baktım erkek cikiyor ve merak icindeyim cinaiyetimiz ve olacak
Oda yapabilir canim ama iliskide de dr um bana iliski olsun ama iceri bosalma olmasin demiati afederain anlatmaknicin acik yazmak zorundayim ve cok ozurdiliyorum cok iceride girme olmamali dedi dikat edin sizde canim aman. Kanamaya gelince acik pembe kana ile dr a gittim hemen düşük ignesi ve kan uyusmazlik ignesini yaptilar.kanama olunca uyusmazlik ignesini hemen vuruyoruz kanama olmasaydi suan gerek yoktu dedi.uyusmaLikda kanama sebebi olabiliyormus.benim kanamam 10 gundur bugun durdu ins daha gelmez korkma sakin bak 10 gundur vardi benim cok sukur bebek iyi desi dr stres korku yok sakince dr una git canim kanama var de bekletmezler kwsinlikle seni bizede iyi haberler ver ina dua ediyorum sana tatlimKan uy
Kan uyusmazligim da var. Acaba ondan midir
benim ikinci bebeğim olacak ilki oğlan yine ekşi severdim şimdide aynı ama bu sefer biraz daha rahat gibiyim oğlumda kokulara çok hassastım şimdi o kadar değil. çin takvimi oğlumda tuttu şimdi çinlilere göre kız olacak. gönlümden geçen kız olması ama Allah en doğrusunu bilir hayırlısı. bu arada oğlum 12 haftada göstermişti inşallah hemen cinsiyetini görürsün insan merak ediyor.
Oda yapabilir canim ama iliskide de dr um bana iliski olsun ama iceri bosalma olmasin demiati afederain anlatmaknicin acik yazmak zorundayim ve cok ozurdiliyorum cok iceride girme olmamali dedi dikat edin sizde canim aman. Kanamaya gelince acik pembe kana ile dr a gittim hemen düşük ignesi ve kan uyusmazlik ignesini yaptilar.kanama olunca uyusmazlik ignesini hemen vuruyoruz kanama olmasaydi suan gerek yoktu dedi.uyusmaLikda kanama sebebi olabiliyormus.benim kanamam 10 gundur bugun durdu ins daha gelmez korkma sakin bak 10 gundur vardi benim cok sukur bebek iyi desi dr stres korku yok sakince dr una git canim kanama var de bekletmezler kwsinlikle seni bizede iyi haberler ver ina dua ediyorum sana tatlim
bende kanama oldu ama dr yatmamı söyledi wc hariç kalkmadım yorma kendini. çok şükür sıkıntım geçti yanılmıyorsam 10 gün leke geldiKizlar sabah acik kahverengi ile baslayan simdi ise daha koyu kahve-kirmizi arasi olan bir akintim var. Camasirima bulasmiyor ama peceteye geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?